שרשור

ניצן84

New member
שהחופים המטונפים והביוב המסריח

ישאר בת"א למה צריך להשחיט את כל הארץ? אנחנו במדינה דמוקרטית שלכל אחד יש קול ויש אנשים שאוהבים לשבת בקומה 8,000 ולצפות על החוף עם המזגן בחדר ויש כאן שמעדיפים אחרת אז שאלה ילכו לאילת ואלה ילכו לכנרת.... ודרך אגב אם מישהו ירצה לעבור לגור באזור הוא קודם ימצא עבודה ואז יעבור כי מה לעשות שאין כאן יותר מידי חנויות למה ישראלים צריכים לנסוע עד הנגב בשביל קצת שקט? גם הצפון יפיפה... בקיצור העצומה היא נגד טינופות כמוך...
 

bluexx

New member
במילים אחרות

אידיוט א ואידיוט ב (אידיוט ב זה הילד בן ה4 שאומר "אתה בולבול" וקורע אותי מצחוק) חושבים שלעץ יש יותר חשיבות מלבן אדם תפסיקו להסתכל על התמונה הצרה, די להסתכל על זה שיש אנשים שרוצים להיות ליד איזה חוף מזוהם כמה דברים א. יהיה לך עוד חופים בכנרת, זה לא כאילו שהחוף הדפוק הוא היחיד שנשאר ב. תחשוב על הכיס שלך לפני שאתה מדבר, הקמת בתי מלון שם משמעותה שיפור כלכלת מדינת ישראל כולה כתוצאה מהכנסה מענף התיירות איזה בן אדם עם מוח ילך לנפוש בתל אביב?! אילת שבפני עצמה היא מוקד תיירות גדול, ים המלח הוא מוקד תיירות והכנרת היא מוקד תיירות שלושת המקומות האלה מוצצים את כספי התיירים שבאים לפה ומכניסים כסף לכיס שלך ושלי בתור ישראלים שנהנים מצמיחת הכלכלה הישראלית כתוצאה מתיירות גוברת אז במקום לדבר שטויות על איזה חוף נידח ואיזה עץ מסכן, תחפש פורום שבו רוצים אותך. גו זה משחק לאנשים חושבים ואנשים חושבים יודעים שאבטלה זה רע , פרנסה זה טוב ואם פרנסה באה על חשבון חוף אז שישרף החוף ותתחיל לשקול מילים , אף אחד לא מעוניין לשמוע ילד בכיין בן 4 שקורא לאנשים עם שכל "טינופת" ולא קולט שהוא מזיק לכיס של עצמו המדינה שלנו זקוקה לכסף ואתה צריך להבין את זה, תבין שתיירות זה דבר שמכניס כסף לכל המדינה ולא רק למי שעוסק בה, אם אתה מחפש שקט אני מציע שתיקח את הרגליים ותכנס לאיזו שמורה מזוהמת זאת גם המדינה שלי ולדעתי הקרקע ליד הכנרת מועילה לי יותר כבית מלון ענקי באשר לביוב, לדעתי הוא לא יוזרם לכנרת ואם כן סימן שהביוב של כל טבריה גם ככה מוזרם לכנרת אז למה לעזאזל אכפת לך?
 

itaym02

New member
ושוב - אתה בולבול, את הגישה שלך ניס

ניסו באילת, עכשיו כולם נוסעים לחו"ל, לטורקיה, היכן שעוד יש ירוק. מה שאתה לא מבין, שאנשים אוהבים לנפוש בטבע, לא בבטון. חוץ מזה, שהכסף לא יגיע לידים שלך, רק לידיים של היזמים. וכן, זה החוף הפראי האחרון שנשאר בכנרת - או שמזמן לא היית שם. וכן, לעץ יש יותר חשיבות מלבן אדם, אם תהרוג את כל העצים לא יהיו בני אדם, מה שאי אפשר לומר במקרה ההפוך (ובטח ובטח במקרה שלך).
 

imdark

New member
כמה טעויות עקרנויות

בני אדם יכולים לחיות בלי עצים יש לנו את כל שאר עולם הצמח שממחזר לנו פחמן דו חמצני לחמצן ויש סיכוי שבשנים הקרובות כבר יהיו מכונות אשר מפרקות מים או חומרים אחרים לחמצן הכסף מגיע למדינה כלומר הוא מתגלגל בתוך המדינה אז הוא בסופו של דבר מגיע לידיים של כולנו ובקשר ללנפוש בטבע זה עניין של טעם אבל כן יש הרבה הרבה סיבות לשמר את העולם שלנו וכך גם את כל היצורים החיים סביבינו אחת מהם היא שאמפטיות נכונה גם לגבי שאר היצורים החיים גם אלו שלא מביאים "טואלת" (לא שבני האדם כן) הנתון הפשוט ביותר הוא שלמרות שהטכנולוגיה התפתחה כיום החברה שלנו בורה לחלוטין מלאה דעות קדומות וחצי עמונות בלי סיבה אנשים מפחדים מצללים כמו שפחד האדם הקדמון בני אדם לא השתנו טיפה באלפי השנים האחרונות המוח האנושי נמשך אל השלבים המוקדמים יותר באבולוציה אל הטבע ,הציד ואל העולם החופשי ברגע שנהרוס את הטבע יותר ויותר אנשים יעבדו את שפיות דעתם יגדלו המלחמות ואנשים יעבדו את האמפטיה לחלוטין אמפטיות היא תכונה שמתפוגגת בשנים האחרונות "אם לשלטון לא הכפת אז למה שלי יהיה?" מישהו פעם אמר שכל דרך צריכה להתחיל בצעד אחד וערכה של חברה נמדד באיך שהיא מתנהגת לחלשים שבחבריה הטבע הוא החלש שבחברינו אז למה שהשמירה אליו לא תהיה הצעד הראשון?
 

