שרשור

tzlilonit1

New member
את לא צריכה לכתוב על זה הודעה..

יכולת פשוט לשרשר את זה להודעה שחשבת שאני זאת מישהי אחרת. ולא גרמת לי אי-נעימות..את פשוט התעקשת על שטות...ועובדה שהוכחתי לך שזאת לא אני..אז פעם הבאה במקום להתעקש תבדקי קודם..

gal love sims

New member
חח... תודה ודרך אגב לפי הרבנות לימו

זה שם אסור קראתי היום בעיתון אבל הסיבה ממש שטוטית!!! זה בגלל שכל ילד שהשם שלו שמתחיל או נגמר ב"לי" אז הוא יהיה אגואיסט ולפי דעתי זה ממש שטויות!!!!!!!!!

מממ

ליאור לימאי לירז לירון לידר ליאל ליטל ליאם אורלי לילי ליאן ליה ליהי לינה ליר ליחן..וכדומה.... גם אסור?
איזה שטויות

gal love sims

New member
כן וגם...

אסור במיוחד לילי גי אז היא ממש "תחוש" את עצמה מלכה... איזה שטויות!!!!!!!!!!!! לאח שלי קוראים לירון והאמתי שהוא ממש לא אגואיסט הוא ממש ילד שקט!!!!!!!!! אם את רוצה יש לי את כל הרשימה של השמות אבל זה לא נראה לי ממש מעניין....

chen010189

New member
ואמרו שכל מי שקוראים לה חן מכוערת

לא יודעת איך להגדיר את עצמי אבל אני לא קוראת לעצמי מכוערת וגם הייתה נערת חן קראו לה חן וגם הייתה מלכת יופי שקראו לה רוית (שגם על השם הזה אמרו שמשתייך לקבוצת המכוערות) בקיצור, שטויות!

../images/Emo152.gif../images/Emo10.gif

גם אני לא יודעת להגידר את עצמי... אבל זה ממש מעליב. תארו לעצמכם, מישהו רגיש שקורא שהשם שלו אסור... זה פוגע! נימרוד נגיד.... אסור, כי נימרוד, בתקופת אברהם, היה מורד שרצה למרוד בה' ועוד הצליח... לכן דוסים שרואים שלמישהו קוראים נמרוד מתחילים לפחד
והשם שלך, לא קובע מי אתה~! זו כתבה גזענית לדעתי

בוזזזזזזזזזז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שונאת את השם ליליאן כמו אנ'לא יודעת מה.... למחנכת ה"גאונה" שלי קוראים ליליאן ואני מצטערת על זה שהיא נולדה.... אולי היא תשנה את שמה למשהו קצת פחות דפוק??

במעריב

הייתה כתבה שרב אחד החליט שאסור לקרוא לידים בשמות נימרוד, לימור, כל דבר שמתחיל או נגמר בלי, טום, בן(בן בן בחוץ), כל שם שיש בו אל ובלה בלה...

נעמקה19

New member
חחחחחח....למה רוני מחזיקה גיטרה?

אני יודעת שאת עשית את זה בפיינט שופ\צייר\פוטו שופ או מה שלא יהיה... אבל למה עשית את זה? התחום שלה זה לא מוסיקה... אני לא באה בטענות... רק שואלת..
...חחח כי זה יצא ממש טוב! זה ממש נראה כאילו היא מחזיקה את הגיטרה במבט ראשון אם לא מתמקדים ואם לא חרשת את הגלריה באתר הרשמי של השמיניה בערוץ הילדים

אבל כולם חרשו את הגלריה הזאת..../images/Emo6.gif

אז אי אפשר לעבוד על אף אחד כאן עם הגיטרה...
חח

למעלה