שרשור
ים

../images/Emo6.gifגם אני חשבתי על זה!!!!!!!!!

כאילו
ראיתי במקרה אצל חברה שלי... ושאלתי אם הם ביחד כי אין לי מושג
ואז היא אמרה שלא אז אמרתי שמתאים חילופי זוגות!
חפרתי

MoRaN SaShA

New member
איכסססססססססס

דווקא איתו???? אם אני הייתי ליאן?! בחיים לא! חחחחחחחח להידרדר מה-סער פדידה (!!!!!!!
!!!!!!!!!) לג'וזף הזקן הזה?!! פיכס. מיטל התחתנה איתו כי היא רודפת בצע , אז שהיא תישאר איתו חחחחחחח לא יודעת אם היא כזו רודפת בצע אבל שיהיה.. אחרת למה היא איתו , היא אפילו לא אוהבת אותו.

danit1234

New member
ה-סער פדידה שלא יודע מה הוא רוצה

מעצמו ומהחיים שלו עמוק בחובות לאיזה מאפיונר ,בוגד באשתו בכל הזדמנות... זה לא כזה מציאה... לעומת זאת ג'וזף נראה מתאים לה ולשגעונות שלה מפוצץ בכסף מה היא צריכה יותר מזה שניהם רוצים אהבה שניהם רוים ילד -מתאימים

MoRaN SaShA

New member
אבל הוא מכוער וליאן יפה.

וליאן וסער זה סטיגמת הכדורגלן עם הדוגמנית.. הדוגמנית והמליונר הזקן? הבעיה שזה יהפוך אותה לציזית ולזולה.. כמו כל הפרחות שרוצות רק רק רק כסף ומתחתנות עם זקנים.

MoRaN SaShA

New member
חחחחחחחח לא יודעת

הוא יותר מדיי סגור כזה ולא דברן ומשעמם כזה.. וליאן בדיוק ההפך..כזו דברנית וזה וזה.

danit1234

New member
אז אולי הם משלימים זה את זה ../images/Emo3.gif

סתם לא יודעת עד כמה הם מתאימים אבל נמאס שסער בוגד בליאן

MoRaN SaShA

New member
חחחחחחח יש לו איזה פאק בראש.

צריך כאילו שיקבל מכה בראש ויפסיק לבגוד והכל חחחחחחחחחחח

abcd80

New member
סער בוגד בה כל הזמן כי לא איכפת לו

ממנה. נקודה! אם היה לו איכפת ממנה הוא היה מפסיק עם השטויות שלו. עובדה, ברגע שהיתה לו הזדמנות עם מיטל, הוא ישר ניצל את זה מבלי לחשוב על ליאן. לא איכפת לו. לכן לא ניראה לי שהוא יהיה עם ליאן בסוף אלא אם הוא יעשה סוויץ' בראש ופתאום יאהב אותה כמו שמגיע לה.

MoRaN SaShA

New member
כן.. הלוואי והוא יעשה סוויץ ויאהב

אותה כמו שבאמת באמת מגיע לה.. אם לא אכפת לו למה הוא התחתן איתה?.. לא יודעת בחיי הבן אדם לא ברור חח

בקשר לתגובה שלך !

מה הקשר ?! זה מה שכתבבווווווווווווווווווווווווווווווווו לו לעשות @ לייק דעע ! ככה זה הכל ככה ובטוח הוא לא יהיה עם ליאן אאבלל.. מה עם התינוק ?!?

מורוש 15

New member
או מיי גאד, איזו שטחיות.

גם אם הוא מכוער (והוא לא), והיא יפה (והיא כן
), זה אל אומר שהם לא יכולים להיות ביחד רק בגלל זה. את יודעת, אנשים לא מתאהבים אחד בשני רק בגלל היופי, אולי הם נמשכים ליופי, אבל אף אחד לא מתאהב במישהו בגלל שהוא יפה, יש עוד דברים... והעובדה הכי בולטת לכך היא שריטה מאוהבת ברני, בלי לדעת בכלל עד כמה הוא חתיך, וגם אם הוא היה מכוער, אז בכלל לא היה אכפת לה, היא התאהבה בו בגלל האופי שלו.

MoRaN SaShA

New member
נכון. אני שיטחית חחחח סתם

אבל מה זה קשור... בלי קשר, הוא מכוער, כנראה אין לך הרבה טעם .. אבל בכל זאת.. על טעם ועל ריח. אבל לא קשור, הם פשוט לא מתאימים בעיני.

למעלה