Kim Himchan בן 24 היום
השטותניק הראשי ב B.A.P חוגג היום 24!!
אומנם הוא הגיע ל B.A.P על תקן ה Visual, אבל הוא הרבה יותר מזה
הוא מעריץ את המעריצים שלו, והוא אפילו פתח אתר אינטרנט שהוא מעלה אליו תמונות שלהם שהוא צילם.. הוא אפילו מצלם את עצמו בסמארטפונים של הקהל תוך כדי הופעות
והוא גם יפה, וגם אופה. חוץ מלשיר ולרקוד, הוא ניגן הרבה שנים על כלים קוריאניים מסורתיים, וזה אפילו משולב בחלק מהשירים של B.A.P. וחוץ מזה הוא יודע לנגן גם על פסנתר, גיטרה, כינור ועוד כמה כלי נגינה
ולמרות שהוא טיזר על ולפעמים בא לי לזרוק עליו משהו (יום אחד הטיזריות שלו תתנקם בו
), הוא ממש חמוד ומתוק ואכפתי גם כלפי המעריצים וגם כלפי אנשים אחרים.
אז הימצ'אני, המון המון מזל טוב!! תהנה המון בהופעה היום, אני בטוחה ש B.A.P והקהל בשיקגו יחגגו לך כמו שצריך
תישאר כמו שאתה, ותפסיק לעשות לנו התקפי לב עם משפטים כמו "אני רוצה לנסות באלבום הבא קונספט יותר סקסי מ Body&Soul", כי למרות שאתה נהנה מזה, אנחנו לא באמת עומדים בזה.
ולא אכפת לנו אם נפלט לך "loof" לפעמים, כי זה ממש חמוד, ואנחנו אוהבים את האינגריש שלך, אז אל תיקח אותנו יותר מדי ברצינות
אני ממש מקווה שתגשים את כל החלומות שלך, וכמו שאיחלתי גם לבאנג - אני ממש מקווה שתנוח ותאכל כמו שצריך, כי אנחנו לא רוצים שתתמוטטו
אז המון המון
!!
וכמה קישורים, כי אי אפשר בלי
האמת היא שהקטע הזה די הרג אותי. זה היה בזמן שהוא היה פצוע והוא לא היה יכול להופיע, אז הוא כתב
מכתב למעריצים שהוא הקריא במהלך אחת ההופעות של B.A.P בסיאול.
ולדברים קצת יותר שמחים - הימצ'אן
מנגן על גיטרה.
וזה הקטע האהוב עליי מבין השלושה -
B.A.P - No Mercy. זה היה חלק מהופעה שהתמקדה במוזיקה קוריאנית מסורתית, אז זאת גרסה קצת שונה מהרגיל, ולהימצ'אן יש קטע סולו על התוף המסורתי הזה
(ובכללי - זאת הייתה הופעה ממש טובה שלהם!
)
טוב, באמת סיימתי לחפור לכם