מה זה? O_O זה נראה כמו שפם על גוש ><
A akirekaeru New member 13/7/11 #23 אלו אכן גבות. למרות ש"שפם על גוש", זה תיאור קרוב מספיק למציאות.. (;
A akirekaeru New member 14/7/11 #25 איגור לקחתי על עצמי את האתגר לגרום לפרצוף שלי להיות כמה שיותר דומה לזה ---> ובין היתר זה כולל את הגבות האלה, אף, ואולי עוד כל מני תווים בהתאם לתוצאה הסופית.
איגור לקחתי על עצמי את האתגר לגרום לפרצוף שלי להיות כמה שיותר דומה לזה ---> ובין היתר זה כולל את הגבות האלה, אף, ואולי עוד כל מני תווים בהתאם לתוצאה הסופית.
L Lightning9 New member 12/7/11 #17 גם לי יש D: לפרימיירה של הארי פוטר בתור סיריוס בלאק הצעיר~ אז יש ווסט, עניבה צריך לשפצר וחלוק טרי מכין לי אז בעצם די סיימתי. התעצלתי לשים מכנס נורמאלי, כן
גם לי יש D: לפרימיירה של הארי פוטר בתור סיריוס בלאק הצעיר~ אז יש ווסט, עניבה צריך לשפצר וחלוק טרי מכין לי אז בעצם די סיימתי. התעצלתי לשים מכנס נורמאלי, כן
L Lady_Voldemort New member 16/7/11 #29 ../images/Emo203.gif יאיי קפיטנו- קומדיה דל ארטה, תלבושת תקופתית מהמאה ה16. עבודת סוף סמסטר לקורס תפירה.
../images/Emo203.gif יאיי קפיטנו- קומדיה דל ארטה, תלבושת תקופתית מהמאה ה16. עבודת סוף סמסטר לקורס תפירה.
L Lady_Voldemort New member 17/7/11 #31 ../images/Emo203.gifהאמת ש ההגשה כבר הייתה אני עוד צריכה להעלות תמונות ואני גם מתה לעשות לזה פוטושוטס כמו שצריך. דווקא לא היה לי זמן להכין לזה מסכה.
../images/Emo203.gifהאמת ש ההגשה כבר הייתה אני עוד צריכה להעלות תמונות ואני גם מתה לעשות לזה פוטושוטס כמו שצריך. דווקא לא היה לי זמן להכין לזה מסכה.