itaym02

New member
לגבי הפסקה הראשונה - מספר טעויות

אם כבר
-האחוז של העצים הוא מספיק משמעותי כדי שיורגש אם יוסר. -פירוק מים לחמצן אפשרי כבר היום, דרישות האנרגיה גבוהות מידי כרגע (אחרת כולם כבר היו נוסעים על מנוע מים). - חמצן זו לא הבעיה שלנו, co2 זו הבעיה.
 

imdark

New member
נכון ,סליחה

ותודה על התיקון עברו לא מעט שנים מאז שלמדתי את כל זה
 

LeCagot

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo150.gif ההודעה נמחקה.

זה ששרשור הוא
, לא אומר שאפשר לחרוג מכללי ההתנהגות המקובלים. אני מבקש שוב: שמרו על אווירה נעימה פה בפורום, ואם ממש "חייבים" להגיב בצורה עוקצנית/פוגעת - בשביל זה יש מסרים
 
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifגם אתה לא טלית שכולה

תכלת. "שהזבל יישאר בת"א, למה להשחיט את כל הארץ"? פה אתה כבר מראה חוסר התחשבות- בגלל שבתל אביב יש זיהום סביבה אז צריך לזהם אותה עוד יותר ולגרום לתושבים שם סבל רק כי לך לא נוח ואתה דואג רק לסביבה שלך? ואחר כך אתה רוצה שזה יילך לתל אביב? תקשיב, לו יש זכות להביע דיעה ולומר מה הוא חושב על הנושא בדיוק כמוך. הוא אמר לך שלדעתו זו ממש חוצפה שבאת ורשמת את ההודעה- ואתה החזרת לו ב'טינופת'. אז יופי, אם אני לא חושבת כמוך, לצורך העניין, אז גם אני טינופת? בקשר לנגב והגליל- לדעתי כיף יותר לנפוש בנגב מאשר בגליל. בנגב יש ערים מעטות וכפרים רבים, ואני חושבת שהכיף האמיתי והשקט האמיתי נמצא במדבר. אילת יותר רחוקה, מה שעושה את החופשה כיפית יותר- אתה רחוק יותר מהבית, מנותק ורחוק מהבעיות שלך. בגליל אני לא מקבלת את ההרגשה הזו.
 
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifבקשר למה שכתבת.

קודם כל, כפי שהבנתי ממה שנכתב מעליי, אנחנו באמת מדינה דמוקרטית- זכותו להביע מה הוא חושב, זכותו להתנגד. אפשר פשוט להגיע לפשרה ולבנות את המלונות במקום אחר. חוץ מזה, שמורת טבע היא בעצמה מקור פרנסה. אתה באמת חושב שסתם שמורות הטבע גובות ממך כסף לכניסה לאתרים סתם? וחופים, כנראה לא תמיד יהיה. אתה תומך בעצירת המלחמה למען החופים, ואם לא ישמרו על החופים, הממשלה תשאיר אותם ככה? לא! היא תבנה עליהם! בזכות המלחמה של שומרי הטבע יש פה עוד הרבה חופים ש"ניצלו" מבנייה. בקשר לפורום גו, לא חייבים להתמקד אך ורק בנושא הזה מכיוון שכותרתו היא "פורום גו". יש שירשורי
, אפילו תפוז עשו להם אייקון, שבשירשורים אלו מדברים על כל מה שלא קשור לנושא הפורום. אז השירשור הזה יכול להיות שירשור אוף, באמת. אפשר לנצל אותו בשביל זה.
 
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gif~;~

אמ, אני ממש ממש לא קרובה, ואני לא הולכת עכשיו להתחיל למחות על זה [זה לא שאני לא מתנגדת, פשוט אני לא מאלה שנלחמים על כל סנטימטר במדינה הזו. ממילא בטח לא יקשיבו לי/ישתיקו אותי במקרה הטוב]. אני מאחלת לך ולשאר תומכיך הצלחה ^O^
 

LeCagot

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

לכל ההודעות שלא קשורות לפורום גו
 
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gif;~;

חבר שלי ניצח אותי בדמקה אחרי 3 פעמים רצופות שהניצחון היה שלי
 
למעלה