שרשור

שרשור

בואו נעשה ליריקס על הפורום. כל אחד יתן 2 שורות, נסכם, ונראה מה יצא. שכל אחד ישאיר מילה לבא אחריו... הרשת שברשת/ מחשבות על המקלדת/ מחתרת שבשקט/ על הארץ משתלטת/ פורצת...

sceptic

New member
וכולם ביחאאאד

יעקב תקום, זה לא מאוחר, אתה לא לבד בעולם אבל יעקב ישן, ישן וחולם על סולמות אל השמיים האאאאאאאאאאלו יעקב! פצצות.

Captain Ass

New member
בדיוק.....!!

אני מסכים איתך לגמרי! באופן מוחלט!! כל מילה שיוצאת מפיך היא זהב!!! אבל רק תסביר לי - מה לעזאזל אמרת

tomoshe

New member
האלללווו?? יעקב??

תמיד יש מישהו בבית. תמיד יש מישהו בבית. תמיד יש מישהו בבית. תמיד יש מישהו בבית. יעקב? יעקב? יעקב?

Captain Ass

New member
חחחחח

איך הולך השיק ה"חדש" שלה שהיא שרה בבגד ים מטונף ומאוד "סקסי"?

Stinkin Fish

New member
אני אמשיך

פרוצת תגבולות\ כל אחד עם דעותיו\ טופאק חי או סתם שטויות\ אבל דרך אגב יש...

micL

New member
יאללה, שפאנדירו לא יתבעס

יש פה אנשים - כל אחד דפוק מעומריטוטו עד אבישי במבוק שעזב...

GreeCheeMan

New member
המשך:

הרשת שברשת/ מחשבות על המקלדת/ מחתרת שבשקט/ על הארץ משתלטת/ פורצת ת´גבולות/ כל אחד עם דעותיו/ טופאק חי או סתם שטויות/ אבל דרך אגב/ וגם דרך הבטן/ נשכח את טופאק, לפני שלראש יעלה השתן/ כי אנחנו מוזיקה שחורה בתפוז/ מוציאים את הפורומים האחרים מהריכוז/ אז..

Black Shark

New member
המשך...

הרשת שברשת/ מחשבות על המקלדת/ מחתרת שבשקט/ על הארץ משתלטת/ פורצת ת´גבולות/ כל אחד עם דעותיו/ טופאק חי או סתם שטויות/ אבל דרך אגב/ וגם דרך הבטן/ נשכח את טופאק, לפני שלראש יעלה השתן/ כי אנחנו מוזיקה שחורה בתפוז/ מוציאים את הפורומים האחרים מהריכוז/ אז.. הפורום הכי ציני/המלצות על ראפ סיני נרשמים לת.א.ק.ט בקבלה/מותק תביני...

mc-yan

New member
ובכן....

הרשת שברשת/ מחשבות על המקלדת/ מחתרת שבשקט/ על הארץ משתלטת/ פורצת ת´גבולות/ כל אחד עם דעותיו/ טופאק חי או סתם שטויות/ אבל דרך אגב/ וגם דרך הבטן/ נשכח את טופאק, לפני שלראש יעלה השתן/ כי אנחנו מוזיקה שחורה בתפוז/ מוציאים את הפורומים האחרים מהריכוז/הפורום הכי ציני/המלצות על ראפ סיני/נרשמים לת.א.ק.ט בקבלה/מותק תביני... סאב זה לא הכל/יש הרבה אומנים אבל מסכים,הוא הגדול אבל גם כאן בפורופ יש מכלול/של אומנים מתחילים שיופיעו בזול(או בחינם.....אניאניאניאניאניאני .....) :)

rockninja

New member
איך אפשר בלי ההמשך הרישמי של...

ה-Qix! אוקיי הנה מה שיש עד עכשיו הרשת שברשת/ מחשבות על המקלדת/ מחתרת שבשקט/ על הארץ משתלטת/ פורצת ת´גבולות/ כל אחד עם דעותיו/ טופאק חי או סתם שטויות/ אבל דרך אגב/ וגם דרך הבטן/ נשכח את טופאק, לפני שלראש יעלה השתן/ כי אנחנו מוזיקה שחורה בתפוז/ מוציאים את הפורומים האחרים מהריכוז/ אז.. הפורום הכי ציני/המלצות על ראפ סיני נרשמים לת.א.ק.ט בקבלה/מותק תביני... המשך- פורום תפוז נחלה / מפיצים את הבשורה כמו מחלה חלוצי החלל גנבו מערכת הגברה / בכל הופעה שלהם בג´י סופרים במצב שמירה

da^Lord

New member
טוב נו.. המשך שלי

הרשת שברשת/ מחשבות על המקלדת/ מחתרת שבשקט/ על הארץ משתלטת/ פורצת ת´גבולות/ כל אחד עם דעותיו/ טופאק חי או סתם שטויות/ אבל דרך אגב/ וגם דרך הבטן/ נשכח את טופאק, לפני שלראש יעלה השתן/ כי אנחנו מוזיקה שחורה בתפוז/ מוציאים את הפורומים האחרים מהריכוז/ אז.. הפורום הכי ציני/המלצות על ראפ סיני נרשמים לת.א.ק.ט בקבלה/מותק תביני... אם את כוסית התקבלת עכשיו תתחילי לרשום אצל ג´ננה עברת אז בואי לג´י ונזרום

Samy A

New member
המשך...

אני לא קשור, מה אני עושה בשיר עוד לא ברור אבל את הדעות שלי מכניס רק בתפוז וזה סגור סתם כשמשעמם ב-12 בלילה :)

למעלה