שרשור OFF

speedy123

New member
סוסים ומשחקיי מחשב

טוב אז כדיי שכולנו נירגע החלטתי לפתוח נושא חדש.: אתם מכירים משחקיי מחשב של סוסים? אני מכירה 3 והם של אינגליש. מלמדים שם טיפול בסוסים יש תחרות קפיצות תחרות דרסאז´ ותחרות הריצה בשטח ושצריך לקפוץ מעל מכשולים. יש גם הסבר על מבנה הסוס ובקיצור כל מה שקשור בסוסים. אתם מכירים גם.?

oblina

New member
תגיד פרסה אתה ממרכבות לטרון

אמרת שהסוסים שלכם מגיעים לתהלוכה של ראשון? אם זה הם.. כלומר דיי בטוח שזה הם הם פשוט במצב נורא ושמעתי הרבה מאוד על מרכבות לטרון שזה מקום מוזנח והסוסים רזים וגם כל החיות שנמצאות שם לא הייתי שם אבל אני בהחלט מתכוונת לבדוק את זה ואם זה באמת ככה אז להתלונן. ההבדל שהיה בן הסוסים שלכם לסוסים של המשטרה היה יום ולילה

מ י כ י

New member
ממש מביך...

טוב, אני לא ממש חברה בפורום הזה, אבל יצא לי מתוך סקרנות כמה וכמה פעמים לגלוש כאן... הדברים היחידם שפתחתי זה שאלות תשובות ותמונות... והשרשור האחרון פשוט מ-ב-י-ך! זה בהחלט נראה כמו צ´אט... תנסו להכנס לפורומים אחרים ותבינו שלא משנה כמה זמן אתם חברים כאן- אין לכם מושג איך פורום צריך להתנהל.. אם הייתה איזשהי החלטה שצריך לשנות את האופן שבו זה מתנהל תהיו בוגרים ותקבלו את זה פרצופים?? ניבולי פה?! מה נסגר איתכם...? מקווה שיהיה יותר נחמד להכנס לכאן ו... חג שמח!

angel457

New member
אנשים!!! כנסו כולם!!!!!!!

ביום שבת!!!!כן כן הזה... יש הלוחש לסוסים!!! בשעה 10 וחצי.. בלילה!!! בערץ 22!!!! כולם לראות!! ראיתי את הסרט הזה איזה 4 פעמים וזה סרט מדהייייים!!!!

S H I L G I

New member
איפה משיגים??? כנסי!!

חיפשתי המון ומצאתי משחק באינטרנט (איפשהו לא זוכרת איפה) ואני מתה לקנות משחק כזה..חוץ מזה אני מכירה מסחק של ברבי לפלייסטיישן שהיא קופצת מכשולים...

פרסה

New member
מממממ

דפקא בראשון היו חסרים לנו סוסים אז השכרנו מאנשים אחרים אני אפילו לא יודע ממי ואיזה סוסים. משלנו היה רק אחד במרכבה היפה והוא שמן מפוטם שחושבים שזאת סוסה בהריון אבל מה קשור סוסים של משטרה אני אברר מה זה הסוסים האלה ושל מי הם

אני פ...אני פו...אני פור......./images/Emo7.gif

אני פורשת!!!
אני תורחת כל יום להיכנס למרות שאני מוצפת בדברים לעשות..אני תורחת לעשות תגובות יפות ולפתוח טופיקים נחמדים..ולהיות נחמדה לחברי הפורום הוותיקים והחדשים...
אבל זהו! ניגמר!אני פשוט לא יכולה יותר!!! נמאס להיכנס ולראות עוד שירשורי תמונות מפגרות של דורון שאף אחד לא שם עליהם.. לאף אחד לא מעניין מהתחת של הסוסים הדפוקים האלוו
... לא!!!!! לא דורון!!! נא ליקלוט!!! -ל-א מ-ע-נ-י-ן! בפעם הראשונה ששמת זה היה בסדר...אבל לא!! אחר שוב..ושוב..ושוב!!! דיייייי!!! נמאסס!!!
והחברות הפוציות שלך שם!!! פתחת טופיק בשביל להחמיא לטאז?!?!?!?!? אם זה לא היה כזה דפוק.. זה היה מצחיק!!!!! נמאס לי מהכל!!! נמאס נמאס נמאס!!!!!!
נמאס מכל הצחוקידה המאוד לא מצחיקה..
נמאס מאלונה שחושבת שהיא קולית והיא אמ..לא!!!תדברי נורמלי!!! את חושבת שלכתוב בשגיעוט חתיב זה קולי כאילו?!
נמאס מתאיר ומחמותל ומהחברים ביניהם...נא לפטור את הבעיות הנפשיות בפורום אחר!!!! עם כל הכבוד!! אני אוהבת אתכן..ואתן אחלה ילדות..אבל לא פה!!!!!!!!
נמאס מהאנשים שנכנסים, כותבים אוף טופיק ויוצאים
נמאס מהאנשים שפותחים טופיקים בשביל לנבל את הפה!
נמאס גם מההנהלה שאומרת שהיא הולכת לתקן הכל ואחרי דקה הפורום שוב מוצף בטופיקים חסרי משמעות ובאנשים מפגרים!!!
פעם זה היה פורום טוב!!!!!!!
אנשים היו -לומדים- מהפורום...היו פה דיונים!!! אז אם עדיף שיהיו יותר אנשים מאשר שזה יהיה פורום אכותי.. אז אני פורשת...
אז...נתראה כשהדברים יחזרו להיות נורמלים..
והנה...שימו לב ש-ש-ר-ש-ר-ת-י את הודעת האוף הזאתי..שלא תיאלצו לראות עוד טופיק אוף... אז... היה נחמד! ביי! להתראות?!

