שרשור

adamkylie

New member
שרשור

כדי קצת לגוון בהודעות בפורום, שאלה: בשביל איזה פריט אספנות (לא דיסקים/סינגלים) הייתי הורגים (בהקצנה כמובן..או שלא....)? אני למש הייתי מת לשים את ידי על המכונת פינבול (אני חושב שקוראים לזה ככה) שיש בסוף הקליפ ps .......

tatababa

New member
hmm

- Promo Book 94 - Spinning Around : Spinning Lamp - KYLIE Neon Lamp - Intimate And Live Tour 1998 : Tour Program - Disco In Dream Tour 1989 : Tour Program - Rhythm Of Love Tour 1990 : Tour Postergram - Hits+ Original Artwork Poster - On A Night Like This HUUUGGGEEEE Promo Poster - Intimate And Live Tour 1998 : Cowgirl Promo Poster נראה לי שיש עוד אבל עדיף שאני אעצור כל עוד אני יכול.. Cheers רן

eyalush001

New member
../images/Emo6.gif אתה לא נורמלי!

אממממ.. אני חושב שהייתי מת לקבל את ה -K של השרשרת שלה שהיא כל פעם מופיעה איתו... היא לובשת את השרשרת להרבה מההופעות שלה והייתי נותן הכלללללללללל פשוט הכלללללללל בשביל לקבל את החתיכת מתכת הזאת!!!!!

adamkylie

New member
הכוונה יותר ברמת הדומם........חחחחח

אני חושב שבנוסף לפינבול הייתי רוצה את הטבעות "kylie" מ iye

אפרת ר

New member
יש לא מעט...

- Promo Book 94 - Spinning Around : Spinning Lamp - KYLIE Neon Lamp - LY bag -IYE make up kit יש עוד אבל לא עולה לי בראש כרגע..

tatababa

New member
אם יש לך כמה מאות פאונדים עודפים...

תרגיש חופשי לבדוק את איביי. זה מופיע פעם בכמה חודשים באתר..

אפרת ר

New member
שכחתי משהו...

הפזלים מתקופת PWL .. עד היום אני לא סולחת לעצמי שלא קניתי אותם שהייתי בלונדון ב 91...

tatababa

New member
תסתכלי באיביי גרמניה..

הפאזל של Enjoy היה שם לפני איזה חודש ונמכר בכמה יורו בודדים. משום מה הוא היה מצויין כ Enjoy It במקום Enjoy Yourself אבל שיהיה..

למעלה