שרשור

cutey baby

New member
../images/Emo23.gifלמיכאל אלוני מושלמון שלי ../images/Emo23.gif

למיכאל אלוני המושלם חולה עליך אתה הנסיך על הסוס הלבן שמופיעה לי בחלומות אני מתה עליך אתה מושלם אין יותר מושלם ממך אני חולמת עליך כל לילה חושבת עליך כל הום במחברות שלי בספרים השם שלך אני מאוהבת בך יפה שלי תיצור איתי קשר תישלח לי אמסר ואני יתן לך את המספר טלפון שלי כי אסור לפרסם מספרים בפורום תיתקשר ונדבר ואולי יצא משהו.......כי אני ילדה מאוד יפה ברור שלא כמוך מושלמון שלי מתה עליך ולכל אלה שאומרים שמיכאל מכוער אולי תיתעוררו יום אחד ותצאו מהבועה שלכם שהמושלמון הכוסון שלי לא מגיעה לקרסולים שלכם
מאוהבת בך יפיופושש.........חלום חיי.........נשמתי...........כפרות שלי

היי לכולם......

לא הלכתי לביה"ס!!! אבל אני לא מרגישה טוב :( ואני חולה על מיכאל אזזזזזזז...... מיכאל בוא ותיתן לי תרופה.. חחח מיכאל תעשה לי שמינייה!!

Morysan

New member
אני מניחה שאתם יודעים...אדם הולך...

יותר נכון מיכאל חח
הולך להתארח היום בפורום ערוץ הילדים בשעה 5. כך שלכל המעריצות :] כנסו!

54316

New member
אין לי לאן לשרשר סורי..אבל

איפה השידור שלקרן בורשטיין(ירדנה)אני מחפש ולא מוצא בכל בלוג טי וי

תפסיקי לפתוח הודעה חדשה

על זה שאת אוהבת את מיכאל!!! זה כבר עולה על העצבים! פתחו שרשור סגידה, אז למה את לא כותבת שם!? או שתפתחי לו קומונה או משו, אבל באמת - תפסיקי לפתוח הודעות בקשר לזה כי זה לא מעניין א'פחד!!! ד"א גמאני לא הלכתי היום לבצפר =] כי חזרתי אתמול מהטיול שנתי ואף פעם אנחנו לא באים יום אחרי..

נעמקה19

New member
חח כן ראיתי! איזה חמודים!

הצבעתי להם. ובשחקניות בסדרות לאדית חצור...

נעמקה19

New member
נצל"ש

אתם יודעים, שאני מתחילה לשכנע אנשים (גם כאלה שאני לא ממש מכירה) לראות השמיניה? סתם אני הולכת בצופים ורואה כמה ילדים ואני אומרת להם "היהיחהייייי1!! אתם רואים השמיניה?!!!?" והם כזה "לא..
" ואני אומרת להם "זה ממש מומלץ!!!!! סדרה מדהימה!!!" חחחח... אני רוצה שיהיה הרבה רייטינג. ואז תהיה עונה שלישית

קודם כל, נעם, כל הכבוד לך

על ניסיונות השכנוע!
אבל לא שווה לילדים האלה להתחיל לראות השמינייה אחרי שכבר היו הרבה פרקים, הם לא יבינו כלום.. אבל זה יפה שאת מנסה

למעלה