שרשור

deep ocean

New member
מיקום ושעה

אוניברסיטת תל אביב יום ד´ שעה 12:15-13:45 בניין גילמן חדר 287 (קומה 2) לא לאחר
אגב, לגבי החדר, אני לא בטוחה שזה המספר הנכון (אני פשוט יודעת איך להגיע לשם), אז אני אבדוק כשתיגמר החופשה
===השיעור הראשון יהיה רק אחרי חופשת פסח, שזה אומר ב- 10.04.2002===

time to fly

New member
גם אני גם אני גם אני גם אני גם אני

.............
................ ........................
................... אני אלמד אני אראה לעצמי ואלמד אבנה לי תכנון חיים ומטרות ובתוכם יהיה הסעיף הבא: "ללמוד אצל המרצה השווה ביותר בעולם בנושא החם ביותר בשבילי שתרצה אותי מינית ותהלל אותי אצל כל הפרופסורים בקיימבריג´ וכולם יתנו לי את העט שלהם כולל ג´ון נאש!!!!!"
וזה יקרה חכו חכו!!!

wu-wei

New member
אני כבר סיימתי תואר ראשון אבל

עדיין אני הולכת לאוניברסיטה - כשיש לי זמן - לשמוע קורסים שמעניינים אותי. סימסטרר קודם השתתפתי בפרו" ס של מאיר שחר על ´אמנויות לחימה´ (מדובר על אונ´ ת"א). הסימסטר אני משתתפת פעילה וחופשיה (כלומר, לא רשומה, אבל משתתפת לחלוטין) בסמינריון של פרופ´ יואב אריאל (שתירגם את ה´דאו דה ג´ינג´ של לאו דזה עם דן דאור ושהיה ראש החוג של מזרח אסיה) ושל דר´ גליה פת שמיר, על לאו דזה והדאו דה ג´ינג. פעם בשבוע 4 שעות. ח-ב-ל ע-ל ה-ז-מ-ן. הייתי בינתיים בפגישה אחת. איזה תענוג... אלה הם שני המרצים האהובים עלי מתקופת הלימודים שלי (בחוג לפילוסופיה); וגם חגי כנען (אסתטיקה ואכזיסטנציאליזם)... בעוד שנה אלך ללמוד תואר שני בתרפיה בתנועה. לומדת קונג פו ותיפוף ותנועה עם אריה בורשטיין ו--- מהחיים :)

MsPiggy

New member
אז ככה....

אני לומדת בתיכון, עוד מסיימת, אבל הנה: המקצועות הרגילים שאני לא ארחיב אותם... כימיה ביולוגיה.... לא רגע תיקון, למדתי ביולוגיה, עכשיו אני כבר לא לומדת ביולוגיה :) ערבית ואיסלאם ולכל אלו שפוחדים מהשפה - ערבית זה מקצוע נהדר כשמתגברים על הפוביה ממנו :) ואני גם לומדת רייקי, בערך... אני אמורה להתחיל קורס רייק 3 + מאסטר עוד כמה חודשים, מתי שהוא יפתח.

deep ocean

New member
נשמע ממש כיף

אגב, גם אני למדתי ערבית בתיכון (אני מאד אוהבת שפות), ובזכות זה שירתתי במקום ממש טוב... רייקי 3 + מאסטר
אצל מי את תלמדי?

MsPiggy

New member
אצל...

דני מוזס, אני לא יודעת אם שמעת אליו אבל בעיקרון עשיתי אצלו את הקרוס רייקי 2 ונורא אהבתי את הדרך שהוא העביר את זה, וזה גם ביינתים הכי קרוב לאיפה שאני גרה. (אני גרה בקרית מוצקין והקורס יהיה כנראה אי שם בקרית ביאליק)

soulbird

New member
אני לומדת תואר ראשון שנה ג´

באיזו מכללה בארץ( כאילו דהה!) מדעי ההתנהגות. לומדת קונג פו ולומדת טאי צ´י

deep ocean

New member
כיף :)

יש לך תוכניות לעתיד? בא לך לשנות כיוון בתואר? רוצה להמשיך באותו הכיוון? מה נראה לך?

soulbird

New member
are you talking to me?

אם כן אז אני בשנה ג´ קצת טיפשי בשליו זה לשנות כיוון לא? הלאה god knows . אבל בעזרת השם אני רוצה להמשיך בכיוון החינוכי כגון חינוך מיוחד , פסיכולוגיה חינוכית או פסיכולוגיה התפתחותית . אם יתמזל מזלי זה יהיה בחו´ל (אם אממא לי עבודה שאוכל גם ללמוד וגם לעבוד). אבל כמו שאמרתי god knows

deep ocean

New member
ותמלאו כבר את הסקר ../images/Emo46.gif

סתם, תעשו מה שבא לכם! מצידי, תמלאו את הסקר בדרך הלוחמים. אין לי בעיה. באמת, תעשו רק מה שבא לכם! אתם יכולים למלא את הסקר, אתם יכולים לבחור להשתתף בסקר, ואתם יכולים גם להחליט שאתם עושים את הסקר!! בקיצור, יש לכם הרבה בחירה כאן

בארס

New member
במקרים כאלו...

אני נוהג לומר לאחים מתכחשים: "נדמה לך!" תנסי

למעלה