דעות רו.
התכנית הייתה גרועה. פשוט נוראית. לא יודע מה לומר על הסגמנט הראשון. שלישייה שבונה את הפיוד בצורה מעולה, כן, אבל 1 - לא רוצה לראות את טריפל אלוף. חלאס, די, מספיק, מספיק, די. 2 - העובדה החמודה שהם מנסים להתחבר כמה שיותר אל אוהדי אינטרנט עם הדברים שאמר אדג' על טריפל, למשל הפעם, פשוט לא עובדים עליי יותר, ואני יודע שהם היו ערים לדברים שהם אומרים כבר במשך יותר מדי זמן. סתם לנסות לעבוד על הצופים, ויש הצלחה לא רעה בכלל בזה. טריפל די שיעמם אותי, בעוד שאדג' היה נחמד לשמיעה. כן, בדיחות הסקס של טריפל די משעממות, ודי עם לזרוק איזו בדיחה מעצבנת על ליטה בשביל "להחטיף" לאדג'. הבנו. זונה, כלבה, חלאס. Then again אין כמו ספיריט סקוואד. הביאו צ'יר גאוני.
שמתם לב שבזמן שהראו תמונה כזאת של הביג בן (להראות שהם בלונדון, דהיינו), השמיעו את המוזיקה הליימרית הישנה של ריגל? חחח, גרוע. סתם שמו את זה כי זה נשמע בריטי. אתם יודעים, כמו לשים לכל מתאבק יפני מנגינה יפנית ולכל מתאבק לטיני איזה ראפר לטיני.
לעזאזל, המוזיקה של מיסטיריו בECW הייתה Sad but true של מטאליקה!
ובכלל, המוזיקה של קנטה...

קרב 3 - 3: קרב קצר מדי, ולמה? למה זה היה כל כך קצר? כי צריך לפנות זמן לזונות עם הביקיני?... לא ראיתי כלום ממאט סטרייקר וחבל. קרב לא מזיק בסך הכל. אגב, מכונת הקהל שהריעה לצ'ארלי האס פשוט גסה לגמרי. נסו, רק נסו לגרום לי להאמין שהוא באמת מקבל את הפופ והצ'אנטים האלה. אני חושש שקרליטו, כמה שהוא מראה יכולות טובות, עד כה אלה רק ספוטים קטנים. כשאני רק חושב שאולי וינס לא יראה את עצמו יותר מדי בתכנית, אני מאבד את הכל. מעניין, למה שנייה לפני שהוא אמר "Then I fired him", אני אמרתי את זה. שוב רואים את הנסיון לחדור אל האוהדים באינטרנט, עם הקטע ההוא על ה"תקלה בפירוטכניקה". מעצבן, והם יודעים את זה. לשם מה דרוש עוד קרב בין שיין לשון, תזכירו לי?
טורי מתכוננת לתחרות הביקיני. נו, טורי, איך מתקדמת הקריירה? אני לא מאמין שהשליתי את עצמי שהיא מסוגלת להפוך למתאבקת. היא תמשיך להיות אותה טורי כל הזמן, מה לעשות. אין אשליות, צריך לדעת שהכל צפוי וכך להשאר אופטימי, אחר כך לא להתאכזב.
חחח, מה, מה כבר קיין עשה לשואו שגרם לו לדמם? צבט ושרט לו את העין? איזה אינפנטיל הקיין הזה.
אתם רוצים להגיד לי שמתאבקים כמו סניצקי ו|גריסון| לאנס קייד הם ה"לונדון-קנדריק-פונאקי" של רו? מחליא. הפיוד של טריש ומיקי (שעדיין לא צפיתי בצעדיו החדשים שהיו בתכנית, הוא באמת פיוד שאני אוהב. אבל הידיעה שלאחר שהפיוד יסתיים, הדיויזייה תהיה היא, טריש ועוד כמה זונות, כולל את ויקטוריה שחזרה להיות אחת - זה פשוט מאכזב אותי מאוד. במיוחד כשהופכים את אחת המתאבקות הכי מוכשרות בשנים האחרונות לדבר כזה, שוב מחדש. מצטער לחזור על זה, גם אחרי 500 הפעמים שהם עשו את זה עם מתאבקות, זה עדיין לא נתפס.
רוצים סגמנט גרוע יותר? כן! כן!! כן! לא הייתה שום פואנטה, אבל שום פואנטה וואט סו פאקינג ג'יזס מארי אנד ג'וזף אבר - לויסרה ולסגמנט העלוב הזה. אולי היה משהו בעצם... כשאני חושב על זה, היי! קואץ' לא ישדר את התכנית!!!
שון - שיין. לכל הרוחות, וינס מוכן להפסיק לדבר על הזרע שלו? לעזאזל, זה פשוט גורם להקיא. מי החתיכת מפגר הזה שחושב שקרב
רסלינג עם שיין מקמהון יכול להיות טוב, סביר, רע, עלוב או משהו בכלל?
בכל מקרה, שום נקודה לא הייתה לקרב הזה חוץ משיין שיעוף מאיפשהו, במחשבה שזה לעד ירתק ויהיה כל כך מדאים ומאמם, ובעצם ישעמם אותי למוות. פשוט כלום. שום פואנטה. הנה, יש מכנה משותף לתכנית עד כה.
הכובע הזה (של סינה)... איזה אוסטין. די! די עם הבדיחות על ליטה! זה כבר מעצבן! (נו, בסדר, זה לא אומר שליטה היא לא פרה מעצבנת, אבל בכל זאת) -------------- כיף לראות את אדג' מקבל זמן מסך שכזה. הלאה, קרב הבא. אומאגה נגד הג'ובר: חרא. אה כן, ולראות את אומאגה האימתני הסקוואשר החדש של רו, עף לאלף אלפי עזאזל מאגרוף גרוע של ריק פלייר בן ה57 (או 58, שיהיה) זה לא רק דבילי, זה גם מטומטם. אבל כאילו שהדמות של אומאגה לא הייתה משעממת ומטומטמת לגמרי מהתחלה.
אוקיי, אז משהו אומר לי שמי שקיבלה הכי הרבה זמן מסך בתכנית הייתה ליטה.
בחיי, כמה בדיחות על ליטה אפשר להוציא בתכנית אחת? זה מאוס. יופי, עוד קרב נוראי התווסף לבקלאש. בחיי, אני כל כך רוצה לראות כבר את האירוע הזה. עזבו אתכם מלצפות בזה בגרסת XVID, אני אלך על גרסת NHCW = National Horse Crap Wrestling סוף סוף משהו ששווה לראות בשעה וחצי המיותרות האלה. אני שמח לראות שעל אף שמשחק התפקידים בפיוד השנה שלנו חצי נגמר, פשוט נותנים לו להמשיך ללזרום. מחיאות הכפיים שלי לא מפסיקות לבוא. השבוע, למען הכנות, זה נראה שמצד אחד הם רק רצו להראות את שתיהן בצורה כלשהי בתכנית, כי זה כבר פיוד גדול בחברה וברו. מצד שני, הסיטואציה של מיקי חוזרת לעצמה ומתעשתת, אבל טריש ממשיכה להיות כמוה בכדי ש"תרגיש איך זה" - זה גאוני. גדול.
מיין איבנט: לא משהו מיוחד. אדג' לא הולך לנצח בבקלאש. נו שיט שרלוק, הייתם אומרים? לא צריך, זה בסדר. עבודת צוות מעולה של הסקוואד, מוכיחים כמה שהם גדולים.
אני חוזר למשפט הראשון שנכתב בהודעה הזאת. התכנית הזאת הייתה פשוט זבל, לא יותר.