שרשור Now Playing

Funky Giraffe

New member
שרשור Now Playing

פלייליסטים שרצים אצלכם כרגע, שירים שרצים ממש עכשיו אצלכם, אלבומים מומלצים, לא משנה מאיזה סגנון. רק תמליצו. הפרנציפ הוא שיתפתח פה דיון על מוסיקה שיילך לאין סוף כיוונים. תזרמו. והנה תמצית הרשימה האחרונה שלי --- אריק איינשטיין\\יוני רכטר - שיר אהבה סטנדרטי ירמי קפלן - קולה וברה שם טוב לוי ואריק איינשטיין - שדות זרים Black eyed peas - Weekends Black eyed peas - B.E.P Empire פישי הגדול - דיסקו וסקס Naughty By nature - Hip Hop hooray אלון אולארצ'יק - בואי נגיד שאני שלך יוני רכטר - בלעדייך אביתר בנאי - כלום לא עצוב (1) (4) אריק איינשטיין & שם טוב לוי - צריך ללמוד עם זה לחיות אביתר בנאי - שמח שבאת Dr. dre - Murder ink אביתר בנאי - אקדח אביתר בנאי - תתחנני אליי צליל מכוון - סיפור של יום Mos def & high and mighty - B-Boy document Notorious B.I.G - Big poppa Eminem ft. dr. dre - Guilty conscience כוורת - העולם שמח Dr. dre - still d.r.e Naughty By nature ft. Yossi fine - Ready for dem רוקפור - האיש שראה הכל רוקפור - חור בלבנה רוקפור - כל כיוון אריק איינשטיין - הלילה הזה אריק איינשטיין - אני אוהב אותך היום R.E.M - At my most beautiful רוי אדרי - כבד לי טאבו + וצ'ה הישראלי - בחורות זה בחורות סידי וצ'ולו - מענטזת 2007 The roots - The seed 2.0 Brand new heavies - People get ready (remix) (3) פיטר רוט - לוקס Dr. dre ft. eminem - What's the difference כוורת - משה כן משה לא כוורת - יוסי מה נשמע כוורת - לך ספר לסבתא כוורת - ככה היא באמצע כוורת - שיר הטמבל כוורת - היו לילות כוורת - זוכר לא זוכר יוני רכטר - ראיתי שמש יוני רכטר ואבנר קנר - אומקא גומקא שם טוב לוי - התעוררות Infectious Grooves - Violent and funky Incubus - Asthinkweiz כוורת - סוף ההצגה הלילה גידי גוב - טוב שבאת צליל מכוון - בדרך אלייך R.E.M - At my most beautiful The Rasmus - Funky JAM Dr. dre - The message שם טוב לוי - שובי לביתך Rose royce - Keep your money where your mouth is Stevie wonder - I wish Spyro Gyra - Funky Tina הדורבנים - לבדוק לך ת'מנוע Funk'n'stein - Dog & Cat Charles mingus - Fables of faubus כוורת - מאיר ואלון אריק איינשטיין - בלילות הקיץ החמים ערן צור - פתאום נהיה קיץ גזוז - סיפור לבנה יהודה פוליקר ויזהר אשדות - הילד שבך מוניקה סקס - פרפר The commodores - Easy Led zeppelin - Stairway to heaven Queen - Bohemian Rhapsody הדורבנים - לה מוסיקנטה לה קלאסיקה אביתר בנאי - פתיחה הדורבנים - קטע פתיחה Red hot chilli peppers - Pretty little ditty Red hot chilli peppers - Higher ground Rachid Taha - Ya rayah Dr. dre - Bitch niggaz Rachid taha - Rock the casbah כפיר עטיה - אין לי שקל הישראלים - תזיזי ת'ישבן יוני רכטר ומזי כהן - אם תתאהב אי פעם Red hot chilli peppers - Aeroplane Red hot chilli peppers - Hump de bump אסף ארליך - עשרה ימים כוורת - ביום ובלילה הדורבנים - בהיעדר זמיר הדורבנים - אור כחול הדורבנים - בעוד שבוע הישראלים - על הזין שלי כנסיית השכל - ידיים למעלה 2006 כפיר עטיה - סוזי תזוזי Beatles - Golden slumbers השבט עם דורי בן זאב - פטנטים Stevie wonder - Superstition Stevie wonder - I wish יוני רכטר - שוב היא כאן Fatboy slim - Weapon of choice Bootsy collins - Penetration (In funk we trust) Maceo parker, fred wesley & the horny horns - Get up for the downstroke Henry Mancini - When you wish upon a star Within Temptation - Mother earth Dr. dre - Let me ride

hcsneB

New member
אהוד בנאי - זמנך עבר

ומוקדם יותר הבוקר את Swordfishtrombones הרבה פעמים

pLaz

New member
שימי ריגר - lebron james is god

ירון טלפז - פליפ סונדרס הוא אידיוט

חולוני

New member
נכון!! איך ידעת?

סצינת הלאפ-דאנס היא פשוט אחת הסצינות הכי סקסיות שראיתי בקולנוע.

כבי ת'תחת

דיסק ענק, אין מה לתגידו מה שתגידו אחרי שאני אתעורר מהתשישות שקינג ג'יימס הביא לי ולהגנת הבוכנות, אני אבדוק את השני שאמור להיות טוב מהראשון שיצא לפני השני בתאריך הראשון לשני.

U DUN

New member
האלבום החדש של פרעה מונץ' והפרוייקט של גורו

ג'אזמאטז כולם מומלצים ביותר!

diggidi

New member
בזמן האחרון הרבה Foo Fighter

Foo Fighters - Breakout Foo Fighters - Hey, Johnny Park!

diggidi

New member
אחי לדעתי כל שיר וחצי שלהם יפה:]

ככה שבעיה קצת לפרט.. אבל אלבום מועדף זה (1997) The Colour and the Shape

למעלה