שרשור?
Y yoyo10 New member 17/6/03 #9 ../images/Emo45.gif בנות אפשר רק לעצב דברים שקשורים למזכירות לא רק לוגו אני יכניס את זה בהמשך השבוע לגלריה של הפורום
../images/Emo45.gif בנות אפשר רק לעצב דברים שקשורים למזכירות לא רק לוגו אני יכניס את זה בהמשך השבוע לגלריה של הפורום
פ פרח חצות New member 17/6/03 #13 עשיתי את זה בWORD יש שם ב-INSERT יש גופנים שונים ואז בחרתי לי אותיות לדף בוורד ואז התעקתי אותם משם לכרטיס שלי כאן, זה קל
עשיתי את זה בWORD יש שם ב-INSERT יש גופנים שונים ואז בחרתי לי אותיות לדף בוורד ואז התעקתי אותם משם לכרטיס שלי כאן, זה קל
פ פרח חצות New member 17/6/03 #15 טוב היה לי זמן לעשות עוד 2 תמונות בפוטושום, התמונות לקוחות מאתר של איזו ציירת מוכשרת (התמונה בכרטיס האישי שלי גם משם) רק ערכתי טיפונת את התמונות מקווה שתאהבו
טוב היה לי זמן לעשות עוד 2 תמונות בפוטושום, התמונות לקוחות מאתר של איזו ציירת מוכשרת (התמונה בכרטיס האישי שלי גם משם) רק ערכתי טיפונת את התמונות מקווה שתאהבו
פ פרח חצות New member 17/6/03 #16 ועוד אחת - זה כיף שהבוס בחו"ל אפילו שבעיקרון אני מחליפה את המזכירה שלו אבל היא גם לא נמצאת רוב השבוע טוב, זהו עכשיו אני הולכת הבייתה, בביי לכולם! ויום טוב!
ועוד אחת - זה כיף שהבוס בחו"ל אפילו שבעיקרון אני מחליפה את המזכירה שלו אבל היא גם לא נמצאת רוב השבוע טוב, זהו עכשיו אני הולכת הבייתה, בביי לכולם! ויום טוב!