עצמך נחשב. אבל לפרטיו. ותמשיכי
ס סימבוליזם אקספרסיבי New member 11/4/04 #22 אף פעם{עדיין} לא הבאתי להגעתו של מי שהו לבית חולים. או למוסד לחולי נפש.
M mesh33 New member 12/4/04 #26 על כל ערס מצוי ששאל אם אבא שלי גנן המ..... לאחר ההצלחה המסחררת של שרשור הnever שלי ביוני בלוך- נכנסתי לפה עם רצון לפתוח כזה גם פה.... ומה אני רואה??? טוב, אף פעם לא ירד עלי שלג
על כל ערס מצוי ששאל אם אבא שלי גנן המ..... לאחר ההצלחה המסחררת של שרשור הnever שלי ביוני בלוך- נכנסתי לפה עם רצון לפתוח כזה גם פה.... ומה אני רואה??? טוב, אף פעם לא ירד עלי שלג
ס סימבוליזם אקספרסיבי New member 12/4/04 #29 אווווו יקירתי. את מפסידה הרבה. אף פעם לא אכלתי אוכל לא כשר. טוב זה מכסה בערך את כולם. בעצם, במתכוון אוכל לא כשר. יצא שבטעות.
אווווו יקירתי. את מפסידה הרבה. אף פעם לא אכלתי אוכל לא כשר. טוב זה מכסה בערך את כולם. בעצם, במתכוון אוכל לא כשר. יצא שבטעות.
B blue pill New member 12/4/04 #34 טוב אנשים.... יש לי 17 נקודות רעות, מה אני עושה במקרה כזה? אגב... אף פעם לא אכלתי זיתים.... איכס, מגעיל אותי בכלל לחשוב על זה...
טוב אנשים.... יש לי 17 נקודות רעות, מה אני עושה במקרה כזה? אגב... אף פעם לא אכלתי זיתים.... איכס, מגעיל אותי בכלל לחשוב על זה...
P Principesa Reut New member 12/4/04 #35 מה../images/Emo35.gif אבל זיתים זה יאמי../images/Emo70.gif אבל פעם לא הייתי בהופעה של יוני בלוך...
ס סימבוליזם אקספרסיבי New member 12/4/04 #37 אני הייתי. פעמיים. הוא מלך אף פעם לא הצלחתי לקנות את כל אשקלון במונופול....
S STANLEY CLIMBFALL New member 12/4/04 #38 אני הצלחתי 'כל'.כולה 2 יוטיליטים. אממ אף פעם לא קראתי עיתון בלי לעבור מתישהו לאחורה ורק אז לחזור לקדימה.וואט דה פאק.
אני הצלחתי 'כל'.כולה 2 יוטיליטים. אממ אף פעם לא קראתי עיתון בלי לעבור מתישהו לאחורה ורק אז לחזור לקדימה.וואט דה פאק.