שרשור Now Playing

חיישנס

New member
זה היה ידוע עוד משמיעה של המיקסטייפ

שהוציא לקראת האלבום... אחד האלבומים המטורפים של השנה

Rapid נאור

New member
יש לך טעם לא רע בכלל....

כמה אני חורש עליהם לאחרונה: Nick cave - Where the wild roses grow שיר מדהים. קוליטיס - טוב וטוב אביתר בנאי - תיאטרון רוסי אביתר בנאי - כלום לא עצוב 51% - השיר עם הפסנתר דני בן-ישראל - מלחמתו הסכיזופרנית של אוציק פחנוציק דני-בן ישראל - בנדום קול המסיבות רמי פורטיס - ולס עם מתילדה פורטיסחרוף - נעליים פורטיסחרוף - חדשות מהירח Jamiroquai - Too yound to die Faith no more - the gentle art of making enemies Stevie Wonder - boogie on reggae woman blood sweat & tears - I'll love you more than you'll ever know Sly and the Family Stone - If You Want Me To Stay Talking Heads - Burning Down the House Live - Shit Towne LuciDream - Lost Again אהוד בנאי - חופית מילואים אהוד בנאי - היום אהוד בנאי - בלוז כנעני מאיר אריאל - את כל ההופעה האחרונה בבארבי מאיר אריאל - נאום בחירות betzefer - fucking rock'n'roll Lamb of God - Laid To Rest גזוז - ציפי פרימו גזוז - התקלה האחרונה גידי גוב - העיקר זה הרומנטיקה כוורת - סיפורי פוגי (כל האלבום) אריאל זילבר - מובטל בלוז אריאל זילבר - ככה את רצית אותי שם טוב לוי - יכול להיות שזה נגמר tori amos - taxi ride the rocky horror picture show - כל האלבום the rocky horror punk rock show - כל האלבום the bloodhound gang - Three Point One Four the bloodhound gang - mope Presidents Of The United States Of America - Peaches weezer - buddy holly dane cook - I'll never be you Nellie Mckay - Real Life renaissance - scherezade & other stories - כל האלבום The roots come alive - כל האלבום Warlocks - Mic Knights - כל האלבום atmosphere - Aspiring Sociopath marillion - forgotten sons marillion - freaks Led Zeppelin - since I've been loving you 10CC - How dare you?! + 10CC - Sheet music - אני חורש את שני האלבומים האלה בחודשיים האחרונים נון סטופ deftones - knife party Bionic Jive - Pump PackFM - Ugly Woman אלו פחות או יותר הדברים שאני שומע על ממוצע של פעם ביום... ואני חותך בבשר החי כדי להגיע לרשימה שהיא לא מפוצצת.

למעלה