שרשור off

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 7.12.04

היום ב-16:00 יתארח מומו מהדב, מנהל סניף החברה להגנת הטבע בת"א בפורום החברה. אתם מוזמנים לכתוב לו שאלות
ב-20:00 יתארח פרופ' עוזי אורנן בפורום תרבות עברית ויענה לשאלותיכם. שרשור השאלות נפתח.
ולקינוח, הערב ב-22:00 תגיע שירי מימון ל-blogtv כדי לענות live לשאלותיכם, לרגל צאת הסינגל הראשון שלה: "עד שתבין אותי". שאלות לשירי מימון

סופת החרבות באנגלית

יש למישהו מושג כמה זה אמור לעלות בערך בסטימצקי? (כאלה שקנו בבקשה)

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

הבמה שלכם לדיונים - פורום סרבנות בעד ונגד
רוצים לנפוש בארץ? פורום צימרים ונופש בישראל
הפורום הרשמי להרכב הרוק הישראלי להקת nova
אוהבים לרקוד? פורום משחקי ריקוד -IDDR במיוחד בשבילכם
הפורום הרשמי של תוכנית המערכונים החדשה - קצרים
עכשיו יש מקום לדבר על פרסומות באינטרנט פורום אינטרנט שיווק ופרסום כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז אנשים בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp
המשך גלישה נעימה בתפוז אנשים

היום בתפוז../images/Emo43.gif 22.12.04

בשעה 10:00 תגיע אל פורום מתכונים קורין גורן, עורכת האפיה במגזין "על השולחן" ובעלת מדור שבועי במעריב, ותענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו

עוד היום בתפוז אנשים../images/Emo43.gif22.1.04

היום ב-17:30 , מיד לאחר שידור הפרק היומי של "ראש גדול" בערוץ "יסבבה", יגיע לכאן רועי ויינברג, מכוכבי הסדרה, ויענה לשאלותיכם ב-blogtv. שרשור השאלות נפתח.
אנחנו מזמינים אתכם להכיר את להקת NOVA , שמשדרת מידי יום חמישי ב-blogtv תוכנית ריאליטי מיוחדת הנקראת "הלהקה". היום עלה לאויר ארכיון התוכניות שהיו, ושני קטעי סאונד בעמוד המיוחד שהכנו להם. שווה שמיעה!
טפ"ה הזהב 2, הפרוייקט השנתי של פורום טלוויזיה לבחירת אנשי השנה בטלוויזיה נמצא בעיצומו. בואו להצביע ולהשפיע!
ואם בסיכומי שנה עסקינן, האם כבר הצבעתם לשיר השנה שלכם ב"קופסא השנתית"? http://www.tapuz.co.il/promo/chart/voteyear.asp?SongListType=9

myochay

New member
מישהו מירושלים רוצה לשחק

את משחק הקופסה של משחקי הכס

../images/Emo32.gif עוד ציור חדש של אמוקה

והפעם- מירי מאז דור. דמיינתי אותה שונה לגמרי, אבל האמת שאני לא הכי זוכר את התיאור שלה במשחקי הכס. כך או כך, אהבתי איך שהוא עשה את המבט שלה. מפחיד...

La Gamba

New member
אני אהיה בירושלים בעתיד הקרוב

לא אפכת לי להיפגש ולשחק. באיזה איזור?

MIniMage

New member
למה שלא יהיה?

אני קניתי את כל ה3 בסטימצקי שבאלנבי לפני חודש-חודשיים

בסניף שלי אין,

והבני-זונות הקטנים גם תוענים שבכל הרשת אין, ושעלי לחפש באינטרנט... :=\

MIniMage

New member
חפש בחנות יותר גדולה

בחנות בקטנה שקרובה לבית שלי היה את הראשון. באלנבי היו את כולם.

מאז ומעולם יש להם

אני קניתי את שלי בשפת המקור בסטימצקי פ"ת. אם אין להם בחנות, אתה יכול להזמין, ועדיין יעלה לך פחות מאשר ברשת.

כנראה מדובר בזכיין

של סטימצקי, ולא חנות של הרשת עצמה. אני אישית קניתי את כל הכרכים באנגלית בסטימצקי. החנויות בקניונים הם בד"כ לא של זכיינים.

lorats

New member
אני דמיינתי אותה יותר כמו המכשפה

מהקוסם בארץ עוץ, לא יודעת למה.. אבל דווקא אהבתי תתמונה

למעלה