שרשור Secret

p i n g o

New member
שרשור Secret ../images/Emo79.gif

מה דעתכם על השיר? אתם מוזמנים לשרשר

nerod 72

New member
אני לא אהבתי...

קיילי נשמעת שם כמו בריטני, והשיר יותר מדי עמוס... דווקא ציפיתי ליותר ממיס דיינמייט (שכתבה את השיר), אבל בקטע של הראפ מרגישים אותה שם...

kyliefan18

New member
A GROWER

שיר שלומדים לאהוב...מאוד אמריקאי, לדעתי האלבום החדש ייכשל. אל תשכחו מה קרה לקרייג דיויד עם האחרון שלו שהיה לגמרי אמריקאי, הראשון שלו היה פשוט מעולה: בריטי טהור וטוב. השני נשמע כמו רוב אומני האר&בי באמריקה: חוזר על עצמו, משעמם ומיותר.

nerod 72

New member
זה אולי נשמע...

אמריקאי, כי קיילי מתכוונת לכבוש את אמריקה עם האלבום הזה, שלא כמו קודמו ואז זה קרה במקרה ההצלחה הענקית שלה שם! אני אומר, שתעזוב ת'אמריקאים האלה ! מה היא משקיעה בהם זמן? הם מאזינים להיפ הופ ולראפ שם, רק שקיילי לא תעשה איזה שיר כזה אבוי לנו! לדעתי, הכיוון של האלבום הזה זה דאנס יותר מתוחכם מפיבר ומלייט ירס , כמו שמדונה עושה בזמן האחרון!

kyliefan18

New member
לאומנים בריטים...

...לכבוש את אמריקה זה כמו להפוך את עזריאלי לשוק צוענים, זה בלתי (כמעט) אפשרי! רק מספר קטן של האנגלים הצליחו: הביטלס,הספייס גירלז,דיידו וקשה לי להזכר בעוד! ומי נכשל? כמובן כל השמות הגדולים של בריטניה: רובי וויליאמס,ווסטלייף, אול סיינטס וכו' לצערי בשנתיים האחרונות אומנים אמריקאיים (אני מדבר על 50 סנט וכל הזבל הזה) החלו להשתלט על המצעד הבריטי וזה מצער ביותר! איפה הימים שבהם אול סיינטס וטייק דאת היו?

adamkylie

New member
לצערי האלבום יכשל אבל לא

בגלל השירים שבו אלא בגלל התופעה הנוראית (שאני מקווה שתעבור מהר ככל האפשר) של מוזיקה שחורה ואיתה באה כל תרבות ההיפ הופ שכל מי שלא אומר 20 קללות במשפט לא נחשב למ-גניב מספיק.........

p i n g o

New member
זה לא ממש קשור לקיילי

תזכור שקיילי היא כוכבת על כבר בכל העולם ב-3 העשורים האחרונים. כל העולם חוץ מארה"ב. מצ'ילה עד קנדה, מיפן עד ישראל, מאוסטרליה עד בריטניה, כוווולם מכירים את קיילי. ולזה תוסיף את הוותק שלה בתחום...

אפרת ר

New member
ומה עם...

The corrs, Sineand occonor, Travis, rolling Stones, U2, Elton John, Rod Stweart...Ozzy osborn, Depeche Mode, Bananarama.... כל אלו הצליחו בארה"ב לא רע בכלל...

kyliefan18

New member
טרביס? שינייד? ומה קשור היפ הופ?!

אולי הם התפרסמו באמריקה אבל הוציאו אלבומים שהיו רבי מכר? ממש לא. הקורס בכלל לא, דפש מוד לא כל כך... ובקשר לתגובה על אומני ההיפ הופ - זה לא נכון בכלל!!!! יש כ"כ הרבה לא אומני מוזיקה שחורה שמצליחים למכור מיליונים על מיליונים כמו נורה ג'ונס,דיידו,השוגאבייבס וסטינג! יש עוד אנשים בעולם אתה יודע...

אפרת ר

New member
הם הצליחו ממש לא רע בארה"ב

נכון שלא בהשוואה למדונה או ברטיני, אבל הם בהחלט מכרו והרבה...

p i n g o

New member
הקורס דווקא מאוד הצליחו באמריקה

מכרו כמות של עותקים הרבה יותר גדולה מקיילי, ואפילו הופיעו בהופעה מול ביל והילארי קלינטון. בקיצור, הם הרבה יותר מוגרים שם מקיילי, זה בטוח... לפחות בינתיים

tatababa

New member
שיר צולע..

נשמע כמו משהו שבריטני היתה שרה, קיילי לעומת זאת הייתה צריכה להתרחק ממנו!!

tatababa

New member
והאלבום הבא לא ייכשל..

המקרה הכי גרוע שיכול לקרות זה שסלואו לא יגיע למקום הראשון ויעלם מהר מהמצעדים.. אני בטוח שיש סינגלים לא רעים להוציא מהאלבום הזה (לדוגמא Red Blooded Woman שנרמז להיות הסינגל השני). לדעתי, גם אם סלואו נכשל האלבום הולך למכור רק בגלל שזו קיילי. בנוסף, אני חושב שהסינגל החזק של האלבום יהיה דווקא הסינגל השני - וזה הגיוני. הוא אמור לצאת סביבות פברואר ואיזה צירוף מקרים - זה גם זמן יציאת האלבום בארה"ב וקנדה. קיילי תקדם את הסינגל החדש ואת סלואו בארה"ב סביר להניח בסביבות סוף דצמבר תחילת ינואר ובשאר העולם את סינגל מס' 2 מייד אחרי לקראת אמצע ינואר תחילת פברואר. נוסיף לזה רמיזה קלה על דיוידי חדש שהולך לצאת בתחילת שנה הבאה שילווה את ה Money Can't Buy הכל כך מדובר.. הקיץ, משעמם בטוח לא יהיה ואני לא הייתי דואג מדי לגבי הצלחת האלבום. ניתן לסינגל, לשם של קיילי ולתקופת החגים לעשות את שלהם. Cheers xx

eyalush001

New member
תפסיקו להיות כל כך גועליים!!!

השיר בסדר. פופי מדי כמו שצויין כבר קודם אבל שיר חמוד קליט ועובר... חבל שזה לא עוד cgomh אבל לא כולם חייבים להיות כאלה אתם יודעים. בקיצוררררר... שיר חמוד. ותפסיקו להספיד אותה ע"פי שני שירים ועל כל שיר חדש שאתם שומעים אומרים איכסה!

tatababa

New member
בדיוק

למרות שלדעתי Secret היה צריך להשאר סודי ביותר ולעולם לא לראות אור יום באף פורמט כלשהו, אי אפשר לשפוט אלבום עפ"י שיר אחד... נחכה ונראה (ואני בהחלט מקווה שהאלבום רק ישתפר!)

למעלה