שרשור OFF

speedy123

New member
לי יש

את המשחקים האלה הם מגרמניה ואת במילא לא תביני כלום כי זה בגרמנית

angel457

New member
מהה?? איזה בעסה!!! כנסי...

איך קוראים למשחק הזה.. שיש אותו רק בגרמניה?? והוא יגיע לארץ בקרוב?? חוץ מזה אתם מכירים עוד משחקים שיש בהם סוסים??

angel457

New member
אהה ויש עוד משחק..

שהוא לא משחק רק של סוסים.. זה מן אולימיפאדה של קיץ כזאת.. ויש לך כמה ענפים לשחק בהם.. ואחד מהם זה קפיצה מעל מכשולים.. שאת מכוונת את הסוס עם הרוכב... ואומרת לסוס מתי לקפוץ..

speedy123

New member
אממ צר לי לבאס אותכם

אבל המשחק הוא מישחק גרמני שדובר גרמנית של חברה גרמנית והוא נימצא רק בגרמניה..... אני הייתי בגרמניה(כמו כל שנה ביקרתי את סבא שלי חברה שלי וכמובן את ג´ואי ומפיסטו) ואני יודעת גרמנית בגלל זה יש לי אותם... צריך להציע לאת החברות לעשות משחק כזה בארץ

taz512

New member
שרשור OFF

כל הודעת OFF שלא תשורשר לכאן, תיעלם במסתוריות. ואני כבר עכשיו אומר, פתחתם שרשור מפגש חדש, את כל הדיונים בנושא תשאירו בשרשור אחד בלבד. תודה. טאז, השד והOFF

פרסה

New member
אררררררר אתה מחקת הודעה שלי

אני הולך לפורום משוב! במידה ותוך שבועים כל הענינים פה לא יסתדרו אני פורש!!!!

NoKi2sh

New member
ט-א-ז-ו-ש!!!

אוייי טאז הסוסון הפראי...איזה פורום יפה יש לך!!!!!!!!!
מאחלת המממווווווווון בהצלחה, אוהבת המון- המעריצה הסודית...

taz512

New member
ממש סודית

כשאני מכיר את הכינוי שלך, ברוכה הבאה נוקי
טאז, השד והסודיות

"איזה פורום יפה יש לך"??????

ס-ל-י-ח-ה-?! אני לא הבנתי נכון..."לך" יעני... הפורום שייך לטאז?! פחחחחחחחחח זאת הייתה בדיחה טובה.... חחחחחחחחחחח ~מתגלגלת מצחוק~ אגב- ברוכה הבאה!

M ar y K at e

New member
חותמת../images/Emo70.gif בשמי, בשם המשפחה ../images/Emo15.gif

(עוד 30-40 אנשים) בשם הכיתה שלי(עוד 30 בערך אנשים) ובשם כל האנשים שאני מכירה!

M ar y K at e

New member
חרא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כל מה שעשיתי גדול ../images/Emo15.gif

מידי לפורום
לאן עוד אפשר לעלות קבצים

taz512

New member
פרסה קודם כל תודה

אבל יש לי עיניים ואני יודע מה לעשות עם משתמשים כאלה. במקום לעשות לי עוד עבודה של להעביר את ההודעה הזאת לפה. כל ההודעות של אותו משתמש שהציף נמחקו והוא נחסם מכניסה לפורום הזה. בפעם הבאה תן לי לטפל בזה בבקשה. אבל אני רוצה לשבח את העירנות שלך. ועכשיו לכל מי שקורא כמו שאמרתי אני בצ´אט כרגע למי שמעוניין לבוא. טאז, השד והניהול

למעלה