שרשור

מאיוש33

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

פתחתי אחד חדש רק בגלל שהשרשור השני כבר עבר לעמוד הקודם....
סורי אורלי....
טוב אזז לעיניננו: בשיעור שיח דבור (ולא- לא דבור כמו דבורה!) שאלה שיעורים שבהם לומדים לדבר מול קהל, להגות נכון את המילים ועוד (יש כאלה שיקראו לזה רטוריקה) אנחנו צריכים לדווח על נושא מסויים...הבעיה שאין לי שוםם נושא!!!
יש ילד שעשה על החוג שלו, ילדים שעשו על חיות, על ריקוד, יום האיידס הבינלאומי, משחק סנוקר (כן..כן..) ועוד נושאים רבים ומגוונים! בהתחלה חשבתי לעשות על סופרמן, אורי גלר,וואלט דיסני, או על הנגינה שלי באורגנית אבל הבנתי שאני צריכה משו אחר!!... אזזז.....קצת עזרה?

Hawkgirl

New member
תעשי על דיבוב? כאילו דה? XP

זה מזכיר לי שגם אני צריכה בעוד כמה שבועות "להרצות" לכיתה באנגלית על הנושא שבחרתי לעבודת גמר O: ובחרתי על החינוך ביפן(אלא מה? חח...) כללתי שמה גם את נושא המנגה והאנימה O: אבל פאדיחות לדבר מול כל המילה עם האנגלית שלי X: ועוד על מנגה ואנימה X: ואני גם צריכה להביא מנגות לכיתה כדי "להמחיש" (ומזל שיש לי, רק חבל שיש לי יותר מנגות שהן יותר אצ'י XPPPP ) ועוד משהו, שלא קשור O: הקדימו לי את התאריך גיוס לצבא XP רכוש צה"ל שכמותי P:

Hawkgirl

New member
המילה=כיתה*

אל תשאלו אותי מאיפה אני מביאה את הטעויות האלו XD אם היה אפשר לערוך הודעות, זה היה חוסך לי המון עבודה להגיב שוב XD

מאיוש33

New member
אבל.....

אני עדיין לא מדובבת מקצועית.... חוצמזה אני עושה עם חברה שלי שבוא נגיד ככה- לא ממש מתעניינת בדיבוב... אזזזז...עוד רעיונות??

mikeys barking

New member
שוקולדדדדד ../images/Emo99.gif

או טים ברטון
או וולט [בלי א'
] דיסני
... עשיתי עבודה על שוקולד עם חברה שלי כשהיינו ביסודי, יצא ממש יפה וקיבלנו ציון ממש גבוה
|גאה|

mikeys barking

New member
הבנאדם פשוט גאון!

קודם כל, על איך שהוא מתייחס למוות כאל דבר הפוך ממה שהוא באמת. וחוץ מזה שהוא במאי פשוט מעולה! אני מאוד אוהבת את הסרטים שלו (כולם
) נממ.. אני אשמח אם תשלח לי את ההרצאה שלך ^____^ (אם בא לך, כמובן
) [email protected]

Hawkgirl

New member
נו אז מה P:

כאילו שלי יש קשר כלשהו ליפן ^^" אבל אם חברה שלך לא מתעניינת בנושא, זו בעיה X: תמצאו משהו שיש לכן במשותף ואתן הכי אוהבות O: עבודה שעושים בלי להנות ממנה רק מייגעת יותר ולא מהנה, ואז צריך לשקר בסוף העבודה ולומר שנהנתן XD

מאיוש33

New member
סורי..

אבל כבר עושים על שוקולד! באסה.... אמרת שיטת החינוך ביפן??

mikeys barking

New member
תודה לא הייתה מזיקה ../images/Emo3.gif

לא, סתם, שמחה שיכולתי לעזור
(בהנחה שבאמת לקחת את העצה שלי לעשות על שוקולד
)

Hawkgirl

New member
שוקולד זה גם נושא טוב

חברה שלי עשתה על זה עבודה באנגלית(ויש לה היום יום הולדת! אומדטו! ^__^ ) אמרתי שאני עושה על שיטת החינוך ביפן, שתדעי שזה מאוד מעניין O: אני גם הולכת לשמוע הרצאה בעניין הזה ב-20/12(בכנס האנימה) הולך להיות מגניב D:

מאיוש33

New member
כבר עושים על שוקולד!

למרות שזה נושא ממש מאגניב...! אבל תודה בכל זאת!! (הפעם לא שחכתי מה..!) אזזז....בבקשה תציעו עוד נושאים!....זה שבוע הבא ועדיין אין לי נושא.... בסוף נעשה על אורי גלר וזהו...

miaBaby

New member
אני אולי...

יש לי וידאו ביום ראשון אבל נראה לי נצתרך עוד סשן השבוע שם... למה, מה את עושה שם?

למעלה