שרשור
מומולינה!

שרשור ../images/Emo80.gif מומולינה!

מסורת חדשה צצה לה בפורום.... פעם ב... יהיה פה שרשור מומולינה. שרשור על חויות פרתיות על הפרה ועל דברים נוספים... העיקר הוא שבשרשור הנ"ל נעלה את הרייטינג של האייקון של מומולינה כך שהוא לא ירד מתפוז.....
מחשבות על פרות
זכרונות מומולינה
ועוד...בליווי אייקון הפרה כמובן יתקבלו בברכה! Let The SHRISHOR begin יחד! נציל את מומולינה!

סוגיה 1 ../images/Emo80.gif

מומולינה האמיתית- זאת שעשתה גיחות לפורום בזמן האחרון- מי היא?! קל לחשוב שזה מרמלד או לירו
הם טוענים שזה לא הם...בכל מקרה, מעניין לדעת מי עומד/ת מאחורי הפרה?
נחושים דיעות מחקרים ועוד לשרשר פה בליווי אייקון פרתי

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif שרימפי יא מנוול

"קל לחשוב שזה לירו
או מרמלד"
נמאס לי מהקונספירציה הזאת! אני מוכן להיבדק במכונת אמת (או במספרי IP) שאני לא קשור למומולינה! טוב, כמובן שאני קשור למומולינה, אבל לא למומולינה שאתם חושבים, ז"א, לא לניק, אלא לבחורה האמיתית שעל שמה קוראים ל"פרה" מומולינה, ובעצם מי שהתחזה למומולינה התחזה למישהי שהוא בכלל לא מכיר. טוב, הסתבך לי המשפט הזה: בכל אופן: גם אני רוצה לדעת מי זו מומולינה. (אני בכלל חשבתי שזה אתה שרימפי)...

dodobird

New member
בטח,בטח...../images/Emo80.gif

תוצא ה
מהארון! אני בטוח שמומולינה מתה לספר לנו מי היא, ושכל אחד ואחד מחברי הפורום הזה (וגם כמה מהשכנים) חשים צורך עז לדעת מי היא ה
המשוגעת! אני בטוח, למעשה, שרבים כאן לא יכולים לישון בכלל, בעודם מהרהרים בסוגייה הרת הגורל- מי היא

DJNYC

New member
אין לי מושג מי זו ../images/Emo80.gif

אבל מה אכפת לי זה חינם
בתאבון.

loreal

New member
פרה פרה...../images/Emo80.gif

רציתי לכתוב בדיחה על פרות... אבל אני מכיר רק בדיחות על כבשים ובלונדיניות... אז קבלו -

לירונר

New member
מה לירו../images/Emo16.gif ../images/Emo35.gif

מי טען שזה אני
שיתייצב מולי כמו הומו ~
~

לירונר

New member
אוי.. שכחתי לשים ../images/Emo80.gif

אז...
ופעם שלישית גלידה (גם את הגלידה הוריד !!!)

RedRose

New member
מווווו../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif הייתה היום שביתה../images/Emo70.gif

היום לא היה ביצ´פר
מווווו
אבל קמתי ב- 10 כי המנקה העירה אותי
מוווווו

BlueCat

New member
מאנייק(../images/Emo8.gif)! אני למדתי כמו כלב ../images/Emo107.gif

גם ה
בסכנת הכחדה. אבל למי איכפת?!? לי מפריע שהורידו את הטלויזיה, הפלפל והקניות. ואם מישהו יעיז לגעת במיצי שלי (
)- אני לא מקנא בו
! חושב על חתימה חדשב, בינתיים תסתפקו ב:

RedRose

New member
אולי אתה למדת כמו ../images/Emo107.gif..

אני קמתי ב- 10
ואני עייף
אבל.. הייתי צריך לסיים היום ב-4, אז בעצם.. מה איכפת לי

לירונר

New member
אתה מיוחד... ../images/Emo80.gif

אצלנו לא הייתה שביתה, אבל אף אחד לא בא

משהו כאן לא שייך!

משהו כאן לא מתאים! מזה יכול להיות? זה לא קשה! זה לא קשה! זה לא קשה בכלל! זה דווקא קל!! זה לא אני זה הילד הרע שבתוכי!

MARMELAD

New member
הנה הוא למעלה

פשוט לא רואים אותו בגלל הקו התחתון

למעלה