שרשור?

sany black

New member
שרשור?

לא מעט פעמים ראיתי בפורום זה את המילה "שרשור" עולה לדיון במתכונים ונושא הבריאות. אם שיעורי ביולוגיה עדיין חקוקים במוחי שרשור היא תולעת שמתפתחת במעיים וגדלה לאורך כל הגוף לעיתים לאורך של מטרים אחדים עד שהאדם מת ביסורים כאשר היא פורצת החוצה. אך עם זאת, לא נראה שלכם הצמחונים מפריע לאכול מזיק שכזה שעד היום נחשב למכת עולם מבחינה בריאותית. האם הכוונה לשרשור מסוג זה או למשהו אחר?

slayer1

New member
אתה רציני באמת?

שרשור זה מהמילה שרשרת, כלומר שמצרפים הודעות להודעה קודמת... אף אחד פה לא אוכל תולעים... נראה לי.

דורון ק

New member
לא לא../images/Emo13.gif

שרשור זה לא שרשרת או תולעים- זה בעצם שר-שור. שור ששר. אתה לא שומע אותו?
גדול העניין הזה עם התולעים!!

haleth

New member
אתה לא מצפה שאסגיר את המתכון הסודי

שלי, נכון?

דורון ק

New member
כן, תסגירי!../images/Emo13.gif

ומייד! או שאת מציעה לעשות שרשור שבו יחשפו המתכונים!?

אני לא מבינה בשרשורים.

התולעים היחידות עם שם דומה שאני מגירה הן שלשולים, שיש לציין שעל מערכות ההובלה שלהן הייתי צריכה ללמוד לבגרות בביולגיה, וזה היה משעמם פחד. לקח לי שעה ללמוד עמוד אחד מעצבן, פשוט כי הצלחתי להרדם כמה פעמים תוך כדי קריאה.

Ronnie Avidov

New member
הכוונה

היא לשירשור, של הודעות.. לקבל שרשור (התולעת) עד כמה שאני יודע, אפשר רק אם אוכלים חזיר שלא גודל בתנאים טובים, לא בושל כמו שצריך ומכיל ביצים של שרשור. לא נראה לי שיש סכנה שמישהו מהפורום יחטוף שרשור

Ronnie Avidov

New member
גם שמעתי ממישהו שהדרך היחידה

להוציא שרשור זה לא לאכול ואז הוא מת הוא משהו כזה
אבל אני לא יודע עד כמה זה נכון

sany black

New member
אז הנה

שרשור זה סוג של תולעת. אכן זכרתי משהו משיעורי ביולוגיה. סאני סמים-תזבל ת'מוח

Neta558

New member
../images/Emo6.gif ענק!

אני תוהה אם יש כוונה רצינית מאחורי ההושדעה, אף על פי שזה קורע מצחוק בכל מקרה
מזל שיש פורום מומלצים בתפוז
נטע (לקבלת פנים כה משעשעת לא ציפיתי היום...
)

CreepingDeath

New member
סאני??

מה אתה עושה פה? הא, אתה צמחוני טבעוני! מוהאהאהאהא, עכשיו יש לי ראיות לכך שערן לא יכול להיות משתמש שלך! או... שלא. kate (אם תהית, אני פה כי שלחו לי לינק משום מה..)

sany black

New member
בוודאי

אני צמחוני טבעוני... עוד מעט תגידי שאני נחמד לגילף... וערן לא משתמש שלי. למרות שיש לי יוזרים עם ביוגרפיה מסובכת כשלו הוא אוטנטי. אישית העדפתי להתחמק פנימה בתור האדם שבאמת שולט בהכל "אטוס". ואם תשימי לב ניתן מידי פעם לראות רמזים שאני משאיר דרך ההודעות שלו. מה לעשות. אני מכור לסרטי בלשים ויש התמכרות להשאיר רמזים בזירת הפשע. סאני למה השינוי בכינוי? (וזה חרוז אז זה נכון)

CreepingDeath

New member
.. למה צריך כותרת??

נו, כולנו יודעים שאטוס משתמש שלך כבר מזמן, זה ברור מעליו, אבל שאר הצוות עוד לא נחשף. ובטח שאתה נחמד לגליף..! (היי, הכל יחסי.. לעומת נבות למשל... ) והשינוי בכינוי זה כי פעם השתמשתי בכינוי הזה כשלא צריתי שיגלו מי אני (סרטי בלשם מישהו?), כי כתבתי פה במקום שעדיף להשאר בו אנונימי.. ועכשיו אני כבר לא שם אבל אין לי כוח לפתוח פה יוזר חדש.

sany black

New member
כמובן

לא ראית מה נעשה לגילף לפני שהגעת בסמר אחד... נגדיר את זה ככה... יש סיבה שהוא סתם את הפה לידי לאורך כל הכנס. זה לא רשעות, זה שלא היה משהו יותר טוב לעשות וסכין בלי דם לא נראה טוב. ואפשר לחשוף עוד. תקראי מה שהם כותבים, תעברי על הסגנון, תשווי הודעות. מגלים כך לא מעט דברים. סאני פושטק שכיר שמעדיף לאקי סטרייק (כי נובלס זה אופטלגין ומאגנה זה דולפין)

למעלה