שרשור
ים ומידע לעונה השנייה

Master Jedi

New member
../images/Emo58.gifאני מציג בפניכם את ../images/Emo58.gif

טוב לא יכולתי לחכות עוד... בהודעה הבאה שלמטה תראו מה הכנתי לכם ואני יודע שזה אולי די מוקדם מידי אז... VV VV VV VV VV VV VV VV VV VV VV VV VV VV VV VV VV VV

Master Jedi

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifכאן../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

המדריך הלא רישמי של העונה ה-II הנה מה שהכנתי!!!! פרק 2.01:מערבולת קלארק מציל עוד פעם את לאנה ממוות בטוח, בשעה שקלואי נשארת בלי בן זוג בנשף האביב. ביינתיים,לקס מחליט אם להציל את אביו או לא, וג´ונת´ן עדיין רודף אחר רוג´ר ניקסון בכוונה שלא יתגלה סודו של קלארק. פרק 2.02:חום/להט כשקלארק מתרגל לכוחו החדש מתברר שהוא לא היחיד שיכול לחמם עיניינים בסמולוויל. בינתיים לקס מתחתן עם מורה חדשה בתיכון סמולוויל-"דסירי אתקינס", הוא לא יודע שיש לה מניע ניסתר, אך היא גם מתחילה עם קלארק... פרק 2.03: כפילות כאשר החללית של קלארק מגיעה לידיו של חברו הטוב ביותר פיט רוס הוא חייב להחליט אם לספר או לא על סודו. פרק 2.04: אדום כשקלארק נחשף לקריפטונייט אדום הוא מאבד מעצורים ומתחיל להתנהג בצורה מוזרה מאוד. בינתיים כאשר קריפטונייט ירוק מופיע כאשר ברק אדום עובר דרכו. (טוב את החלק הזה היה קשה לתרגם שלא נדבר על להבין!) פרק 2.05: לא מאושר-Redux כשתיכון סמולוויל מתכוננן ל"שבוע הנשמה 2002", תלמיד ששולט בכוח של יניקת הנפש מגופות של אנשים אחרים. בינתיים, קלארק לובש את ה"ספידוס האדומים" שלו (אני יודע על מה אתם חושבים-אבל לא!) לשיעור שחייה (אבל בנות-טום וולינג בספידוס), ולקס מקבל הצעה מידיד ותיק. אוף בטח הרסתי לכולם!!! I LIKE IT!!!! גיא מוטולה [email protected]

הינה ספוילר קצת פחות "חזק"../images/Emo58.gif

הוא מגלה קצת פחות פרטים ויותר עוסק בתהיות מידע כללי על העונה הבאה: בעונה השנייה, קלארק מגלה יכולת חדשה שעוזרת לו להמשיך בעזרתו לאחרים, מצד שני, היא מגדילה את הסיכויים שסודו ייחשף. לקס גם מקבל כוח חדש, אבל מסוג אחר. בקרב כדי להעיף את אבא שלו מתעשיות לות´ר, הוא חווה משהו מרושע שמטיל צל על חברותו עם קלארק, ופחדו הגדול שסודו ייחשף (האם הוא יכול לסמוך על חבר טוב כשהאמת תיחשף?) רשימת הקאסט טום וולינג ? קלארק קנט קריסטין קרוק ? לנה לאנג מייקל רוזנבאום ? לקס לות´ר סם ג´ונס השלישי ? פיט רוס אליסון מאק ? קלואה (קלואי) סאליבן אנט א´ותול ? מרתה קנט ג´ון שניידר ? ג´ונתן קנט הערה: ג´ון גלובר ואריק ג´ונסון יופיעו כתפקידי אורח. על הפרקים 2.01 מערבולת (Vortex) -איך לנה שורדת בלי לגלות את הסוד של קלארק? כנראה שלנה תתעלף, ולא תיזכור שום דבר. אלא, אם כן, הסוד ייתגלה סוף-סוף למשהו בזה שלנה הספיקה לראות משהו מכוחותיו של קלארק לפני שהיא התעלפה (משו שמאוד סביר שייקרה, הרי כולנו יודעים שלנה אמורה לגלות בגיל הזה את הסוד). -העונה הראשונה של הסידרה פתחה בזה שקלארק הציל את לקס בדרך מסתורית מתאונת הדרכים, מכוניתו של לקס יצאה מזה קרועה ושבורה, עכשיו, קלארק הציל את לנה ומכוניתו של וויטני ניראית כאילו פצצה פגעה בה. האם לקס יבין את הקשר? -ליונל יישאר משותק ככל הניראה, אבל לקס יישאר בצד שלו. זה כמובן, לא עוזר לנו לדעת, האם לקס עזר לאביו בסוף, גרם לו לסבול במשך כמה דקות, או אפילו נטש אותו וליונל הצליח לצאת בכוחות עצמו? בכל דרך, ניראה שלקס קבע את עתידו של אביו,ואת עתיד יחסיהם. -ג´ונתן וניקסון הכתב, יאבדו. טלפון סלולרי יעזור למצוא אותם.

