שרשור

oshriti123

New member
חחחחחח../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

גם אני התחלתי להסביר לאנשים איזה יפה הסדרה ומה קורה שם...חח ממש הסברתי על הטורבו טיים והLSRים והכל

esti 810

New member
גמאני מתחילה לשכנע ילדים../images/Emo15.gif

בבצפר שלי לראות השמיניה... יש שני ילדים בכיתה שלי שאפילו באמצע מבחן הם דיברו על השמיניה הם רבו על מי תהיה עם ניני/יונתן... זה היה ממש מצחיק!!! ועוד באמצע המבחן
-אסתי-

Morysan

New member
לא.

הרגע הייתי שם. (משעמם ליייייייי) וראיתי את הזה של אדם. אז מממ..הוא יהיה שם היום. חח..אם אתם לא מאמינים לי תבדקו. א ו ה ב ת

chen010189

New member
כן עכשיו נכנסתי וראיתי

גם ככה יהיה שם בטח עומס שרת כמו תמיד

אוקיי!

אבל את לא צריכה להתעצבן.. מה אכפת לך שאני כותבת עליו.. זה פורום על השמינייה ומיכאל חלק מהשמינייה.. (מהסדרה) אז מותר לי לכתוב עליו כמה שאני רוצה.....

זה אכפת לי כי זה כבר הופך להיות

הפורום של מיכאל אלוני, וחוצמזה לא פותחים סתם הודעות כאלה!!! אני לא מבינה למה את וכל אלה שאוהבות אותו פשוט לא עושות לו קומונה?!

KiShKooSh

New member
מיכאל לא חלק מהשמיניה../images/Emo3.gif

אדם חלק מהשמיניה, אז אם אתה רוצה לכתוב על אדם(אם באמת את רוצה.. כי היא דמות מאוד סוציופטית) (אבל שכחתי, אתה רואה רק את היופי שלו...) אז פה זה כן המקום ולא בהודעה חדשה... שרשרי!

מה קורה כולם ..?:)

היום הייתי בבצפר והמורה שלי אמרה שאנחנו יוצאים ביום שישי להצגה ברעננה ...אז שאלנו מי יהיו השחקניםם והיא אמרה שמות של אנשים ממש לא מוכרים ..חח ואז היא אמרה ידידיה ויטלל
חיחיחי.. קיצר היום היה לי גם חיסון ..וכואב לי כל הגוף
יומטוב לכם... -שירק'י-

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifיאיי תרגישי טופפ :]

ואיזה כיפלך שאת הולכת לראות את ידידה! עקיצר תרגישי טופפפפ :] דרךאגבב.. אני גם מהרצליהה.. מבןגוריוןן :]

מה לא הגיוני ?את אומרת לי !?

הוא משחק בהצגה הזאתי ! ומה קשוור שהוא בלימודים ..מה הוא לא יכול לעשות חוץ מלימודים עוד דברים ?חחח טוב לא חשווב ...

chen010189

New member
הלימודים בניסן נתיב לא קלים

כמו שיום צילומים מעייף, לזה היא התכוונה הוא לא לומד כמונו. כמה שעות לשון, ספרות, מתמטיקה, תנ"ך, והבייתה ובגלל זה, זה לא נראה לה הגיוני... אבל מאגניב שהוא משחק בתיאטרון! איך קוראים להצגה?

שכחתי איך קוראים להצגה ..../images/Emo4.gif

משהו שדומה ל"שברים" משהו בסגנון חחח..זה על יצחק רבין וזהה.. -שירק'י-

האא כן את מבן גוריון ??

איך קוראים לך !? ואת מכירה את שי הללי וכל אלה ??חהחה (:)

למעלה