T Thiago New member 19/11/13 #3 קליפ המילים הרישמי לPefrume http://www.youtube.com/watch?v=PsO1UsFMuaY
U Upgrade U New member 19/11/13 #11 עדיף מאוחר מאשר לעולם לא..לWB בכלל לא היה ורק עכשיו הבנתי שהיא אומרת I try to act natural....
I I Remain New member 19/11/13 #6 זה הרבה יותר טוב מגרסאת הסינגל אבל עדיין זה שיר מאוד מאוד בנינו. בריטני עושה עבודה נפלאה, אבל השיר עצמו לא זורם בכלל. בוז לסיה.
זה הרבה יותר טוב מגרסאת הסינגל אבל עדיין זה שיר מאוד מאוד בנינו. בריטני עושה עבודה נפלאה, אבל השיר עצמו לא זורם בכלל. בוז לסיה.
T theone24 New member 20/11/13 #17 אמרתי שהשיר לא יהפוך ללהיט, הוא לא בנוי כלהיט, והמיקס הזה קובע את זה סופי. שיר אלבום מעולה, אבל לא סינגל. הגרסה הזאת הייתה צריכה להיות הרישמית.
אמרתי שהשיר לא יהפוך ללהיט, הוא לא בנוי כלהיט, והמיקס הזה קובע את זה סופי. שיר אלבום מעולה, אבל לא סינגל. הגרסה הזאת הייתה צריכה להיות הרישמית.
G GM1988 Well-known member 20/11/13 #20 האמת ההתחלה נשמעה מדהים אבל השיר עדיין אנמי ומאד לא קליט. המיקס הזה טיפה מוסיף אלמנטים שמחיים אותו איכשהו אבל לא מספיק לצערי.
האמת ההתחלה נשמעה מדהים אבל השיר עדיין אנמי ומאד לא קליט. המיקס הזה טיפה מוסיף אלמנטים שמחיים אותו איכשהו אבל לא מספיק לצערי.
U Upgrade U New member 20/11/13 #23 אגב, מסתבר שזאת הייתה הגרסה המקורית של השיר אבל בשביל להפוך את השיר ליותר 'מסחרי', מיקססו אותו ויצאה גרסת הרדיו/אלבום.
אגב, מסתבר שזאת הייתה הגרסה המקורית של השיר אבל בשביל להפוך את השיר ליותר 'מסחרי', מיקססו אותו ויצאה גרסת הרדיו/אלבום.
T Thiago New member 19/11/13 #5 בריטני מצלמת עכשיו את Perfume כך צייצה בטוויטר וצירפה את קליפ המילים לבנתיים עד שהקליפ הרגיל ייצא
U Upgrade U New member 19/11/13 #12 קשה לי לדמיין קליפ שימשוך תשומת לב לשיר... בטח יהיה משהו רגיל ולא מיוחד. ואני מניח שנקבל את הקליפ יום לפני יציאת האלבום, בדיוק כמו שהיה עם הקליפ של Circus.
קשה לי לדמיין קליפ שימשוך תשומת לב לשיר... בטח יהיה משהו רגיל ולא מיוחד. ואני מניח שנקבל את הקליפ יום לפני יציאת האלבום, בדיוק כמו שהיה עם הקליפ של Circus.
T Thiago New member 19/11/13 #14 לפי השמועות, הקליפ ייצא עם השקת האלבום דגש על השמועות. לפי השמועות גם יום חמישי יש מסיבה ובריטני מופיעה בה עם כל מיני להיטים שלה, בלי קשר להופעה בווגאס. לפי שמועות בלבד.
לפי השמועות, הקליפ ייצא עם השקת האלבום דגש על השמועות. לפי השמועות גם יום חמישי יש מסיבה ובריטני מופיעה בה עם כל מיני להיטים שלה, בלי קשר להופעה בווגאס. לפי שמועות בלבד.
T Thiago New member 19/11/13 #10 קטע קצר מספיישל אחוריי הקלעים אצל Ellen http://kingofvitalinformation.tumblr.com/post/67397918079