שרשור

Fistandantilos

New member
קבוצות מדיטציה

לאחר שוטטות באינטרנט ראיתי שמונהגות בערים הגדולות קבוצות של מדיטציה בודהיסטית ללא תשלום הנערכות פעמיים בשעות בין ערביים. הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין מדיטציה בודהיסטית(אותה אני מעוניין לתרגל) לבין מדיטציה ויוגה. וכן אם אתם מכירים את אותן קבוצות מדיטציה המתוארות באתר : http://www.buddhism.org.il/ ואם כן מה מידת הפרטיות מקצועיות שם. תודה מראש

אדומה2

New member
../images/Emo32.gif פתחנו בלוג

שלום לכולם, יש לי פה מכרים וחברים רבים ולכן אני פונה אליכם מעל במה זו- ואני מקווה שזה בסדר מצד המנהלים- פתחנו בלוג המתעד את עלילות ילדנו הקט בעולם, מה העולם עושה לו ומה הקטן עושה לנו, נשמח שתבקרו מדי פעם.
שבת שלום, יעל

איי.. הצעצוע הקטן הזה.. שחר- הוא פשוט מדהים !

וכן, אני יודעת, שכבר שמעת את זה ממני יותר מפעם. נו, אז.. תתחדשו על הבלוג. מבטיחה לבקר מידי פעם. אגב.. "צבים"?? מה הרעיון מאחורי הכינוי הזה? שירי.

נעמי66

New member
טומי לפיד שונא אנשים שמקרינים בריאות...

ציטוט מדבריו בתוכנית הרדיו שלו, "השבוע שלי" ברשת ב', אתמול: "מאז ומתמיד קינאתי באנשים שחיים בהרמוניה עם הגוף שלהם. אני לא רק מקנא בהם, אלא גם שונא אותם. כאשר אני רואה אחד צועד בנונשלנטיות עם גו זקוף ובטן שטוחה, שזוף, מרכיב משקפי-טייס, שופע בטחון עצמי מטופש, מקרין בריאות ושותה מיץ גזר, אני מאחל לו שיחליק על קליפת בננה וייפול לתוך בור סיד". לקנא - אפשר להבין אותו, אבל למה לשנוא?

FaithNoMore

New member
זה אדם שכל המצע הפוליטי של המפלגה שלו

התבסס על שנאה. מה ציפית? איש נורא.

זו בחירתו ../images/Emo13.gif

אני כשקראתי את זה למשל פרצתי בצחוק
זה ממש הצחיק אותי, אם הוא רוצה לבחור לשנוא אחרים זו בחירתו אין לזה שום קשר אלי או לאחרים ואין לי שום כוונה לקחת אותו באופן אישי. למה לשנוא ? כשהחיים שלך מכוסים בעננה של פחד ושנאה ושאר דברים שלילים זה מחלחל מספיק עמוק כדי להרעיל אותך עד לעומק ישותך. אני דווקא הייתי מציע לו חיבוק מהלב למרות שאיני מכיר אותו אפילו

hal767

New member
זאת לא הפעם הראשונה שהוא מתבטא כך

כלפי אנשים שוחרי בריאות, המתאמצים כדי לשמור על הדבר החשוב כל כך-הבריאות. אני מציע לרחם על טומי לפיד, הוא מסכן.

izackv

New member
לקרא מאחורי השורות...

הכי קל להטפל לאיש ולבקר אותו. סביר יותר שהוא לא באמת "שונא" אנשים בריאים. סביר יותר שהוא התכוון לבקר את הנורמה שאדם חייב להתישר לפי סטנדרט בריאות/יופי/התנהגות מסויים. אני מניח שלביקורת כזאת יכולים להתחבר כאן עוד כמה אנשים. בעיקר אם צורת ההתבטאות הייתה שונה במעט. אז נכון שלאיש יש צורת התבטאות שצורמת לחלקנו ומשעשעת את חלקנו אבל בסך הכל הוא אדם חושב ובדרך כלל אינטלגנטי. כן, הוא הקים מפלגה שמצעה היה מבוסס על התנגדות (ואגב, לא באמת על שנאה. יותר על הפרדה) אבל לא סתם היו כל כך הרבה תומכים למפלגה שלו. היא קמה בתקופה שהתחושה הכללית היתה של סחטנות דתית שפוגעת בכל אחד שבסך הכל רוצה לחיות כישראלי חילוני במדינתו. והוא התנגד לסחטנות הדתית הזאת. זכותו. זה לא אומר שאם הבן שלו יחזור בתשובה הוא יבצע "קריעה" וישב שיבעה. זה גם לא אומר שהוא שונא דתיים או סתם אנשים מאמינים. בקיצור, הכי קל לקחת אנשים שחיים מהתקשורת ומתבטאים בצורה פרובוקטיבית ולהסיק מזה באופן פשטני על האמונות והרגשות שלהם. בדרך כלל זה יהיה שגוי. -- לדעתי.

למעלה