Sweet SuGaR

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם את תלכי הכלל הפורום יהיה חסר שפיות!!!!!!!!1 תישארי..... ניתן למנהל לפתור את זה...... תיני עוד צ´אנס אחרון וקטנטנן!!!!!!!!!!!!!!!!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כתבתי אתמול וזה נימחק....
שלא תעזי!!!!!!!!!! אני ארצח מישהו!!!!!!!! ואינ אעשה מה שאמרתי לך באי סי קיו!!!!! באמת!!!!!! יש לי פה |סכין| !!!!! תחזרי בך.... מידדדדדדדדדדדדדדד!!!!

M ar y K at e

New member
תל תקשיבי אבל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

הפרישה שלך, תוביל לעוד הרבה פרישות וזה טוף(אז"ש) אם תל עוזבת גם מרי קייט עוזבת
ומרי קייט ממש לא רוצה לעזור כי סוסיס זה הפורום הראשון שהייתי בו מאז שהתחלתי לגלוש בתפוז. אז למה
טאז אתה פשוט איש אגואיסטי, מגעיל, שחצן, ומיצידי תחסום אותי, כי אני מקווה שאתה זוכר שיש לי עוד כיוניים?? חחחחחחחחחחח טוף אז טאז תחשוב טוב, כי אני אציף אותך באי סי, בפורום וגם במסרים!!!!!!!

taz512

New member
רגע זה איום?

כי באיי סיי קיו יש איגנור ליסט. ומרי קייט אפשר לחסום אותך ישירות מהIP שלך. ככה שלא תוכלי בכלל להיכנס לתפוז, בבקשה על תתרידי אותי, אני לא בגיל שלך. ואני ממש לא מגיב טוב לאיומים. ולמה אני איש אגואיסטי מגעיל ושחצן? כי אני רוצה פורום סוסים? מעניין מאוד. ומתי בדיוק איימתי לחסום אותך? אבל מההודעה שלך אני מבין שאת לא מתכוונת להקשיב לחוקים מה שיגרום להודעות שלך להימחק. בהצלחה לך מרי קייט, אני לא מתכוון לפתוח במלחמה, יש לי דברים יותר חשובים לעשות. יום טוב. טאז, השד המשועשע

oblina

New member
תבדוק

השוואתי את הסוסים שהיו של מרכבות לטרון כביכול לסוסים של המשטרה שהיו מ-ד-ה-י-מ-י-ם היה ניראה לי שלוש סוסים שלכם והסוס שאמרת שהיה מחובר לעגלה? כזה עם גב עקום הוא היה שמנמן אבל שמעתי שבכלל הארנבים אצלכם בחווה בחושך והאורוות מטונפות

פרסה

New member
תגובה

הארנבים בכלל משוחררים כבר חצי שנה והם היו במשושה בחוץ וכן זה השמנמן אם הגב העקום טיפה כל השאר לא שלנו האורוות: תאמת אין יותר מידי ניקיון וכל הסוסים הרגעוים משוחררים בחווה אנחנו מתכוונים אחרי סוכות לעשות מבצע ניקיון ובנית תאים חדשים את התאים הישנים בנה אחד שלא הבין בסוסים זרק סתם כסף ובנה חרא של תאים

oblina

New member
טאז!

תסביר לי מה זה לא קשור לסוסים מה הקטע הזה? אני קוראת כבר דיי הרבה זמן את כל ההודעות מהצד ואומנם אני לא ממש בתוך הפורום אבל תמונות של סוסים לא קשור לסוסים
אני חושבת שכן בכל מקרה רואים מתי יש קובץ אם למישהו זה ממש מפריע אז פשוט לא לפתוח את ההודעות עם הקובץ של דורון יש פורומים מתים פה תגיד תודה שלפורום שלך יש אנשים שאוהבים אותו וחוזרים אליו שוב ושוב ואם לא שמת לב יש מלא חדשים אני בינהם...והגיעו מלא אחרי ממש מוגזם! והינה חיברתי את זה להודעות של ה
כדי שלא יהיה לך הרבה עבודה

taz512

New member
אובלינה

תמונה אחת של סוס זה סבבה, אפילו שתיים. אבל תסתכלי רגע לשרשור מעליך. השרשור של גיזמו וטאורה, מה נהיה ממנו? זה צורה? זה צ´אט. והסיבה שהשיחה בינך לבין פרסה עברה לOFF כי זה גם כמו צ´אט. תשמעי אני מאוד שמח שאנשים נכנסים, אבל בגלל כל כך הרבה שטויות אנשים בורחים. יש לי רעיון לפתרון המצב והוא יעלה מיד בהודעה נוספת. טאז, השד והתשובות

oblina

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo24.gif

אני סקרנית לראות את השינוי אבל עדיין תמונות של סוסים... אני נהנתי לראות את התמונות אבל כמו שאמרו זה החלטה שלך אתה המנהל

speedy123

New member
המשחק

הוא מגרמניה אין אותו בארץ זה ממש אחלה משחק... יש גם מישחק שיש שם חלק פיצי פיצפונצ´ק שהוא עם סוסים קוראים לו DESPERDOS WANTED DED OR ALIVE או משהו כזה

מה קרה לו?../images/Emo12.gif

למה יש לו רק 3 רגליים? ותגידו..יש למישהי פה את המשחק הזה בעצם? מישהי יכולה לצרוב לי?!

למעלה