שרשור
ים ומידע לעונה השנייה

Skiter

New member
איך לא ראיתם בתמונות?????

אני בטוח במאה 100% לגבי מה שיקרה בפרק הראשון של העונה השנייה. בפי שרואים בתמונות יש יום בהיר ולא סוער, וקלארק נראה מטונף. בעובדותא ה אני יכול לומר ש: 1. קלארק נכנס לסערה בניסיון להציל את לאנה 2. קלארק התעלף בעצמו כשהיה בתוך הסערה. 3. קלארק התעורר וחיפש את לאנה (ההרהור) 4. קלארק (הוא לא מחייה אותה, אם היא כמה שעות ללא אוויר היא מתה..) מנסה לבדוק מה קורה עם לאנה...

memm

New member
דבר אחד לא אמרתם...

מה עם העיתונאי שיודע את הסוד של קלארק?

odiman11

New member
כמה דברים

למרות שכל סידרה שעושים על סופרמן היא אינה נכונה בכל דבר שמראים שם כמו הקטע עם הספינה שלא היית אמורה לעוף ברגע שהוא הכניס את החלק הזה בגלל שהיעד שלה היה לשלוח אנשים בתרדמת ליד רחוק מאוד בגלקסיה(לאבא המקורי של קאל אל לא היה זמן לבנות משהו גדול מספיק ובגלל זה רק קאל אל נסע) אלא להראות את אמא או את אבא של קאל אל ולהסביר לו את כל הסיפור אבל עדין שמורים את הסיפור שכל שמוק שלא יודע שום דבר יודע וזה שלנה בחיים ונהיית בוגרת והיא מעצבת אופנה הכתב בטח ימות(לפי ההגיון הוא יצא בתחילת הטורנדו והיו 3 משפכים אני לא יודע איך אפשר לשרוד את זה מהתחלה)

Adrienne

New member
אני אישית שונא את הכתב../images/Emo163.gif

הטמבל לוו לייף הזה ניסה לפוצץ את קלארק! ד"א הקטע של הפיצוץ היה מה זה לא אמין, בשביל כתבה הוא ירצח אותו עוד אחרי שלקס אמר לו בפירוש לא להתקרב אליו בכלל.

שירן

New member
זה מפתה

אוףףףףף למה אתם צריחים להשים ספויילרים זה מפתה!

למעלה