אצלנו, בקפה תיאו, מפגש פורום? אמש היה פה מפגש פורום יוצאים בשאלה של תפוז, והיה מדהים בעיני. תוכלו לקרוא על זה בפורום עצמו. בכל מקרה, מאד אשמח לארח אתכם אצלנו. צרו קשר, טל´ 03-5106677. אילן שיינפלד.
המלכה.....בכבודה ובעצמה דנה אינטרנשיונלהופיעה סוף סוף.... מי היה מכאן בהופעה???? היה מדהיםםםםם היא פשוט פצצה ומטורפת על כל הראש שזה פשוט מדליק-לפחות אותי... היה ממש מדהיםםם רק רציתי לשתף אתכם בחוויה הזו שלי שפשוט נהנתי כי לא ראיתי הופעה שלה פול זמן.. היה גדול!! דנה המלכה! אין מה לעשות.... אוהבת אתכם דנה.
טוב נו מי לא היה שם...מי שלא בא הפסיד.הופעות של דנה לא לראות זה חבל על הזמן! יפיפיה שכזאת..... הייתי ממש עליה על הבמה כמעט.... מול ה-..... שלה.....חח... דנה.
הלו אוחצ´ות, מה קורה? אצלי "הכל פרחים,הכל ורוד"
דנה אינטרנשיונל) ביום שלישי האחרון היתה מסיבת יום הולדת למיס היפנוטיק בדיווה והיה ממש פצצות...ציונה פטריוט היא פרה, אבל בהודו היא קדושה-שתדעו! הקיצר, הכוס שלי מבעבע והזין שלכם/ן טובע...תביאו מהר מאוורר כי הכוס שלי בוער ואני פשוט מתעלפת!אני מתה! אההההההההה, דרך-אגב, לכל מי שמכיר/ה את לירון השמוק-שתיצור אתי קשר ו... תנוחו! באהבה וגאווה; מיס;ארוטיק.
אהלן, רק רציתי להתנצל על היעדרי מהפורום בימים האחרונים. אלו מכם שמכירים אותי בטח מנחשים מהעיתונים היום למה הייתי "טיפה" תפוס בתקופה האחרונה, ובנוסף לזה היו עוד כמה עניינים שדאגו שלא ישעמם לי.... בכל מקרה אני מתנצל, ומבטיח קאמבק היסטרי לקראת סוף השבוע. היכונו גם לפעילות אשכולית (=של אשכול גאווה, לא האחות הגדולה של התפוז) לקראת פורים.