שרשור

FreakOfNature

New member
שרשור ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אז כן, הגיע היום המיוחל. מחר לפני 19 שנה בדיוק, נולדה תינוקת קירחת ושמנמנה, שעונה לשם עדי, אי שם בפרברי תל אביב. והיום, היא אותה בחורה שמנמנה, אבל כבר לא קירחת, כוסית ראשלצ"ית טיפוסית. המשך יבוא

FreakOfNature

New member
המשך../images/Emo26.gif

ת'אמת, אין ממש המשך
עכשיו אני מאחל
ועוד דברים בסגנון, ואתם תוסיפו את הברכות שלכם (ממש דבר אינטיליגנטי, הא?!) אז עדי: המון
, עד 120, המון אושר ובריאות, הצלחה, כיף, הגשמה עצמית, וכל דבר שתייחלי אות תרצי. בהמון אהבה
, יגאל

FreakOfNature

New member
*או

(ממש כשרון אני, גם כשאני כותב ברכה היא צריכה לצאת עם שגיאות
)

adii1201

New member
אניייייייייייייייייייי ../images/Emo9.gif

עדידה, שיהיה לך המון המון מזל טוב, עד 120 כ-20 שכל משאלותייך ייתגשמו, בהצלחה בכל מה שתעשי ותאחלי לעצמך מה שבא לך
אז שוב

ועכשיו אניייי! ../images/Emo6.gif

עדידושקה! את אחרי 18! ואחרי 18 בא 19! ו.. את בת 19! (OH REALLY?!) טוב סיסי קודם כל מלא מזל"ט עד 120 ושיהיה לך כל מה שתרצי ובהצלחה בכל מה שתעשי המון אושר בריאות אהבה שמחה ואבריט'ינג! לאביו ומזלוט
נשיקות נשיקות המון מזל"ט!

מישהי 111

New member
היי! אני לא נולדתי קירחת!

שמנמנה זאת לא מילה..חחח... נולדתי דווקא עם שיער והרבה... זה שהיום אני בהירה זה לא אומר שנולדתי כזאת. כבר חוזרת. ידיד שלי בחוץ

FreakOfNature

New member
טוב, אז אני מתקן:

מחר לפני 19 שנה בדיוק, נולדה תינוקת שעירה ושמנמנה, שעונה לשם עדי, אי שם בפרברי תל אביב. אל תטעו, היא לא עיראקית, למרות שלימים התגלה כי יש לה משיכה חייתית ובלתי מוסברת לכאלה.

טוב אז מה עוד אפשר לאחל שלא איחלו?

מזל טוב קודם כל!!!
שיהיה לך המון בריאות, אושר ועושר, יושר כושר וכל מה שיכול להיגמר ב"ושר"..

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo51.gif, לא הייתם צריכים

(למי שלא ידע אתמול, ב15.3 היתה לי יומולדת 17 ורבע, נולדתי ב-15.12) אז חבר'ה, אפילו שלא הספקתי בכלל לקרוא את השרשור, אני חייב להודות לכם מקרב לב, על שזכרתם את היומולדת-רבע שלי. אז, מזל"ט לעצמי
והרבה הצלחה בהמשך שלושת הרבעים הבאים של גיל 17

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifואגב...

אם אני לא טועה, היומולדת הבאה, היא נדמה לי של עדי ****, בעוד שבועיים, נראה לי, ביום של הבחירות אם אנ'לא טועה
אבל בינתיים, תנו לי לנצל את השבועיים האלה עד שיגיע יום ההולדת של עדי, ולהנות מהיומולדת 17 ורבע המגניבה שהיתה לי אתמול

מישהי 111

New member
אתם חוצפנים ובעיקר אתה צביקה!

אני מאד מקווה שאתה צוחק, אחרת 2 כפות! וכל השאר, ליגאל השקעתם בברכות... אבל כנראה זה מה שקורה עם השנים... סתם, מעריכה... אבל תודו שאתם מסוגלים ליותר מזה.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifאיפה המזל"ט?

טיפה נימוס..היתה לי אתמול יומולדת 17 ורבע וזה מה שיש לך להגיד לי?
מעכשיו, את כבר לא סיסי
הכינוי הזה עובר ישירות לליהע

אנ'לא רוצה תכינוי סיסי אני רוצה

תכינוי אישתך ואתה כתבת לי בחתימה פאקצה בהכחשה ואני מאוכזבת!

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifואם נהיה לרגע רציניים...

לפני 19 שנים, ביום אביב נעים, הולידה [השם של אמא שלך] **** בת ראשונה, קירחת, שמנמנה, ועדינה. בהתחלה חשבה לקרוא לה "אנה", אך לבסוף החליטה שהשם קדוש מדי בשבילה
עדי היתה תינוקת חמדמדה, היה לה גוף מ-ד-ה-י-ם, כבד בהיותה ילדה, את כל זכרי ראשל"צ היא היפנטה עוד כשהיתה בחיתולים, וביסודי, כבר בכיתה ב' (זה היה ב' או ד'?
) התחילה להתעסק עם יזיזים. בכיתה ה' היא התחפשה למלאני סי הנשמה, כוסית, מדהימה, כפרה, זמרת העשור (הייתי חייב להזכיר את זה!
) בהמשך היא המשיכה להיות "מלכת השכבה", גם בחטיבה, ובגיל 14 התפנתה למיון בגלל שלשולים וקלקולי קיבה (סורי, הייתי חייב למצוא מילה חורזת ל"חטיבה" ו"קיבה" היתה המלה היחידה המתאימה
) בתיכון למדה בעירוני ח' בראשל"צ (אם אנ'לא טועה).. בגיל 18 ושמונה חודשים, בול, התגייסה לצה"ל, בנאמנות ובתקווה, ועד היום היא א' נקיון של כל הפלוגה
קיצר, דיד, אוהבים אותך עד השמיים, תמשיכי להיות כזאת שקסית ואנסטסית, שלא תעזי לצאת לחמשו"ש בלי לכתוב כאן לפחות 10 הודעות, ורק שתדעי, שבכל דבר שתצטרכי, תוכלי אלינו לפנות, אז הרבה מזל"ט ועד 130, ותזכרי תמיד שאנחנו אותך אוהבים.
יא, אבוקדו

