שרשור

Anwanis

New member
בוקר טוב../images/Emo70.gif שרשור בע"ח../images/Emo70.gif

טוב, זה היה פשוט מתבקש... גם טוטי המהממת של שרית, גם הדיון השבועי והתמונה השבועית.... נראה שכולנו שקועים באהבת יתר לבעלי החיים שלנו. אז קדימה: שם? גיל? היסטוריה (למשל איך הוא הגיע אליכם)? תכונה אופיינית? וכמובן תמונה של הנסיך הקטן או המלכה שלכם.
עדי
.

../images/Emo13.gifאני אני

יש לי 4 כלבים פדי-5 פיצ'ס בלו-3 ושוקטה-2 פדי ופיצ'ס איתי מהרגע שנולדתי בערך בלו היא הבת של פיצ'ס ושוקטה חדשה

יו...בשביל ההסטוריה של בע"ח שלי

צריך פורום מיוחד... חחח יש לי 3 כלבים קשישים:- פיפי בת 16+... הבן שלה, הלבן = בולי, בן 14 יהיה בינואר... ושוקו האסופית בת 14. כולם אצלי מגיל 0 כמעט. האם והבת בריאים לחלוטין, שוקו סוכרתית ומקבלת אינסולין בהזרקה לעורף פעמיים ביום, האחות התורנית, אמתכן הנאמנה, שרית. החתולה הפרטית טוטי = בת שלוש. ובחצר מלא שב"חים: כמעט 30 במספר. הכי קשישה היא אמא רבא של כל החתולים כמעט, ועוד שניים קשישים, עד היום עיקרתי 7 חתולים על חשבוני... וכאן נשברתי. ההוצאות החודשיות להאכלה עומדות על 1000 שקלים + ואני בסכנת נטישה של בעלי. בקיצור, כעת יש לנו דור חדש של חתלתולים ארבעה במספר (בחצר) בני שבועות אחדים. ועדיין, למרות האימוץ המתמיד שמאמצים אותי השבח"ים...(הגדרה של בעלי...) אני אדם מאושר. כל כך הרבהההההההההההההההההההההההההה אהבה אני מקבלת מהם!!! ובלילה? אני ישנה במיטה עם שלושה כלבים, וחתולה... ואמממממ... כן בעלול... תמונה מהסרט בטהובן......

Anwanis

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

שרשרו לכאן כל מה שלא קשור בנושא הפורום

Anwanis

New member
אולה (אוללי, אוללון, שמן, בולקי)

החתול הזה הוא אהבת החיים שלי. זה החתול שהוא הכי שלי מכולם. הכלבה שלנו ז"ל, דידו (שללא ספק הייתה פמיליארית אם כבר דיברנו על זה), שהייתה הכלבה הכי מדהימה עלי אדמות הביאה לי אותו. היא תמיד הייתה מטיילת עם אימא שלי ויום אחד חזרה עם אולה משתרך בעקבותיה, גורון פצפון, שחור ודי פחדן. הם כל הזמן היו יחד, כאילו הוא היה הגור שלה, אכלו מאותה צלחת, ישנו יחד. יום אחד אולה טיפס על העץ תפוזים שלנו ונתקע שם, וכשהורדתי אותו הוא כנראה ראה בי אימא חלופית לדידו. וכך הוא נשאר אצלנו. הוא כבר בן 4, השמנמן שלי. התכונה הכי אופיינית לו היא אנושיות. הוא בא כשקוראים לו, עונה כשמדברים איתו, מבקש לאכול ולשתות (הוא שותה רק מכוס זכוכית... לא מוכן משום כלי אחר) ויכול להתבונן בך שעות ולקרוא את המחשבות שלך. הורס.

Bartal j

New member
היי אני מכירה את החתול הזה

ראיתי אותה שהייתי אצלך חתול מקסיםםם

pilpelon1

New member
אלוהים ישמור ../images/Emo7.gif

פלפל- הוא נעלם. נעדר כבר יום. אל תעזוב אותי תינוק שלי,אתה המלאך שלי,אתה אח שלי,אתה החיים שלי,אתה אני. פלפל,אני כל כך אוהבת אותך,אל תיקחו לי את המלאך שלי,אלוהים ישמור,רק שהוא יחזור הביתה בשלום. פלפלוני שלי,אם אתה שומע,איפה שאתה נמצא,רק תחזור הביתה,אני אוהבת אותך מלאכוני שלי.

Anwanis

New member
מחזיקה אצבעות...

אני בטוחה שהוא יהיה בסדר. חתולים נוטים להיעלם פה ושם. גם אולה עושה לי התקפי לב מדי כמה שבועות. תעדכני.

pilpelon1

New member
יש לי חתול טמבל,זה הכל ../images/Emo6.gif

טמבל שאני אוהבת אבל טמבל
טוב,שטויות,הוא חזר,אמא שלי כבר אמרה לי שרוב הסיכויים שאין לי חתול. ואני כבר הספדתי אותו. תודה לאל הוא חי.

