didalf
Well-known member
חחחחח זה בסדר אני גם משתמשת מלא בגוגל אבל זה לא משהו שהייתי חושבת לחפש אפילוזה לא שהכרתי את הביטוי הזה, אבל כיוון שזה הדבר היחיד שנשמע איכשהו אולי מתאים, אז בדקתי אם יש ביטוי כזה.
אני בחיים לא הייתי פותרת את זה בלי אינטרנט.
חחחחח זה בסדר אני גם משתמשת מלא בגוגל אבל זה לא משהו שהייתי חושבת לחפש אפילוזה לא שהכרתי את הביטוי הזה, אבל כיוון שזה הדבר היחיד שנשמע איכשהו אולי מתאים, אז בדקתי אם יש ביטוי כזה.
אני בחיים לא הייתי פותרת את זה בלי אינטרנט.
כן, זה גם מה שאנחנו הגענו אליו
אוקי.
וכן זה עם הצייר, כי אין לי איך להדפיס את זה מהאינטרנט חחח
ואני לא כזאת מהירה, כי לא פתרתי את כל התשחץ, רק חלק.
ומזה הדבר הזה עם ג'ניפר אניסטון??
מה אני אמור להוריש את הדברים שלי למישהו בחו"ל?כולם כבר עדכנו צוואה?
אנחנו משתמשים מלא בחיפושי גוגל.חחחחח זה בסדר אני גם משתמשת מלא בגוגל אבל זה לא משהו שהייתי חושבת לחפש אפילו![]()
תתבייש שאתה לא זוכר את מוליאחד מהם היה לגבי הבן של ליאורה ויורם מקרובים קרובים. בשלב מסויים היה לנו "_ו_י" ואני הייתי בטוח שזה יוני וכתבתי את זה וזה גרם לנו הרבה בעיות למצוא דברים אחרים שקשורים ואז פתאום נזכרתי שזה היה פשוט ניחוש וזה שיחרר אותנו.
אני ברצינות שוקלת לישון עם בגדים עכשיו.מה אני אמור להוריש את הדברים שלי למישהו בחו"ל?
וברצינות, אני ממש מקווה שלא יקרה שום דבר הלילה כי יש לי דברים שאני מעוניין לעשות מחר בעבודה.
חוץ מזה בצהריים היה לי ויכוח עם אחיינית שלי שבטח לא יהיה שום דבר והיא אמרה שבטוח יהיה משהו ואמרתי לה שהיא תרגיש מאוד מטופשת כשלא יקרה כלום. ואני מעדיף שהיא תרגיש מטופשת ולא אני.
אני צריך להודיע לאבא שלי.
אהההההההההההההההה סעמקספוילר: התשובה להגדרה "כמו ג'ניפר אניסטון בקומדיות רומנטיות"
דווקא זה ידעתי אבל הייתי צריכה לוודא.אחד מהם היה לגבי הבן של ליאורה ויורם מקרובים קרובים. בשלב מסויים היה לנו "_ו_י" ואני הייתי בטוח שזה יוני וכתבתי את זה וזה גרם לנו הרבה בעיות למצוא דברים אחרים שקשורים ואז פתאום נזכרתי שזה היה פשוט ניחוש וזה שיחרר אותנו.
את ראית קרובים קרובים???דווקא זה ידעתי אבל הייתי צריכה לוודא.
לא אני צעירה מידיאת ראית קרובים קרובים???
אה, אז יפה!לא אני צעירה מידיבגלל זה הייתי צריכה לוודא
אבל אני פשוט יודעת דברים על תרבות פופולרית.
יהההההההההההההההההההההההההה איך היה??אני לא יודעת מה הדבר שלך עם ג׳ניפר אבל זה הדבר שלי
צפה בקובץ המצורף 101790
טוב קלירלי היא לא עניינה אותי אז לא חיפשתי לעשות לה תמונה טובה. הייתי שם בשביל בייבי ספון![]()
אני גם הכנתי לביבות קישואים!!!לביבות קישואים(אני הכנתי!!)
חחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי איך הצלחת לסובב את זה לעניינים שלךאני לא יודעת מה הדבר שלך עם ג׳ניפר אבל זה הדבר שלי
צפה בקובץ המצורף 101790
טוב קלירלי היא לא עניינה אותי אז לא חיפשתי לעשות לה תמונה טובה. הייתי שם בשביל בייבי ספון![]()
טוב, אז אני מחר לא באזור עזריאלי, משום מה דחו לי למאי את התור.אני מחר באזור עזריאלי, אני מקווה שהאירנים לא זוממים על הקריה.
לא מובן לי המשפטוברצינות, אני ממש מקווה שלא יקרה שום דבר הלילה כי יש לי דברים שאני מעוניין לעשות מחר בעבודה.
אני ברצינות שוקלת לישון עם בגדים עכשיו.
אגב, לפני שעה ניגשתי לכלבה וסיפרתי לה שהיא הולכת לחוות את האזעקה הראשונה שלה וכולם התעצבנו עלי.אז כן להיכנס לפאניקה?
![]()
המתקפה האיראנית החלה - מאות כטב"מים שוגרו לישראל, גם טילי שיוט
לראשונה אי-פעם, האיראנים תוקפים את ישראל באופן ישיר - ומסיבי. מאות כטב"מים שוגרו, זמן הטיסה - שעות ארוכות. לטילי שיוט לוקח עד כ-4 שעות. הערכות: היעדים - צבאיים. הקבינט מכונס בבור בקריה. המרחב האווירי ייסגר החל מחצות וחצי. ארה"ב: "עומדים לצד ישראל, נגן מהאיומים האלה"www.ynet.co.il
לא, הכול ייורט בדרך, יש ים בזמן.אגב, לפני שעה ניגשתי לכלבה וסיפרתי לה שהיא הולכת לחוות את האזעקה הראשונה שלה וכולם התעצבנו עלי.
לא התיישן טוב![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
כן, כי יש כמה תחליפים אפשריים לסיד.אהההההההההההההההה סעמק
אז בטוח טעיתי שם במשהו אחר כי לא היה לי פ'.
אני לא ראיתי הרבה את הסדרה ובקושי זוכר מה שכן ראיתי.תתבייש שאתה לא זוכר את מוליהילד הכי חמוד שהיה בטלויזיה הישראלית!
אז יש כטבמים, אבל יקח להם שעות להגיע לכאן...אז כן להיכנס לפאניקה?
![]()
המתקפה האיראנית החלה - מאות כטב"מים שוגרו לישראל, גם טילי שיוט
לראשונה אי-פעם, האיראנים תוקפים את ישראל באופן ישיר - ומסיבי. מאות כטב"מים שוגרו, זמן הטיסה - שעות ארוכות. לטילי שיוט לוקח עד כ-4 שעות. הערכות: היעדים - צבאיים. הקבינט מכונס בבור בקריה. המרחב האווירי ייסגר החל מחצות וחצי. ארה"ב: "עומדים לצד ישראל, נגן מהאיומים האלה"www.ynet.co.il
אז מה זה היה?? כי כתבתי מלט וזה דפק אותי חחכן, כי יש כמה תחליפים אפשריים לסיד.
זה דווקא עשיתי נכון.חוץ מזה כתבתי ש"יהיה בו די" זה מספיק ולא יספיק
איך זה תחליף לסיד?????כנראה טפט
לחתולה שלי לא אכפת מאזעקות ,כל עוד מאכילים אותה, הכל טובאגב, לפני שעה ניגשתי לכלבה וסיפרתי לה שהיא הולכת לחוות את האזעקה הראשונה שלה וכולם התעצבנו עלי.
לא התיישן טוב![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.