מישהי 111

New member
אכן השקעת, אבל....

שום דבר, פשוט שום דבר ממה שכתבת (פרט לזה שהתגייסתי בגיל 18 וארבעה חודשים) לא נכון בשיט! כמה פעמים אפשר להגיד שלא נולדתי קירחת??? קצת רקע עליי.. וחבל שאני צריכה לחזור על כמה דברים אלף פעם: נולדתי בבית חולים "הקריה" בת"א, עד גיל 12 וחצי גרתי בר"ג (שאת זה ציינתי יותר משמונים פעם), בכיתה ו' התחפשתי למלאני בכיתה ו' לא בכיתה ה' והיא ממש אבל ממש לא כוסית, מתי בגיל 14 התפנתי למיון? למדתי במקיף/עירוני ח' מכיתה ז' עד י'. אנה זה לא שם קדוש זה שם של רוסיות ולכן האמא הגאונה, היפה והמדהימה שלי החליטה ששם נדיר ביותר הוא "עדי" כי אני תכשיט! (מחמאות, מחמאות..). היה לי יזיז אחד בחיי וגם לא בדיוק אפשר לקרוא לזה ככה, כי היינו חברים ואז נפרדנו וזה פשוט המשיך ככה והיום הוא במקרה החבר הכי טוב שלי וזה עמיר. (טוב, היו עוד כמה נפילות בדרך, אבל לא כמה.. מעט.) ולא הייתי מלכת השכבה, הייתי מלכת הכיתה וזה היה רק ביסודי, כי בגילאים האחרים פשוט אין את זה יותר. גוף מדהים? חחחח... טוב... אני מוכנה לזרום עם זה, למרות שזה לא ככה... תודה על ההשקעה! ויום הולדת זה זכר! לא נקבה. (לצרוך העניין: יומלדת שמח! לא שמחה).

adii1201

New member
אממממ עדי זה לא שם נדיר../images/Emo6.gif

אבל הוא אכן שם עם הרבה משמעות
מה את רוצה שגם אני כאילו אחבר לך שיר כזה כאילו? כי לא אכפת לי כזה כאילו
לפני 19 שנים נולדה לה ילדה ילדה יפה שעירהושמנמנה לילדה קראו עדי, הרי היא תכשיט ואין לי חרוז חוץ מ-שיט (נא להתעלם מהקללה) עדי נולדה בתל אביב ב"קריה" אבל עכשיו היא כבר בחורה צעירה (טוב נו לא כ"כ צעירה אבל שיהיה
) עד גיל 12 היא גרה ברמת גן ואני חושבת שעל תחפושת של מלאני עדיף שטן (צביקה ושרית לא לא לקחת קשה) היא למדה במקיף/עירוני ח' מכיתה ז'-י' ואולי היה לה שם GOOD לדעתה אנסטסיה זה שם של רוסיות וממש לא שם של קדושות היה לה רק יזיז אחד אבל עדי לא שמה על אף אחד היא הייתה מלכת הכיתה ואל תשכחו- יומולדת זה לא נקבה! אז עדידה יקרה שלפורום היקר שלנו הצטרפה קבלי ממני ברכות חמות שייתגשמו לך כל המשאלות אל תעזבי אותנו לעולם ותמשיכי להתחבב על כולם
עוגה|

adii1201

New member
אופס ../images/Emo4.gifרגעעעעעעעעעעעע לא לקרוא

לפני 19 שנים נולדה לה ילדה ילדה יפה שעירה ושמנמנה לילדה קראו עדי, הרי היא תכשיט ואין לי חרוז חוץ מ-שיט (נא להתעלם מהקללה) עדי נולדה בתל אביב ב"קריה" אבל עכשיו היא כבר בחורה צעירה (טוב נו לא כ"כ צעירה אבל שיהיה
) עד גיל 12 היא גרה ברמת גן ואני חושבת שעל תחפושת של מלאני עדיף שטן (צביקה ושרית לא לא לקחת קשה) היא למדה במקיף/עירוני ח' מכיתה ז'-י' ואולי היה לה שם GOOD לדעתה אנסטסיה זה שם של רוסיות וממש לא שם של קדושות היה לה רק יזיז אחד אבל עדי לא שמה על אף אחד היא הייתה מלכת הכיתה ואל תשכחו- יומולדת זה לא נקבה! אז עדידה יקרה שלפורום היקר שלנו הצטרפה קבלי ממני ברכות חמות שייתגשמו לך כל המשאלות אל תעזבי אותנו לעולם ותמשיכי להתחבב על כולם

למעלה