שרשור OFF ליום ראשון!!

MoRaN SaShA

New member
../images/Emo41.gifשאלה חשובה מאוד לכולם!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למישהו פה היה גשר? והוא כבר ירד?!? זה כואב?!?!?!?!??!?

לי היה

אמממממממ זה לא מאוד כאב אבל זה קצת הציק
כי בהתחלה "חותכים" את הפס ברזל הזה ואז מורידים את שאר הקוביות...הדבר היחיד שמציק זה הקטע עם הפס ברזל אבל בתכלס זה בקושי כואב

MoRaN SaShA

New member
איזה פס ברזל? את הפס והגומיות מחליפים כל חודש

או משהו כזה. איזה ברזל יש עוד?

MoRaN SaShA

New member
את הפס ברזל שמקשר בין כל הריבועים?

כל חודש כמעט החליפו לי.

ואללה????איזה קטע...

כי לי לא מחליפים כל חודש...חחחח ובקשר למתי שמורידים... בטח עוד פעם יהיה את הצינור הזה ששואב רוק והעיגולי צמר גפן שמייבשים... רררררררררררררררר שנאתי את זה!!!

אה כן../images/Emo6.gif

יוווו אני כל כך שונאת את זה... חשבתי שנפטרתי מזה אחרי שהורידו לי את הקוביות אבל גם אצל השיננית יש לי את זה

kuku woman

New member
זה מה שמציק? הפלטה מציקה../images/Emo6.gif

בהתחלה כל צ יוצאת צ' וכל שין-סין|חבול" עד שמתרגלים אליה ויורקים אותה בזמן דיבור

אין לי פלטה נהנהנהנה../images/Emo11.gif

יש לי פלטה קבועה
זה הכי שווה... לא מרגישים את זה וזה עושה את אותה הפעולה וגם לא צריך לשים להוריד לשים להוריד

אתן בוכות?בואו תשמעו מה לי יש בשיניים../images/Emo26.gif

פלטה עליונית פלטה חיצונית גשר למטה ועוד כמה זמן עד שתרד השן התלויה שלי למטה גם שמים לי גשר למעלה בקיצור,כ***עמק

yaniv1216

New member
לי היה.

בהתחלה זה כואב כמעט וא``א לאכול אבל אח``כ אחרי כל טיפול (שזה אומר פעם בחודש) יש איזה יומים של כאבים. וזהו.. כשמורידים זה לא כואב.. אבל אחרי זה שמים גשר שישמור.. ושוב פעם כל חודש יומים של כאבים.. בתכל`ס. זה עוזר לדיאטה.. :) אבל יש משפט בערבית שאומר מי שרוצה להיות יפה צריך לסבול..

Mayoosh5

New member
לי עוד מעט מורידים...

אני זוכרת שממש בהתחלה ששמו לי את זה (לפני בערך שנה-שנתיים..מי סופר!?) אז הרגשתי כאילו תקעו לי עוד כמה שיניים מקדימה לא שזה כואב או משהו אבל כל הזמן ניפחתי את הפה... בעיקרון זה כואב רק ליומיים-שלושה אחרי שמותחים וקצת קשה לאוכל אז אוכלים פירה יוגורטים וכאלה... עדין לא הורידו לי אבל נזכרתי בעוד דבר מעצבן אחד- שיננית כל 3 חודשים
בלעט. סליחה על החפירה,
ד"א, שמים לך? מתי? בהצלחה!

MoRaN SaShA

New member
לא שמו לי גשר. הורידו לי את הגשר ../images/Emo13.gif

סוף סוף!חח .. שמו לי קיבוע
שבכלל לא כואב.

MoRaN SaShA

New member
באמת!? בת כמה את?

יאווו איזה כיף שסיימתי עם הגשר הזה חחחחח

linoy7

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

הייתה לי היום מתכונת באנגלית.. שאלון E למי שמעוניין לדעת.. עאלק זה אמור להיות השאלון הכי קל שלי.. היה חרא! אבל ממש! לא עניתי על 3 שאלות
וגיליתי ששתיים כבר לא נכונות... אז ממה מתחיל הציון שלי? 70? יופי
וכל היום שלי הלך. אמא שלי עצבנית עליי. אוף נמאס לי. יומטוב.

Mayoosh5

New member
../images/Emo201.gif ../images/Emo7.gif

מקווה שיהיה בסדר בכל זאת!!... בהצלחה בבגרות..

למעלה