שרשור

advazg

New member
טוב די זהו אני לא יכולה!!!!! ../images/Emo12.gif

אני חייבת לדעת אם לא אני אשתגעה!!!!! סאי חוזר או לא?????????
תגידו לי שהוא יחזור בסוף, תגידו תגידו תגידו..... אני מאוד מקווה שלא יעשו סוף מבעס לסידרה הזאת כי ממש חבל, אני אוהבת לצפות בה מאודדדדדדדדדד. טוב בכול אופן כבר לא יכולה לחבות לתגובות יום טוב לכולם

../images/Emo58.gif

לא, אבל אני לא יודעת מה בספיישל... ואגב אל תצפי לסוף טוב סגור...הסידרה נשארת יחסית פתוחה...סורי..

Noriko Chan

New member
../images/Emo58.gifמעלי לפרקים 60 ומעלה../images/Emo142.gif

וגם פה
לא,הוא לא חוזר ;____________________; הנשמה שלו עזבה לגן עדן, הוא לא יכול לחזור... אבל מה שכן- זה ישפיע בסופו של דבר לטובתו של היקארו.

CibiHeart92

New member
../images/Emo58.gif

סאי לא חוזר, אבל זה משפיע רק לטובה בהמשך אחרי הכל, לסדרה קוראים "היקארו נו גו" ולא "סאי נו גו". ולגבי מה שאמר מישהו לפני על הסוף.. הסוף היה סגור מספיק מכל קצה, עם אפשרות בשבילנו לתהות מה קורה בהמשך אבל לא יותר מדי, אני חושבת שאם היה סוף סגור, נגיד היקארו מכסח את אקירה ואת כולם ונהיה אלוף העולם הבלתי מעורער בגו.. זה היה די מאכזב.

RaVeN IYI

New member
אעעע נאקו ;[ את גורמת לי להרגיש

כאילו היקאגו נגמר בכך שהיקארו ואקירה סוף סוף יושבים ליד שולחן הגו ומישהו עושה מהלך ראשון ;[ :X שמישהו ירביץ לי ;[

Tenguy

New member
גם לא נכון, לכן חשוב ה-OVA ../images/Emo58.gif

וניראה שחשוב מאד גם לקרוא את המאנגה... כי במאנגה - הסדרה הגיעה לסוף שלה. ב-OVA (פרקי הספיישל שלאחר פרק 75) היקארו מבין סוף סוף... ואל "יד האלים" (ע"פ המאנגה) יגיע במשחק מדהים עם מישהו אחר לגמרי...

Magma99

New member
בא לך לספיילר לי את הסוף של מנגה

אפשר אפילו במסר... pretty please

Mor L

New member
יש את הספיישל של היקארו במאנגה?

יש לי את כל המאנגה במלואה, חוץ מהספיישל. וקראתי פה שהמהלך האלוהי נעשה! (מה???) מי יכול להעלות את הספיישל לאתר העלאות, או לשלוח לי באימייל?? תודה תודה תודה!!!

Tenguy

New member
את מתכוונת שיש לך את כל האנימה, לא?

יש כאן סתירה... לא יכול להיות שיש לך את כל המאנגה, כי הספיישל של האנימה הוא חלק מן המאנגה, והאנימה בכלל לא הגיע לסוף המאנגה ! שיהיה ברור : אנימה : סרט אנימציה בצבעים, שהרבה פעמים מבוסס על סדרת מאנגה. מאנגה : קומיקס מצוייר בחוברות בשחור-לבן, שהרבה פעמים בא בהמשכים בסדרת חוברות. אני חושב שלהיקארו נו גו יש 23 חוברות מאנגה ביפאנית, 6 חוברות מאנגה באנגלית ו-18 דיסקים של dvd של 75 פרקים של אנימה (לא כולל את ה-dvd של הספיישל). אני מקווה שעכשיו הכל ברור

Tiger Eye16

New member
יש לי שאלה...

איפה אפשר להשיג את המאנגה??.. וממה שאתה אומר זה שבעצם לא כל המאנגה מתורגנת לאנגלית??... או שפשוט קיצרו אותה בתרגום לאנגלית??..

star_female

New member
לא כל המנגה מתורגמת עדיין לאנגלית

היא לא עתיקה, לא רכשו אותה לפני שנים רבות (רק 3 שנים) והיא מספיק ארוכה כדי שלא יסיימו עדיין לתרגם את כולה (23 כרכים זה לא מעט).

Mor L

New member
אז זהו שכן

נתנו לי לפני שנתיים מתנה ליום ההולדת את כל המאנגה באנגלית, עד הדף האחרון. אבל את הספיישל מעולם לא השגתי... ואני לא מתכוונת לספיישל באנימה, כי יראו את זה ככל הנראה בערוץ הילדים. אני מדברת על הספיישל במאנגה, כמו שרשום שיהיה בעמוד האחרון של המאנגה.

star_female

New member
קנויה או בדיסק?

כי עד כמה שאני יודעת ויז עוד לא הוציאו את כל הכרכים. מצד שני אף פעם לא התעמקתי בזה במיוחד. את הספיישלים של המנגה יש לי... אני לא בטוחה אם הם עדיין ניתנים להורדה מהאינטרנט (הגיוני שכן, אבל אני צריכה לבדוק איפה). מאיפה המידע על זה שיראו את הספיישל בערוץ הילדים?

Mor L

New member
הנחה שלי בלבד

כמו שהראו את הספיישלים של אינויאשה, אני מניחה שיראו את הספיישלים של היקארו. ונתנו לי את המאנגה צרובה על דיסק. היא כן יצאה במלואה. פשוט הספיישל לא יצא באותו הזמן עדיין.

star_female

New member
המנגה יצאה ביפנית

לא באנגלית. התרגום שיש לך הוא תרגום מעריצים ולא תרגום רשמי. השאלה נשאלה על המנגות המתורגמות שאפשר לקנות כי תרגום מעריצים לא נחשב בתור "חוברות באנגלית"... לפני כמה זמן היה אירוח של האחראית על התוכן בערוץ הילדים בפורום מנגה ואנימה והיא אמרה שם שהם יחשבו אם לשדר את הספיישל או לא. לפי דעתי הם בכלל לא היו מודעים אליו לפני ששאלתי אם הוא ישודר...

Mor L

New member
אמרת שיש לך את הספיישל

את יכולה בבקשה להעלות אותו או לשלוח לי לאימייל?

Mor L

New member
../images/Emo58.gif תודה!

שאלה לפני שאני מתחילה לקרוא את זה: פה היקארו מגיע ליד האלים?

star_female

New member
זה רק 2 פרקים

אחד על העבר והשני לא מתמקד בהיקארו ואקירה (למרות שהם מופיעים בו). תסיקי את המסקנות לבד. (רציתי לכתוב "תקראי ותראי" אבל באמת שזו בכלל לא שאלה שם...)

star_female

New member
התוכן של הספיישל נכלל במנגה

והספיישל לא מספר את כל הסיפור של המשך המנגה. להעלות את הספיישל (לאתר או לאימייל) יכול להיות בעייתי בגלל שהוא מאוד גדול (בסביבות ה-700 מגה), אם את יודעת להשתמש בביטורנט אני יכולה לשלוח לך אתר שאפשר להוריד אותו משם.

למעלה