שרשור
לנעמה !

mominman

New member
שרשור ../images/Emo51.gif לנעמה !

אז ככה , נימה שכנעה אותי לא לפרוש מהתחרות ! ונתנה לי "פוש" ענק ! אני בטוח שגם לכם היא עתה איזה טובה שאתם פוט חייבם לה -
ת ו ד ה !
שרשור תודות לנימה !

NimaZ

New member
../images/Emo12.gif... דיי דיי,

...תמשיך
חחחחחחחח סתם סתם... בולי, ורק שתדע שאני לא עשיתי כלום... אני רק לא נתתי לך להתיאש... בכל מקרה תודה רבה
! חיחי אני נבוכה

Ronush14

New member
../images/Emo51.gif נעמה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

ואני גם מצאתי את הדבר הכי חשוב שיש לי להגיד לך עליו תודה
שהעברת את המכתב שלי ליוסי וטירן ובזכותך יוסי תלה אותו ואת התמונה בלופט וגם זכר אותי
ועוד פעמיים
אהההה... ועוד משהו
תודה על זה שגם את לא שפוייה
מה היה קורה אם הייתי הלא שפוייה היחידה פה

NimaZ

New member
../images/Emo4.gif

העברתי רק פעם אחת. את השני שכחתי לקחת
... אני ממש לא אוהבת את השירשור הזה! אני לא אוהבת שהתשומת לב מופנית אלי! אלא אם כן אני עושה משו כדי לקבל אותה!

NimaZ

New member
שכחתי להוסיף:

בעעעעעע!!!
הלכתי לראות גיא פינס!!!! כולם לרוץ!!!!!

../images/Emo51.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifבעצם.

וסתם משהו......... אכלתי עכשיו אבטיח
!!! אפשר לדעת מה הקטע עם ה
?

אוש7יתי

New member
נעמה../images/Emo70.gif נעמה../images/Emo70.gif נעמה../images/Emo70.gif

חח איזה צנועה את.... קודם כל התמונה הזאת בישבילך
טוב היא מתאימה לכולנו אבל היא מוקדשת לך עכשיו........ טוב יש מלא דברים שעזרת לי את אני פשוט אגיד לך על כולם תודה
כי אני אשב פה עד 10 וחצי (האקדמיה) ליכתוב... חחח..סתם.......

NimaZ

New member
וואי... ../images/Emo3.gif

תודה על ה
עשית לי חשק! אני הולכת לחתוך לעצמי סירה (רק ככה אני אוכלת
בתור סירה! אני שונאת סתם חתיכות! זה משעמם!
)

Ronush14

New member
נעמה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifכנסי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

ההורים שלי היום חזרו מפראג.... ובכל העיר שם יש פרות גדולות כאלה שכל אחת מקושטת בצורה אחרת... והם נורא התלהבו מזה וצילמו את כל אלו שהם ראו... אז עכשיו אני מסתכלת על התמונות ומה אני רואה? הנה

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif

וואי... אם היו שמים על הפרה הזאת כבשה ואז עוד יוסי וטירן וגם בולי... אז זה היה מושלם!!!!

למעלה