שרשור WAKE UP מגוון שאלות

bobby6killer

New member
שרשור WAKE UP מגוון שאלות

אז שיחקתי בFM והוא פשוט מעולה,לעומת הCM החדש,שהוא פשוט זוועתי. אז הנה פול שאלות שעלו לי בזמן המשחק: 1)שינתי באימונים את העמדה של Flamini לקשר התקפי,עברה עונה והבחור נשאר dmc. כמה זמן ייקח לו להשתנות? 2)אחרי שלקחתי עם ארסנל את כל התארים האפשריים (וזה היה די קל) נשארתי בתור מנג'ר עם נתונים מהתחת,הכל בין 10-12,חוץ מ התעסקות עם התקשורת,שם היה לי 5 (בגלל שעשיתי dislikeעל כל מאמן שדיבר עליי),אם לקחתי רבעיה זה עושה אותי מנג'ר טוב לא? אז למה הסקאוט של סקוטסיטי יותר טוב ממני (בנתונים)??? 3)למה אחרי כל משחק יש רשימה ענקית של שחקנים שצריכים מנוחה? הרי במציאות זה לא ככה,והנרי לא צריך אחרי 2 משחקים ברצף מנוחה? תודה לכל העונים,בן

OFIR 10

New member
אני אנסה לענות על חלק :)

1)שינתי באימונים את העמדה של Flamini לקשר התקפי,עברה עונה והבחור נשאר dmc. כמה זמן ייקח לו להשתנות? תלוי במאמנים שלך, תן לו עוד כמה חודשים, הוא ישתנה.. 2)אחרי שלקחתי עם ארסנל את כל התארים האפשריים (וזה היה די קל) נשארתי בתור מנג'ר עם נתונים מהתחת,הכל בין 10-12,חוץ מ התעסקות עם התקשורת,שם היה לי 5 (בגלל שעשיתי dislikeעל כל מאמן שדיבר עליי),אם לקחתי רבעיה זה עושה אותי מנג'ר טוב לא? אז למה הסקאוט של סקוטסיטי יותר טוב ממני (בנתונים)??? חוץ מהעובדה שהסקאוט של סקוטסיטי באמת ברמה טובה
...ככה זה, צריך לעשות כל מיני דברים שקשורים לאותו תחום, על מנת לעלות..מה אכפת לך בכלל? 3)למה אחרי כל משחק יש רשימה ענקית של שחקנים שצריכים מנוחה? הרי במציאות זה לא ככה,והנרי לא צריך אחרי 2 משחקים ברצף מנוחה? תתפלא זה כן ככה...מה אתה שואל? אם זה כמו במציאות או למה זה קורה? טוב, אז כמו במציאות, זה קורה כי זה מצטבר..תן לו לנוח משחק-שניים והוא יצא כמו חדש..

dlml

New member
אני משנה מקבוצה לקבוצה

זה תלוי הרבה במשחקים.. עכשיו בכל מקרה, אני מנסה משהו חדש של: - - - - - - - - - - הסבר: 3 בלמים למטה, אחרי זה יש שני קשרים אחוריים בצדדים, אי נותן להם לעלות קדימה, עוד קשר אחורי שנשאר במקום. הקשר היחיד באמצע, הוא עושה המשחק או שאני מחליף לעוד קשר אחורי (נגד קבוצות גדולות) למעלה יש שני קשרים התקפיים וחלוץ אחד בודד. אגב, מאוד מואד חשוב לסדר טוב את הוראות לקבוצה ולשחקן.

OFIR 10

New member
נראה לי שהיה כבר שרשור כזה

אם לא היה, שאלה כזאת ראויה לשרשור משלה..שייכנס לטאגליינס שיהיה מנהל :)

למעלה