שרשור MP3

olsen cool

New member
שרשור MP3../images/Emo32.gif

אז איזה שירים יש לך בפלייליסט של הנגן MP3? הנה הרשימה שלי: 1.הילארי דאף-wake up 2.הילארי דאף-what dreams are made of 3.הילארי דאף-girl can rock 4.הילארי דאף-beat of my heart 5.הילארי דאף-break my heart 6.ג'סי מקרטני ואן האתווי-don't go breaking my heart 7.ג'סי מקרטני-get your shine on 8.ג'סי מקרטני-take your sweet time 9.ג'סי מקרטני-she's no you 10.ג'סי מקרטני-why is love so hard to find 11.ג'סי מקרטני-why don't you kiss her 12.ג'סי מקרטני-without you 13.לינדזי לוהאן-I decide 14.לינדזי לוהאן-fastlane 15.לינדזי לוהאן-if you were me 16.לינדזי לוהאן-a little more personal 17.לינדזי לוהאן-I live for the day 18.לינדזי לוהאן-confessions of a broken heart 19.לינדזי לוהאן-Who loves you 20.לינדזי לוהאן-black hole 21.לינדזי לוהאן-my innocence 22.לינדזי לוהאן-edge of seventeen 23.לינדזי לוהאן-i want you to want me 24.בקסטריט בויז-we've got it goin 25.בקסטריט בויז-boys will be boys 26.בקסטריט בויז-shape of my heart 27.בקסטריט בויז-shining star 28.בקסטריט בויז-nobody but you 29.בקסטריט בויז-get another boyfriend 30.בקסטריט בויז-i still 31.בקסטריט בויז-get down 32.אהרון קרטר-have some fun 33.בקסטריט בויז-everyone 34.בקסטריט בויז-don't want you back 35.בקסטריט בויז-don't distrub thisd groove 36.בקסטריט בויז-Hey mr DJ 37.בקסטריט בויז-Noy for me 38.פליי-11 מתוך 10 39.רוב תומאס-lonley no more 40.קנייה ווסט ואדם לוין-heard'em say 41.ריקי מרטין-i don't care 42.קלי קלרקסון-because of you 43.דניאל פוטר-bad day 44.אמינם-when i'm gone 45.Empty trash feat mary kate&ashley-island in the sun 46.פורט מינור-believe me 47.פליי-hopelessly devoted 48.פליי-us against the world 49.פורט מינור-remmber the name 50.הפוסיקאט דולז-don't cha 51.ווילה פורד-I wanna be bad 52.פליי-what is love? 53.the click five-just the girl 54.קולדפליי-fix you 55.גרין דיי-time of your life 56.גרין דיי-wake me up when september ends 57.אנסטסיה ובן מודי-everything burns 58.hoobstank-the reason 59.reilent k-be my escape 60.גוד שארלוט-the world is black 61.גוד שארלוט-we believe 62.גוד שארלוט-boys and girls 63.גוד שארלוט-the anthem 64.סימפל פלאן-jump 65.סימפל פלאן-happy together 66.vacation-סימפל פלאן 67.ווסטלייף-I promis you that 68.ווסטלייף-amazing 69.ווסטלייף-change your mind 70.ווסטלייף-crying girl 71.ווסטלייף-hit you with the real thing 72.ווסטלייף-she's back 73.ווסטלייף-untill the end of time 74.ווסטלייף-nothing is impossible 75.ווסטלייף-bad girls 76.ווסטלייף-that's what it's all about 77.ווסטלייף-I cry 78.ווסטלייף-when your'e looking like that ואצלכם?

olsen cool

New member
לי דווקא לא

אפשר לפתוח מידי פעם שרשורי אוף טופיק,של המלצות וכ'

One Click Hil

New member
האמת..

עכשיו גרמת לי לחשוב על ה-MP3 הקטן והחמוד שלי. יכולתי לכתוב לך את השירים שהיו לי בו..הוא היה כזה חמוד ומלא חיים. עד שאמא שלי דרסה אותו!!!!

יאוווו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "מלא חיים... עד שאמא שלי דרסה לי אותו" חחח נחנקתי!!...

hilary22

New member
כן גם אני!!אממ יש לי מלא שירים

באמפי!!אני לא זוכרת את כולם אבל אני זוכרת חלק מהזמרים/להקות *גרין די *בריטני ספירס *הילארי דאף *ג'סי מקרטני *אקווה *אשלי סימפסון *ג'ניפר לופז *וויל סמית *לינדזי לוהאן אבל בעיקר גרין די

hilary22

New member
למרות שיש לי...

רק איזה 10 שירים של גרין די(אל תידאגו אני מפצה על זה בשני דיסקים שלהם שיש לי בבית...)אבל אני שומעת את אותם 10 שירים כל הזמן...ושל הילארי יש לי את כל השירים חוץ מרוק דיס וורלד ושל כריסמיס(של כריסמיס יש לי איזה 3 וכל השאר אין לי... כי אני לא הכי אוהבת את כל הצלצולים האלה...)

Sim§ MaN

New member
../images/Emo7.gif

שברו לי את הMP3 שלי! שמשון חברי.
אבל ביום ראשון אני קונה חדש! מאגניב יותר. ^^

MYHOT3

New member
שלי

יש לי די הרבה של הילארי COME CLEAN I CAN'T WAIT LITTLE VOICE SO YESTERDAY Someone's Watching Over Me WAKE UP WHY MOT FLY JERICHO Our Lips Are Sealed ROCK THIS WORLD The getaway WHO THIS GIRL THE MATH BEAT OF MY HEART ANYWHERE BUT HERE WEIRD CRASH WORLD Last Christmas יש גם אשלי וגסיקה סימפסון , לינדזי ועוד...

Looovely Girl

New member
שלי

מתוך כוכב נולד: ציפור זרה דברים שרציתי לומר אהבנו כמו בלדה עוד יום ילדונת לאורך הים שתשאר צעיר לנצח ים של דמעות אין מדינה לאהבה אם זו אהבה קח אותי פתאום כשלא באת כוכבי כוכב נולד שרים מחוץ לתוכנית: סולו של הראל סקעת שולחנות ריקים של הראל סקעת ילד אסור של הראל סקעת חלומות מתגשמים של עדי הראל מויאל והראל סקעת השקט שנשאר של שירי מימול - שתי גרסאות אהבה קטנה- שירי מימון שיר אחד של נעמי שמר- התחדשות שיר של אלאדין בריטני ספירס: where are now? Can't make you love me Don't let me be the last to know Lucky One kiss fro you What you see (is what you get) הילארי דאף: Our lips are sealed Wake up So yesterday metamorphosis fly זהו.. סהכ 33 שירים.. יש מקום לעוד 1 או 2 וזהו חח... קרנושית

למעלה