שרשור |OFF|

ל נ צ ח

New member
6 מתוך47 לא מבינים מה לעזאזל שאלת

ארז, והמדובר בסה"כ ב 5 שאלות פשוטות וקלות להבנה הם שאלות הסקר שעשית על לנצח שאפילו ילדים רגילים מכיתה א' אותם יבינו בקלות השאלה שלי היא
מה בכלל יש להם לחפש כאן בפורום פילוסופיה
אם לא מסוגלים לא יודעים להבין מזה פשוטו של נקרא
מה לעזאזל שאלת
והנה מצב הסקר נכון לשעת כתיבת אלה דבריי: << תאריך הסקר: 07/07/03 האם אתה סקרן, וברצונך ש"לנצח" יגלה בפנינו את הוכחותיו/עובדותיו לאלתר? ------------- מס' מצביעים אחוזי הצבעה תשובה -------- 16 34.04% כן 12 25.53% לא 6 12.77% לא אכפת לי 7 14.89% מי זה "לנצח"? ________________ 6 12.77% מה לעזאזל שאלת? ________________ 47 : סה"כ קולות >> *
~ ~ ~ ~ *
* ~ ~ ~ ~
* בברכה: * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

למה???

New member
עת הקישור הגיע... <ארז!>

יש לנו בקישורים את האתר של גבריאל רעם... היתה פה איזו גיברת שנתנה קישור לאתר יותר עדכני ומסודר שלו (אינני יודעת אם המאמרים הם אותם מאמרים, אם זה נחוץ תאמר לי ואני אבדוק), חשבתי אולי כדאי להוסיף גם אותו... (אין כל קשר בין הכתוב באתר לבין "עוץ לי גוץ לי" <או מה שזה לא היה...> והיו כבר 3 אנשים שהביעו ביקורת טובה על האתר פה בפורום <בעמוד מס'2>) תודיע לי בבקשה אם אתה מוסיף את האתר לקישורים. אתה יודע מה?! גם אם אתה לא מוסיף אותו לקישורים תשרשר לכאן תגובה ותגיד למה אולי נוכל לפתור את הבעיה.

erezsh

New member
אני מבין את דאגתך, לנצח

אך הרשה לי להרגיע אותך, אני הצבעתי עבור האופציה האחרונה 5 פעמים
אבל ברצינות, באמת שאני לא יודע מה יש פה לא להבין...

erezsh

New member
תגידי,

משעמם לך, או שאת מנסה לריב איתי כל הזמן רק בשביל הכיף? אין לי בעיה להוסיף את האתר שלו, ואפילו התכוונתי לעשות את זה ושכחתי. אם זה כ"כ לחוץ לך תוסיפי את הקישור לפה כדי לחסוך לי את החיפוש. נו, פתרנו את הבעיה? לא נורא. תיכף בי"ס.

למה???

New member
מה הבעיה שלך?

אני מנסה לכתוב הודעה שלא יהיה לך מה להגיד עליה ואתה מוצא משהו בכל זאת? איזה מין ייצור אתה... (אתה יודע, "ייצור" יכול להיות כל דבר, אתה יכול להפוך את זה גם ל"מקסים" אם מתחשק לך... רק אל תגיד שאני מנסה לרצוח אותך וירטואלית) לא לחוץ לי. זה לא מסובך, אני אסביר לך, אתה לוחץ על עמוד מספר 2 ואחת ההודעות שמה מרמזת על כך שיש בה קישור לאתר פילוספיה. זה מאד פשוט. לא פתרנו את הבעיה למען האמת, אבל מילא, עוד מעט נשתה תה צמחים.

למה???

New member
ואל תבוא אלי בטענות

על כך שאינני מודעת לכך שהתכוונת לשים את האתר בקישורים. איפה ההגיון בזה?!

למה???

New member
בדקתי והאתר הוא עקרונית לא

אותו אתר כמו בקישורים אצלינו. (מהאתר עצמו יש קישור לאתר הבית של גבריאל רעם שזה מה שיש אצלינו) בקיצור תוסיף את האתר הזה בנפרד. (ההודעה הנ"ל לא התכוונה בשום פנים ואופן לפגוע באנטלגנציה שלך, היא באמת ובתמים היתה הודעה תמימה וחפה מפשע)

למה???

New member
שובי שובי לים, שובי שובי לשם

יש מאמר באייל הקורא שהתחלתי לקרוא, נראה לי שאפשר להוסיף אותו גם לקישורים. (המאמר הובא מקישור שנמצא באתר שאתה אמור להוסיף, אבל יכול להיות כאלה שלא ייכנסו אליו, או שלא יגיעו אליו ולכן נראה לי עדיף בנפרד, אבל זה כבר שיקול שלך...)