לסוד של קלארק - המשך ה../images/Emo58.gif

2.?? רדוקס(Redux) -אביה של מרתה, וויליאם קלארק, יגיע לעיירה אחרי שנים של התנגדות לחתונתם של מרתה וג´ונתן. קלארק רוצה להכיר את סבו יותר אבל האם הקרע במשפחה יפריד בינהם בכל זאת? -קלארק עושה מעשה גבורה (כרגיל) מתחת למים! האם הזכרנו כבר שהוא יילבש תחתונים אדומים באותו הפרק? בסופרמן, זה יהיה חלק מהתחפושת שלו כפי שאנחנו יודעים. -בדרך כלשהי, ה"פריק של השבוע" יכול להגביר את קצב הזדקנות האנשים (או משו, זה מה שאני הצלחתי להבין) אולי בשביל שהוא\היא יישאר צעיר. -לתיכון סמולוויל מגיע מנהל חדש, המנהל רינולדס, שעוזר לקלארק להגיע לחלק העיתונאי שבו. -המנהל החדש מסתמן להיות פרופסור ב-אקסטר פרפ(Extra Prep משהו יודע מה זה אומר?) כאשר לקס מגיע לתיכון. מסיבה כלשהי, קלואי חושבת שהמנהל החדש הוא מפוקפק, חשוד. בהמשך אני ימשיך לפרסם ספוילרים יותר חזקים, בעצם, הרבה יותר חזקים...

KerenWelling

New member
את כל הספויילרים האלו כבר ידענו....

אין לכם משהו יותר חדש?! דיס איז סווו לאסט וויק.....

אמממ... טוב, אני ישחרר בונוס

סתם חלק קטן ולא ממש מגלה הרבה דברים מספוילר גדול...: קלואה סאליבן היא בת דוד\תה של לויס ליין, וכולנו יודעים מה תהיה לויס ליין בשביל קלארק כשייגדל. מאוחר יותר, קלואי תהיה זו שתישלח את קלארק לעבוד ב"דיילי פלאנט" איפה שייפגוש ויכיר את לויס. קלואי גם תעזור לקלארק להכיר את הצד העיתונאי שלו (עוד כמה סיבות לאהוב את קלואי...:)

sh 2

New member
עוד ../images/Emo58.gif אחד

יכול להיות שכבר אמרתם אבל לנה תהיה בסוף אם קלארק?

ד י י ז י

New member
וואי!!!

איזה ספוילרים!! משהו יודע מה יקרה בין לאנה לקלארק בעונה הזו? ואני מנחשת שקלואי בסוף לא תעבור הא? בכל מקרה , גם בעונה החדשה יהיה כל פרק פריק חדש?

אמממם, שאלה חשובה!../images/Emo36.gif

בעצם שתי שאלות חשובות:
האם הצילומים של הפרקים האלה כמה התחילו? ואם לא, מתי הם מתחילים?
מתי מתחילים לשדר את העונה השנייה בארה"ב? (אממם, כי אז יהיו הפרקים באינטרנט... ששש! לא אמרתי כלום...

פעם אחת ותמיד! תשובות!

הצילומים של העונה השנייה התחילו בחודש שעבר, בינתיים ידוע על 5 פרקים שכבר צולמו (בערך)... העונה השניה מתחילה בארה"ב ב24 בספטמבר
וניסלח לך רק הפעם על האזכרה הזו לאינטרנט

voguemaster

New member
ואני הייתי בטוח

שהם כבר הורגים את ג´ונתן בעזרת הטורנדו... LOL
כנראה שהם ייתנו לו מוות רגיל לחלוטין, כמו בסרט

Logan16

New member
ספויילר תמונה מהפרק 1 של עונה 2

הפרק נקרא vortex הוא ישודר ב 24 באוגוסט בארצות הברית ג´ונתן חיי וגם לקס בקשר ל ליונל(אבא של לקס) לנה והכתב אןי לי מושג אבל יש תמונה מעניינת

למעלה