שרשור topic

מסיבת טרום סילבסטר ב"טריו" י-ם

שלווווווםםם לכולם, כאן טלולה בונט, נסיכת הדראג הירושלמית. מה עיניינים? אז ככה בום ראשון הבא: 30.11.01 יום לפני הסילבסטר, תתקיים מסיבת טרום סילבסטר בטריו בירושלים , במדרחוב, וההיי לייט של המסיבה- איך לא- הופעה של טלולה. אז נתראה שם. וליונתן- המון אהבה. טל (ולה)

galil35

New member
גאים בגליל - תוכנית הרדיו בג"ע

שלום לכם. החל מיום רביעי הקרוב וכן במשך כל ימי רביעי שלאחר מכן, תשודר ברדיו קול הגליל העליון בתדר 106 אפ אם, התוכנית "גאים בגליל". החל משעה 20:00 ועד השעה 22:00, שעתיים מלאות במידע על הנעשה בקרב הקהילה בגליל העליון, ראיונות, חדשות מהארץ ומהעולם, פינת בישול עם גיל חובב, יעוץ פסיכולוגי ע"י פסיכולגית של קבוצת הנוער ,פינת הנוער ועוד ועוד. נשמח לשמוע מכם ולהעלותכם לשידור ולקבל פקסים תוך כדי. האזנה נעימה לכל מי שנמצא בגליל העליון ויקלוט אותנו.

שרשור topic ../images/Emo32.gif

לכאן ישורשרו כל ההודעות שלא קשורות ישירות לנושאים המדוברים בפורום.

DJNYC

New member
חסר קצת תוכן...

אני לא מכיר אף אחד מהליינים האלה.. אבל הכתבה קצת שטחית לא?

זאת כתבת צבע ולא כתבת עומק

אתה צודק בהחלט - זאת כתבה קלילה וצבעונית
מטרת הכתבה היא להציג את האווירה של חיי הלילה במועדונים של גייז בת"א. זאת בפרוש לא כתבת עומק אלא כתבת צבע. אם אתה מחפש כתבות עומק, גם מאלה יש לנו בשפע במדור כלכלה ורודה בבסט שופינג. אם תשים לב, אנחנו מפרסמים אחת לשבועיים כתבת עומק ואחת לשבועיים כתבת צבע, אז מה שעליך לעשות אם ברצונך לקרוא רק את כתבות העומק, זה לקרוא אחת כן ואחת לא לפי הסדר...
(ואני לא צוחק, אף על פי שזה נשמע כך...)

SC

New member
שנים שלא שמעתי שום דבר ממך

רק לפעמים ממרחקים דרישת שלום.... שלום לכולם
גם כאן תוססססס מאוד, הרבה זמן לא ביקרתי פה, הרבה חברה חדשים ומחודשים. קיבלתי מסר אישי מרגש מאוד מדרור22, מחמם את הלב ולכן אני רוצה להמשיך ולהשתתף בדיונים פה....אז תעשו לי קצת מקום
אני משתתף קבוע בפורום אמנות בהנהלת אפרת@הבית החביבה והיקרה שלנו שחושבת שאני כועס כל הזמן...ואני ממליץ בחום לבוא ולהשתתף בפורום. כמי שמצייר ויוצר דברים, הייתי רוצה שאנשים ישפטו את העבודות שלי בלבד ולא אותי ואת מיטתי באופן אישי. את מי זה מעניין בכלל ? היציאה מהארון של לידר, היא טובה ונהדרת כדי ליצור הרמוניה בחברה, לומר לכולם אנחנו פה, מאושרים ויוצרים וכו´...אבל זה לא מה שיגרום לי באופן אישי לאהוב את המוסיקה שלו או לא. שולי

EOUT

New member
סילבסטר ב-OUT

ה-הפקה של ה-OUT לכבוד סילוסטר 2001 !!!!משהו שעוד לא נראה בסצינת הגייז מזה זמן רב!!!!!החל מעשר בערב ועד אור הבוקר!!!!! נחלת בנימין 45 תל אביב

כמה הערות:

א. לא ציינת כמה עולה, או מה יהיה שם. ב. המקום המתאים להודעות כאלה הוא לוח מסיבות ב"לוחות הפורום".

../images/Emo41.gif הודעה על שדרוג המערכת ../images/Emo41.gif

אנו מודיעים בזאת כי בשעות הלילה ועד לבוקר, החל מאחת וחצי בלילה ועד לשבע בבוקר (1:30-7:00) ייתכנו קשיים בגלישה, ואף הורדה של המערכת לחלוטין. אנו מנצלים שעות אלה להכנסת שדרוג במערכת השרתים, לשיפור הגלישה. בחלק מהזמן ניתן יהיה לגלוש, אך כאמור, ייתכנו קשיים. בשבועות הקרובים נעשה שדרוג נוסף, ונודיע על כך לגולשים מבעוד מועד. תודה, והמשך גלישה מהנה.

מסיבת סוף השנה של עלה ירוק

תנועת עלה ירוק מזמינה אתכם לחגוג את סוף השנה האזרחית במסיבה הלוהטת בעיר. הרכב הטראנס החי רפלקשנס, DJ Nadi ו-DJ Postel ירקידו אתכם עד אור הבוקר בטראנס פסיכדלי משובח. בואו לרקוד למען החופש שלכם ולהביע את תמיכתכם בתנועה היחידה שנלחמת למענו. המקום: מועדון הצ´ינקי ביץ´ בתל אביב (על יד חוף הדולפינריום/פאצ´ה). התאריך: 31/12/01 השעה: 22:00 עד שייגמר לכם כניסה: 50 ש"ח - תרומה לעלה ירוק וכיסוי הוצאות לפרטים נוספים: ערן: 052.451451 http://www.ale-yarok.org.il/party [email protected]

EOUT

New member
סילבסטר ב-OUT- עידכון../images/Emo9.gif

מסיבת סילבסטר באוירת חלל!!ליזריים,חיזרים ושמפניה תחולק בחינם בחצות.הכניסה חופשית אך מותנית בהזמנת משקה. נחלת בינימין 45 (פינת מונטיפיורי )תל אביב

kbb

New member
עזרה דחופה!!!../images/Emo101.gif

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הסרט "חסד מופלא" של עמוס גוטמן ז"ל. זה סרט די ישן ששמעתי שאקי אבני משחק שם תפקיד של אוחצ´ה מוחצנת. עזרתכם בבקשה!!! תודה

.m

New member
../images/Emo92.gif

ב"אוזן השלישית" - ברח´ שנקין בת"א, או בעמק רפאים בירושלים. תהנה mai

שלום קבלו אותי ב-../images/Emo24.gif גדול!!!

היייייייייייי כולם. החלטתי להצטרף לשיחותיכם בנושאים השונים.... מקווה שתקבלו אותי יפה ונכיר במהלך הציטוטים.... אוהבת דנה.

SC

New member
קבלי ../images/Emo24.gif ג ד ו ל ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה חמודים. מה חוץ מזה? מה הולך?

מחר סילבסטר.... לאן יוצאים?? לי יש תכנון אולי עם המזל שלי זה לא יצא .. תמיד כל מה שאני מחכה לו נהרס... אכזריות של הגורל אליי... חוץ מזה אני בת 17 מאיזור הצפון יודעת על עצמי כבר 4 שנים יש לי חברה 3 שנים ו... מה עוד אני יכטלה לספר... ספרו אתם... אוהבת דנה.

למעלה