למה???

New member
עוד הצעה לקישור!

יש פה כמה מאמרים, לא הספקתי לקרוא הרבה אבל נראה לי די מעניין. תבדוק את זה

ל נ צ ח

New member
ודעתך על תוצאות סקר רמת הבנת-הנקרא

שנעשה בעולם וממנו המסקנות השליליות המאוד עגומות שגילו בקשר להבנתו את הנקרא של הישראלי הממוצא?

Lyosub

New member
כתבה מרתקת בנושא

התפרסמה לפני שבוע בעיתון המקומי "שבע" (מבאר-שבע). רואיין שם דוקטור הקשור לתחום החינוך והא הסביר כיצד ההתמקדות של המדינה בלהפוך את הילדים לאזרחים נאמנים שיקריבו את חייהם למען המדינה וילחמו עבורה פוגע ביכולות שלהם לנתח ולהבין טקסטים. מעבר לכך הדבר גורם גם לדעיכת נושא המוסר ואתיקה ולהעמקת הפערים החברתיים.

ל נ צ ח

New member
מענין.וכתבות נוספות בנושא?ומה דעתכם

על זה הדו"אל שכתבתי לאריאל שרון? האם הוא הבין מדברי??? אני בטוח שכן.
15/01/2003 xxxxx x xxx שלום-רב לך אדוני ראש הממשלה הנכבד אריאל שרון. שמי בן עמי ושם משפחתי שxxxxxxxx תומך הליכוד אני ומאז שבחרתי בשנות השבעים בליכוד ובמנחם בגין ז"ל למען יהיה הוא ובעת ההיא כמובן לראש הממשלה בישראל. בבחירות האחרונות שהיו בחרנו בליכוד אני ואשתי היקרה מרגיט (מרים) , וכמובן שאת אדוני בחרנו לשאת בתפקיד הרם והמכובד ביותר של ראש הממשלה בישראל. - רואה אני לנכון ליידע אותך כבוד ראש-הממשלה במאמר ייחודי שאותו כתבתי והקשור לחוויה שעברנו ביחד בשכונת מגוריי שכונת xxxxx xxx וזה לפני שנים. לראשונה כתבתי עליה בפורום פילוסופיה שהיה בפורטל וואלה ולגולשת מקסימה שמה עדי נבון בחורה חכמה מאוד וצנועת-הליכות טובת-לב מתחשבת ונבונה והעוסקת במקצועה כבמאית ותסריטאית בטלביזיה. אנחנו בידידות ונפגשים לעתים די קרובות. דברים יפים ומיוחדים יש לי לספר עליה ועל תוכנית השלום העולמית שממנה שכמעט ויצאה אל הפועל אך הוקפאה. לא עליה התוכנית שלה רואה אני לנכון כעת ליידע את כבודו, אלא בקשור לפגישה שהייתה בינינו אדוני היקר, וכמדומני שעברו מאז כתריסר שנים ויותר . וכך ועל זאת כתבתי, ובבקשה: בוקר טוב ושבוע טוב לך עדי נבון היקרה וכך לכל חברי הפורום מאת: . לנצח תאריך: 26/05/2002 שעה: 09:26 וממני משהו במיוחד בשבילך עדי, וזה בקובץ המצורף: קבצים מצורפים: רגע לפני שלמדתי נהיגה ben_17_p_a_brasil.jpg -בגיל 18 סוחר-מכוניות ממולח אמר שאני דומה לרודולפו ולנטינו,כיום לאריק שרון אני דומה? מאת: . לנצח תאריך: 29/05/2002 שעה: 09:42 המכונית הראשונה בחיי קניתי אותה מאותו סוחר, לאחר שניסה קודם-לכן לשווא לשכנע אותי ואת אבא שלי ז"ל לקנות ממנו מכוניות שהיו ממש טרנטות בעיני, כשעמדנו לעזוב הוא "נזכר" שיש לו משהו מיוחד, הוא הציע לנו את רכבו(כביכול) רכב מסחרי שנראה לי בסדר מבחוץ ונסענו בה לנסיעת מבחן כשאני נוהג והם אבי והסוחר הממולח יושבים להם מאחור כשהוא הסוחר לא מפסיק לפרגן עלי ותוך-כדי אומר-הוא לאבי ובקול חזק ובוטח ובכדי שגם אני אשמע: << הבן שלך איך שדומה-הוא לרודולפו-וולנטינו >> - היום אני מבין שהוא השווה אותי הצעיר התמים לזה כוכב הקולנוע המעולל הגדול והאגדי -רודולפו וולנטינו- מהפנט" ושובר לבבות הנשים