וואי יפההההה תלכי לבקר אותה...
L LiRooZ New member 5/12/05 #23 מי ראה גיא פינס? יהודה היה... חח איזה חמוד הוא... הוא קפץ על הקיר כדי לפרוק מתחיםם... חחחח
N natali2007 New member 5/12/05 #26 עזררההה דחווףףףף ממצבבב????? טוב אז ככה יש לי עבודה על הספר תרנגול כפרות לעשות.. מי שעשה או יודע אתרים אתרים על סיכומים בנוגע לספר בבקשהה שישלח לי בשירשור או במסר..!! זה מאודד מאודד מאודד דחוףף ליי..! תודה מראש
עזררההה דחווףףףף ממצבבב????? טוב אז ככה יש לי עבודה על הספר תרנגול כפרות לעשות.. מי שעשה או יודע אתרים אתרים על סיכומים בנוגע לספר בבקשהה שישלח לי בשירשור או במסר..!! זה מאודד מאודד מאודד דחוףף ליי..! תודה מראש
N natali2007 New member 6/12/05 #64 אם יש לך.. את יכולה לעלות ת'עבודה לword ולשלוח לי לאייסי או למסן????
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 5/12/05 #30 אני אנסה לחפש עוד מעט../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif בהצלחה=)
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 5/12/05 #31 תגידווו לאביחיי../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif אביחי בסטטוס לא נמצא: תגידו,ראיתם ילדה יותר מפגרת מזו? שולחתתת הודעות גםםםם במסנ וגם באי סייי!! מיכללל את נעללל ומפגרתתת בצורות לא טבעיוווות
תגידווו לאביחיי../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif אביחי בסטטוס לא נמצא: תגידו,ראיתם ילדה יותר מפגרת מזו? שולחתתת הודעות גםםםם במסנ וגם באי סייי!! מיכללל את נעללל ומפגרתתת בצורות לא טבעיוווות
א אביחי 33 New member 5/12/05 #32 חח היא לא נעל../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif היא מדברת איתי במסנ, ואחרי שנייה אני רואה הודעה באי סי ממיכל אין נעללללללללללל אין מילה אחרת
חח היא לא נעל../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif היא מדברת איתי במסנ, ואחרי שנייה אני רואה הודעה באי סי ממיכל אין נעללללללללללל אין מילה אחרת
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 5/12/05 #33 יאא שקררררררררן../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif זה הוא שלח אביחי (PM 09:37) : היייייייייייייייי •«°מיקמיק!°»• (PM 09:38) : מנשמע?=) אביחי (PM 09:39) :
יאא שקררררררררן../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif זה הוא שלח אביחי (PM 09:37) : היייייייייייייייי •«°מיקמיק!°»• (PM 09:38) : מנשמע?=) אביחי (PM 09:39) :
א אביחי 33 New member 5/12/05 #34 יוווווו היא עורכככככככככת../images/Emo12.gif אני נשבעעעע לכם ביקרררררררררררר לייי, שהיא ערכההה. היא התחילללה!!!!!
יוווווו היא עורכככככככככת../images/Emo12.gif אני נשבעעעע לכם ביקרררררררררררר לייי, שהיא ערכההה. היא התחילללה!!!!!
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 5/12/05 #36 יוווו שקרררררררררררן../images/Emo110.gif אתה עוררררררררררךךךךךךךך אתה התחלתתתתתתת!!
י יעל 13 New member 5/12/05 #35 מיכל...אם לא עשית לו את זה אז זה לא משנה...כי לי את עושה את זה מלא אבל מלא פעמים את פשוט נעל וזאת עובדה
מיכל...אם לא עשית לו את זה אז זה לא משנה...כי לי את עושה את זה מלא אבל מלא פעמים את פשוט נעל וזאת עובדה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 5/12/05 #37 אע את לטובתוו?../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif את לא מאמינה לייייייי? תזכריי גמאאתת!!