גולשים בזמן זו אחת הסדרות הכי טובות !! היום סוף סוף ראיתי פרק אחרי פולל זמן אחרי שהפסיקו לשדר את זה בערוץ הילדים לפני כמה שנים... איזה מאגניב זה לראות את העונה הראשונה לפני שהם עוד קולטים מה קרה להם...עם הפרופסור..איי
יצא לי לראות פרק אחד של השמיניה ולא ראיתי שום קשר בין זה לבין גולשים בזמן. זאת סדרה מטופשת ברמה של ילדים בגן וסבבה שילדים קטנים אני בטוחה שהם נהנים ממנה ושיהיה להם בכיף. אבל אין קשר לגולשים בזמן, זאת סדרה איכותית טובה ומעניינת!
גמאני לא כל כך רואה דמיון וראיתי אני חושב את ה5 פרקים ראשונים של השמיניה כשהיא רק התחילה...השמינייה זה יותר סדרה של לעשות כסף על ילדים קטנים גם אם זה אומר למשוך את זה ל84 עונות +פרק איחוד כפול אבל נחזור לגולשים בזמן...זאת סדרה שגדלתי עליה כשהיא שודרה בערוץ הילדים בערב...וראיתי אותה בשידור חוזר אבל אפעם לא ראיתי את העונה הראשונה אני חושב..במיוחד לא את ההתחלה שלה..ואני זוכר במטושטש כי בערוץ הילדים הפסיקו שלדר אותה כבר הרבה זמן (מה שאני ממש לא מבין כי במקום זה משדרים איזה סרטים מצויירים לילדים ביכתה ג' ב10 בלילה שבמילא אפחד לא רואה) מסקנה:גולשים בזמן סדרה ברמה (sliders)