וכך בכדי לשכנע אותי לקנות ממנו את הסחורה את "המציאה" הקלוקלת שלו. הוא בקסמו ובזו התקטיקה-שלו, אותי שכנע! מייד בימים הראשונים הלכו להם כל הברקסים ועוד . . ., אך אני מודה שבזכותה למדתי לנהוג כהלכה. - בקשר לאריאל שרון, בשינוי מכוונותיו של הסוחר ההוא הממולח, בכנות ובלבב תמים אמרה לי אתמול יפיפייה אתיופית שנכנסה לחנות שלי לצורך קניית מתנה לתינוקת בת חודש, היא בחרה בבובה חמודה ותוך כדי שאני אורז הבובה, פונה אלי היא ובאלה המילים: << אתה יודע, אתה דומה לאריק שרון? >> היא הופתעה מתגובתי בהראותי לה את הצמרמורת שאחזה בי, תוך כדי שאני מספר לה שאבא שלי ז"ל במלחמת יום הכיפורים כשצפה ביחד איתי בטלביזיה בחיים יבין ששידר אז החדשות המסעירות על ההתפתחויות הדרמטית של אותה המלחמה ובה כיתור הארמייה השישית על ידי גיבור המלחמה ההיא אריק שרון, אמר לי אבי במפורש ששרון עוד יהיה לראש הממשלה של ישראל. עברו השנים אני התחתנתי כשנה לאחר שאבי נפטר, עברו כשנתיים-שלוש ויצא שאני אשתי וחבר שלי החלטנו לטייל קצת בשכונת מגוריי, כשלפתע רואים אנחנו כמה אנשים שלא מהשכונה צועדים לכיוון ממנו באנו כשבראשם צועד לו לא פחות ולא יותר מ…. אריק שרון. הושטתי לו את ידי והוא באותה החמימות הושיט לי את ידו שלו, הייתי מאוד נרגש מהמעמד המפתיע ולא מצאתי מה לומר לו חוץ משאומר לי לבי את שאני חש בכל פעם שאני צופה-בו ובעיקר בפניו ותוך כדי כך פניתי איליו באלה דברי המגומגמים-מעט התמימים הילדותיים והלא פוליטיים, << הוי אריק, אתה מזכיר לי כל כך את אבא שלי ז"ל >> אריק חייך אלי באהבה של אב לבנו ותוך-כדי שהשיב לי משהו שאינני זוכר, המשיך מייד בצעדיו לדרכו. הצטרפתי לאנשים שליוו אותו בעיקר כי הוא צעד ממש לכיוון ביתי, התרגשתי מאוד כשעבר רגלית עם אנשיו והנסחפים אחריו ממש ממול וליד חלונות דירתי לכיוון בית-הכנסת היפיפה הצמוד כמעט לבניין בו אני מתגורר כשיצא מבית הכנסת ועמד להיכנס למכוניתו שהמתינה לו שם, תפחתי לו בחמימות ובקלות-רבה על שכמו כשבו-זמנית ברכתי אותו ובקול בוטח אמרתי לו (וכמעט צמוד לאוזניו (כי עמדתי מאחריו) שיום אחד יהיה הוא אריאל שרון ראש הממשלה של ישראל. נ.ב: - בבחירות האחרונות לרשות הממשלה בחרנו אני ואשתי באריאל שרון ובאתר פורום האינטרנט שלו שהיה פעיל במהלך הבחירות, עוד טרם נודעו התוצאות, קבעתי חד-משמעית: << אריק שרון ראש הממשלה ! >> בברכה: * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ * סליחה וגם לך אמריקה, -<< תיקון: - הארמייה השישית = << הארמייה השלישית >> מאת: . לנצח תאריך: 29/05/2002 שעה: 12:29 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ * ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ בהוקרה ובכבוד אדוני ראש הממשלה אשתי היקרה ואני מאחלים לך ברכת הצלחה בבחירות שכידוע יהיו מהיום עוד כשבועיים ובמועדם שוב אנו נבחר בך ושוב תהיה אתה אדוני הנכבד, אתה ולא אחר ל << ראש הממשלה בישראל! >> בכבוד-רב ממני בן עמי שxxxxxxxx (המוכר בפורומים בו אני מרבה לכתוב את מאמריי (והם רבים) בשם המשתמש שלי << ל נ צ ח >>

למעלה