יש לי חתלתול

קטנטן וחמוד טורקיש אנגורה לבן כשלג עם עיניים תכלת כמו שמיים ביום קיץ בהיר שם? טולטול ההחלטה היתה של גאיה (הבת שלי) גיל?5 חודשים היסטוריה (למשל איך הוא הגיע אליכם)? מתנה ליום הולדת השנתיים של גאיה היא מתה על חתולים תכונה אופיינית? שורט ונושך אבל כמשחק לא באמת מכאיב , נעים ואוהב להתפנק,הכי אוהב לעלות למיטה של גאיה ולהציק לה

Fairywitch

New member
../images/Emo99.gifאיזו בובונת../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תודה תודה על כל המחמאות

הוא באמת מקסים אבל הרבה יותר ממה שנראה בתמןנות וההרגל האחרון שלו הוא לשבת לי על המקלדת בדיוק כשאני מקלידה זה פשוט משגע אותי אבל הוא עושה את זה בשביל הפינוק אגב עוד הרגל שלא כתבתי עליו זה כשהוא נרדם (על הראש שלי במיטה) הוא מגרגר לי באוזן ללא הפסקה עד שהגרגורים מרדימים את שנינו אני כבר כ"כ התרגלתי להירדם למשמע גרגוריו שאני לא יודעת מה אעשה אם אצא לחופשה חחחחחחחח

משגעעעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo99.gif

אני פשוט אומצתי על ידי כל בעלי החיים שיש לי. מעולם ולעולם לא קניתי ו/או אקנה בעל חיים. הרחוב מציע המון. לכן לא כתבתי איך הגיעו אלי. הטולטול שלך מדהים, פופי, וממש בא לשקוע בתוך הפרווה שלו. תהני ממנו!!! וזה נפלא שלילד יש בעל חיים. הקשר ביניהם מדהים!

כן אני מאוד בעד

שיהיה לילדים בעל חיים כל החיים היו לי כלבים כל עוד גרתי אצל ההורים בבית שלי זה קצת בעייתי כי אני גרה בבנין ואף פעם אין לי זמן ו/או סבלנות לרדת לסיבוק קקי/פיפי עם הכלב לפחות 3 פעמים ביום אז החלטתי שבגלל שגאיה שלי כ"כ אוהבת חיות ואני בתור ילדה מאוד נהנתי לגדול עם חיות אז גם לה מגיע אז הבאתי לה חתלתול לאמא שלי יש כלבה מקסימה בת 11 מאלפת גם לבנה לחלוטין מסוג מלטז הקטנים האלה שנראים כמו בובה עם קוקיות שמים אותם הרבה בסרטים אז מכלבים היא נהנת אצל אמא שלי או אצל אחי הגדול שיש לו כלב ענק בשם האש מאוד חשוב לי שהיא לא תפחד מכלבים ובעלי חיים לאבא שלי יש 3 חתולות בבית אחת טריקולור שזהו גם שמה אחת בריטיש בלו ששמה נטשה ועוד אחת חתולת רחוב מקסימה ובחצר יש להם 10,000 חתולים מהשיגעון של אישתו בדיוק כמוך אבל עכשיו נולד להם תינוק כך שיש להם פחות זמן לחתולי החצר שלהם וגם שם גאיה מאוד נהנת מהחתולים בגדול בכלל לא תכננתי לקנות לה חתול פשוט לקראת יום הולדתה החלטנו לקנות לה דגים כמו שיש לה בגן והיא מאוד אוהבת להאכיל אותם ולהביט בהם וכששילמנו על הדגים פתאום ראיתי כלוב קטנטן עם שלושה חתלתולים חמודים שנראו לי כ"כ מסכנים בכלוב אם הייתי יכולה הייתי לוקחת את שלושתם פשוט אחד מהם הביט בי ומיד ידעתי שאני לוקחת אותו בעלי לא הבין איך החלטתי דווקא אותו מבין השלושה ואמרתי לו שהוא הביט בי והיה לו מבט אנושי תמים ומקסים בעיניי אז שכנעתי את בעלי שזו תהיה מתנת יום ההולדת לגאיה שכ"כ אוהבת חתולים וחיות ב"ה אני אוסיף עוד איזה חתול מהחצר של אבא שלי שם כל הזמן נולדים גורים חדשים אבל אני אמתין קצת עד שטולטול יגדל גור אחד זה די והותר תמיד 2 זה הרבה יותר קשה בקיצור ממש נכנסתי לזה וכתבתי את סיפור חיי חחחחחחחחח

למעלה