שרשור REVENGE OF THE SITH

שרשור REVENGE OF THE SITH../images/Emo58.gif

שרשור REVENGE OF THE SITH הגדול הגיע!!!
הבאתי תמונות חדשות ומפתיעות (תודות לאתר TheForce.Net שמספק אותן) מהפרק השלישי והאחרון בטרילוגיה ובסאגה המצליחה ביותר בכל הזמנים!!!*קצת הגזמתי* התמונות הראשונות לקוחות ממצגת שהוצגה בכנס קומיק-קון בסאן-דיאגו המראה כמה תמונות בחטף מפרק III: נקמת הסית'! התמונה האחרונה, תודות לאחד העורכים של TheForce.Net, לקוחה מתוך אחד הקרבות הגדולים בפרק III, אשר קרב זה מתרחש מעל שמי קורוסאנט. תהנו!!!

Another Girl

New member
אחלה (מקווה שזה חוקי)

אני בינתיים לא מסתכלת,מעדיפה את גורם ההפתעה

Padme Amidala

New member
../images/Emo45.gif גנ"ל לגביי ../images/Emo9.gif

אני תמיד ממש ממש מתאפקת שלא לפתוח את כל ההודעות עם הספויילרים...

VAMPhantom

New member
אפשרי להצטרף?../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifהקשיבו../images/Emo124.gif

ישנם לא מעט חדשות, לא יודע עד כמה עודכנתם בנשואים הבאים: 1- השם בטח כבר ידוע לכם
2- clone-wars עונה 1+2 יוצא באביב 2005 לDVD, במקביל לזמן בו העונה השלישית
מגיעה לCARTON NETWORK
3- לכל אוהבי האיווקס Ewoks
: לקראת סוף השנה הזו, יוצאים לDVD ולוידאו כל סרטים האיווקס והסרטונים המצוירים שלהם
4- מיותר לציין ש...בקרוב מתחילה מכירת מוצרים מיניאטורים של הסרט השלישי בסדרה, בנתיים אפשרי להשיג חולצות ועוד פרטי לבוש הקשורים לסרט

תודה פאנטום!!

אני רוצה לקנות איזו מיניאטורה נחמדה של דארת' ויידר- כסופה כזו, כדי לשים אותה ליד אוסף הSTAR WARS המתקרב כבר לסיום מושלם. אם שמתם לב, זמן היציאה של סרטי מלחמת הכוכבים החדשים לDVD מסתכם בסוף החופש הגדול ככה שעוד שנה *לא בדיוק* ייצא "נקמת הסית'" לDVD!!!
ואז כל הסיפור של STAR WARS ייגמר לחלוטין *באאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעההההה*

VAMPhantom

New member
מההההההה?! התמונה שאני צירפתי?!

זה לקוח מהאתר הרישמי של מלחמת-הכוכבים3
איני מטייל באתרים לא רישמיים הקשורים למלחמת הכוכבים...

../images/Emo58.gif../images/Emo35.gifשלושה טיזר-פוסטרים חדשים

*הופיע באתר THEFORCE.NET* ----------- לא ידוע אם מדובר בשלושה טיזר-פוסטרים חדשים לקמפיין של "נקמת הסית'" אם אם מדובר במעריצים מטורפים...אבל הפוסטרים פשוט אדירים!!! -הקישור- ההודעה המלאה: they're talking about some new Episode III posters that speak directly to the marketing campaign for Revenge of the Sith. Obviously - Vader is going to be central in this thing. You can see scans on the page listed above and follow links to Foxbatkllr's great scoop: #1 is the now classic upcoming toy packaging. A retro almost cartoonish Vader overlooks lava. You can see the reflection of two Jedi batting in his helmet. #2 is a shot of the two Jedi battling it out in the bottom left corner and Vader looking over them. This is in more of a painted style of artwork. #3 is a shot of Vader from below, his cape waving in the wind and red lightsaber ignited. Another lava explosion fills the background. Awesome!

Lu Tze

New member
דרך אגב,

לפני מספר דקות נכנסתי לאתר הרשמי. מאוד נחמד לראות את השמות של כל הסרטים במקום ה"חור" שהיה פרק III. וחוץ מזה, הלינק לא פועל לי :(

סרטון אדיר מstarwars.com

על פרק III: נקמת הסית'. הוא מכיל טונות של ספויילרים אבל יש בו קטע שלדעתי רק בשבילו צריך לראות אותו. כשתראו את הקטע אתם תדעו על מה דיברתי. http://www.starwars.com/episode-iii/bts/me3/6.html אתם יודעים על מה ללחוץ: הכפתור עם הכיתוב 320x180

למעלה