שרשור

גאלה222

New member
שרשור

אני מודעת לכך ששרשור עושה סדר. שהוא מרכז את ההודעות. בלילה כתבתי את ההודעה הזו , והיא שורשרה למקום אחר ולדעתי, למקום לא לה. מה קשורה ההודעה שלי להודעות ה"שבת שלום" וה"לילה טוב"? רק בגלל שהיה בנושא אייקון של ירח? רק בגלל שסיימתי אותה בברכת שבת שלום? הרי סיפרתי על תחושות הלילה עצמו. רציתי לספר משהו. רציתי לשתף אתכם במשהו. וזה הלך פייפען. וחבל.

ora11

New member
צהרי ם טובים שבת שלום../images/Emo65.gif

ואחרי מכת הברד שירד אצלינו אתמול אנחנו אוספים את הזיתים שנפלו מהעצים. עם הנכדים מבלים ונהנים. גאלה222 ברוכה הבאה יעלי תרגישי טוב. ולכל החברים והחברות שבת מהנה ושקטה.

vera2

New member
גאלה יקרה../images/Emo140.gif../images/Emo48.gif

ההודעה שלך מהלילה לא הלך לאיבוד ביגלל השירשור אני קראתי אותו עכשיו והתוכן כל כך מרגש ומשקף את רגישותך לאימך, מצב רוח, עונה ,רושם של ספר שקראת, מה עוד אפשר ליכלול במספר שורות בודדות.רק אדם עם עושר נפשי יכול לכתוב כך. אל תיתני לדברים של מה בכך להסיט אותך מהעיקר. המשך יום נעים Vera

גאלה222

New member
ורה ../images/Emo141.gif אני מאד מודה לך על

הפירגון ועל המילים החמות ועל הפרח. עוד יראה שכתבתי את ההודעה כדי לקבל תגובות על הודעת הלילה, אבל לא זו היתה כוונתי, אלא להביע את דעתי על השרשור. שוב, תודה

vera2

New member
גאלה לא ייראה שום דבר את לא הראשונה

שמיתלוננת על המיקום בשירשור.

גאלה שמחה שהסבת את תשומת ה-../images/Emo23.gif

להודעתך המיוחדת מהלילה. הצלחת להעביר תחושות מאוד מיוחדות וייחודיות בכמה שורות - תבורכי
שמחתי שלא ויתרת - הודעה שכזו מן הדין שתקבל התייחסות ומשוב. ברוכה הבאה אל שורותינו...

../images/Emo141.gifשלום לכולכם ואחרי הצהריים

מצויינים של שבת. מוכנים להפנות אותי להודעתה של גאלה? המחשב שלי מזייף, עושה שטויות ולא יודעת על מה אתם מדברים.

ג'וד מצ"ב ההודעה של גאלה.....

"לילה שכזה מאת: גאלה222ו 30/10/04 | 01:07 יש לילות של נחמה. כמו הלילה הזה. מזגתי לי כוסית של ליקר שוקולד, שמתי דיסק שאני אוהבת וסיימתי לקרוא את הספר "וכי נחש ממית?" של ישראל סגל, שהשאיר אותי מלאת מחשבות. חשבתי על כך שהנה החורף בפתח, ריחות של גשם ראשון וסיתוונית וכרכום ועוד מעט קט ואתחיל עם הכנת המרקים, שהם מסמלי החורף, עבורי. ריח של מרק זה בית, זה חורף, זה חום, זה געגועים למרק של אמא, געגועים לאמא, זה ילדוּת. כל המרכיבים בסיר אחד.... משהו מנחם באוויר, בבליל התחושות והמחשבות האלה. מאחלת לכולם שבת קרירה ונעימה . "

pazi66

New member
ההודעה של גאלה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תודה חונה שהבאת לנו את ההודעה גאלה...כמה אני מבין אותך...כמה מה שאת הרגשת אני מרגיש גם מפעם לפעם.יש לך נפש רגישה,לב חם ...אלה רגשות שמביא הסתיו איתו, לא כולם מרגישים את זה...רק אנשים רגישים עם נפש רומנטית ועם לב פתוח. גאלה..אהבתי כל מילה שלך ויש לי שיר מתאים להרגשתך איב מונטאן - feuilles mortes

HAVA159

New member
חברים, אחר"צ טובים ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אכשיו אני פנויה למחשב לאחר שהארחים נסעו הביתה, אירחתי אותם לארוחת-צהרים מאוחרת. איזה כף לשבת עם הילדים,וחברים שלהם לאכול ולהתלוצץ, זה למעשה אחד מהתבלינים שנותן טעם לחיים. המשך ערב מקסים שיהיה לכולנו,ציפור מביא לנו ברכה לשבוע חדש, שבוע נפלא. לו יהי אוהבת
חוה.

offe

New member
מה עושה טוב לבן-אדם ../images/Emo127.gif

מוצאי שבת נעימים, אולי הייתי צריכה להעלות נושא זה מחר בבוקר - אולם כרגע מרגישה נחמד - ויודעת בדיוק מה עושה לי טוב - נו, טוב, לא אספר לכם הכל
כשאני מרגישה שרוצה לכתוב - אין שעה ואין מגבלה. למרות שהיום בחרתי לשבת בצל תאנתי - ביתי - זה היה יום מאוד נעים. בעזרת הטכנולוגיה - קודם כל לקרוא הודעות במחשב. טלפון - המצאה משגעת - כמו שסיפרתי יש לי קבוצת חברים - ביום חמישי נפגשנו - והיום פשוט הגיעו אלי הבייתה מספר אנשים (הכוונה בטלפון) ושוחחנו - והתענגנו - והנה מוצאי שבת - אפילו לא הרגשתי איך הזמן עובר. טלוויזיה - גם כן מכשיר בו אפשר לנבור ולמצוא אוצרות. והכי מהנה אותי - וזה בדרך כלל בשעות מאוד מאוחרות של הלילה - כשהכל שקט סביבי - פותחת את האינטרנט - ומתחילה לשוטט ולחפש תמונות (כבר סיפרתי לכם - אולם גם לפעם השניה יש טעם טוב) ולהכניס לאלבום תמונות שלי - תענוג עילאי - ואל תחפשו פסיכולוגית למה זה דווקא גורם לי לתענוג
. לכל המבלים - לילה טוב לכל הנמצאים - המשך ערב נעים.
ג'ודי קחי לאוסף offe

emmy5

New member
מנורה ,ליידי סנו ..תמונות מקסימות

יפה מאוד ,תודה

למעלה