שרשור

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifקוראים לי אריאל

אני חברה של מאיההה.. אני כבר ידבר איתך באייסי.. 346208918 תוסיפי אותי

chen010189

New member
אה, זאת את החברה של מאיה

זהו זכרתי שיש לה פה חברה, רק לא זכרתי מי

../images/Emo68.gifהיי!

היי שירוש!! מה המצב??. זאת שני... רחום... משעמם מוות בפורום של ערוץ הילדים.. מיכאל בכלל לא עונה שם.. זה כותב לנו שבסוף האירוח הוא רק יענה.. איזה דיכאוןןןןןןן שירוש חולה עלייך מותקקקק

הלו?!??

באמת אין פה אף אחד.. משעמם לי מוות!! יש פה מישהי שלמודת ב-'סמדר'?? כי אני לומדת שם ואני רוצה לדעת עם יש עוד בנות שלומדות שם (חוץ משירוש)!!

chen010189

New member
ידידיה ויטל משתתף בהצגת תיאטרון?

איזו?
(תני פרטים) ואגב, את לומדת בבי"ס של מאיה? את זאת שהמציאה לה ת'כינוי מאייק'י? אני זוכרת שמישהי מהחברות שלה קוראת לה ככה, ואת קוראת לעצמך שירק'י אז תהיתי.

chen010189

New member
לא אכפת לנו שאת כותבת עליו

אכפת לנו ש-כל פעם- שאת כותבת עליו, זה הודעה חדשה

chen010189

New member
גם לנו נותנים יום חופש אחרי טיול

וטוב שכך...
הם מעלים אותך על הרים ומדרונים והם חושבים שיש לי כח ללמוד אחרי זה
אני בכלל השנה לא יוצאת לטיול בגלל שזה הולך להיות טיול עם הרבה מאמץ פיזי ומסוכן וכבר קרה שחזרתי מהגדנ"ע מוקדם ישר לבית חולים בגלל התקף אסטמה כבד שקיבלתי... אם הם לא נותנים לי פתור מריצות בצבא אני אשתול אותם באדמה

chen010189

New member
המסלולים האלה הם לטיפוסים של אתגר

רק חבל שהם חושבים שכל מי שיוצא לטיול הזה הוא טיפוס של אתגר... ולא כי איזה כמה מורים מעפנים איימו עליהם שאם הם לא ייצאו הם יענשו או משהו
פעם התגלגלתי על סלעים לתוך המים הקפואים ועיקמתי ת'רגל+ת'גב+התעטשתי במשך רבע שעה בגלל הטיול המעפן הזה

וואי איזה מסכנה....

דווקא אני כן טיפוס של אתגר.. פשוט אף פעם אין לי כח למסלולים בטיול שנתי
העיקר שהיה כייף!

chen010189

New member
בדיוק התקשרו אליי מהצבא עכשיו

זימנו אותי ל30.11 לבדיקה אישית אצל רופא ריאות עקב האסטמה
אם הם לא מביאים לי פתור מריצות^%&^^$&%^$#!
ארגג והיא אשכרה דיברה כמו חיילת "אני צריכה לדגם לכאן את הרופא ריאות"(לדגם זה חלק מהשפה בצבא, *השפעת גדנ"ע*)

chen010189

New member
16 ויותר מחצי

זה צו ראשון ששלחו לי, פשוט אני צריכה להיות שם פעמיים פעם ראשונה להבדק ע"י רופא ריאות בגלל האסטמה ופעם שנייה זה הראיון והמבחנים וכל הבולשיט אני ממש הולכת לשבת על זה שיוציאו לי פתור בריצות האלה שגומרות אותי ואני אפילו אתן להם את הדוגמא מהגדנ"ע ואני מתה להתקבל לגל"צ או לתיאטרון הצבאי אמרו לי שכנראה יקצרו לי את הטירונות בגלל הקורסים והאסטמה הידד!

Super Chuly

New member
../images/Emo45.gif בהצלחה חן!

סביר להניח שירודיו לך די הרבה פרופיל על האסתמה... רק שתדעי- רבים משתוקקים יותר מהכל לפרופיל נמוך, אז נצלי את זה ותלחמי על מה שאת רוצה! (אולי עוד נפגש בתאטרון צה"ל או בגל"צ)! בהצלחה! ליהי :)

Super Chuly

New member
לא בהכרח

על אסטמה מקבלים בדרך כלל פרופיל 64 למיטב ידיעתי, שמאפשר שירות בצה"ל, אך לא קרבי ליהי :)

למעלה