שרשור

אליהו88

New member
מתי אתם שולחים סמס?

ממחקר שנעשה: 11% אמרו שהם שולחים הודעות גם בזמן יחסים... 41% שולחים סמסים גם בזמן טיסה... 71% שולחים הודעות גם בזמן נהיגה. 79% שולחים הודעות גם מהשירותים. 94% שולחים הודעות בנושאי עבודה גם בשעות הערב וסופי שבוע. 96% לא יוצאים מהבית בלי הטלפון הנייד.... ואני שואל- מי מסמס גם בזמן התפילה? (ומי מסמס גם בזמן הלימוד?) /tapuzforum/images/emo152.gif

URY21

New member
אתה צוחק אורנג` בוכים

לא מצליחים לעשות עלי קופה חחח פשוט במחירי האסאמאס היום אני יכול לדבר דקה בערך ככה שאני מחכה שיהיה לי כמה דברים שאני רוצה לומר לאותו אחד ואז מתקשר אליו...

אליהו88

New member
ובמיוחד בכשרים...

גב, זה מצחיק לשמוע כמה עולה לחברה עצמה הסמס שאתה שולח.............!!! 0

אני מסמס בזמן לימוד לפעמים

ובשעת תפילה שולח לעיתים רחוקות מאוד אבל גם אני לא מסוגל לצאת מהבית בלי הסלולרי שלי

21דניאל21

New member
אני גם

בזמן יחסים חחחח סתם, בתפילה ממש לא! ובלימוד לעיתים רחוקות (בהנחה שאני לומד)

אליהו88

New member
החיסרון שלי

שאני דווקא כן עונה לסמסים בזמן הלימוד... /tapuzforum/images/emo201.gif

אליהו88

New member
בעעעעע

את התחלת עם מילים לא קשורות.../tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo67.gif/tapuzforum/images/emo8.gif

toxic2004

New member
אני מה11

ששולחים גם בזמן יחסים
איזה יחסים?

אליהו88

New member
מצלמה למנויים ברשת פלאפון...

ביפן, משיקים בתחילת נובמבר מכשיר של חברת קסיו עם מצלמה 8.1 מגה פיקסל... המכשיר יעבוד בתדר cdma (שנכון להיום חברת פלאפון משתמשת בו) הדגם של המכשיר זה w63ca, עוד קצת על המכשיר-יש לו מיקוד אוטומטי, זיהוי פנים, מגן מטלטלות, ומצב ``youtube video mode`` שנותן צילום וידאו באיכות גבוהה... אפרופו צילום- סמסונג למשל עובדת עכשיו על מכשיר עם מצלמה עם 12 מגה פיקסל... /tapuzforum/images/emo202.gif

למעלה