שרשור

chen010189

New member
תום ממורמר פאקינג סלב'!

מכוער
מי לא מכיר?
חחחח בואנה נתנו לו ראיון של 2 עמודים בראש1, זה מפחיד יש אמנים שנתנו להם גג עמוד 1 של ראיון (כמו פיטר רוט
)

KiShKooSh

New member
חוסר קשירות שליטה../images/Emo11.gif../images/Emo47.gif

"אבי ביטר אבי ביטר, איך גניבת ארנקים העלתה לו את הרייטינג בפיפלמיטר.. והוא הצליח לשכנע את המשטרה שהרוויח את זה במלצרות וביביסיטר" (על מנגינת ולנטינו) *גם אני מצטטת ממשחק מכור
*

cutey baby

New member
../images/Emo23.gifמיכאלוש המושלם

אף אחד לא מושלם נכון חוץ ממיכאלי שלי!

KiShKooSh

New member
מיכאל לא שלך,אז גם מיכאל לא מושלם:p

אין לך בעלות על מיכאל, והוא לא חבר שלך, הוא לא בעלך ולא נעליים(תודה לאל שהוא לא נעליים
)

chen010189

New member
אבל תחשבי על זה

גם לו יש את מה שיש לכולנו באף (אחסוך פירוט) גם לו יש את מה שיש לכולנו באזניים (אחסוך פירוט) גם האוכל שהוא אוכל הופך בסופו של דבר ל...שיט סליחה
ככה "מחנכים" פאקצה.

KiShKooSh

New member
בדיוק, כמו שאומרים

"בסוף כולם מחרבנים" וסליחה השפה הבוטה<משו
>

chen010189

New member
ואני עוד הלכתי לקחת בייגלה

(פעם ראשונה שאני אוכלת אחרי 20:00, אבל זין
) אני שמה כסף שעוד שניה אני *****(בעיקרון רציתי לכתוב את המילה "מקיאה" אבל העדפתי לצנזר
) הכל

נעמקה19

New member
ואם חושבים על זה לעומק...

יש מצב שאולי גם אדית חצור לא מושלמת. אבל אני עוד צריכה לחשוב על זה לפני שאני מפרסמת בפומבי

chen010189

New member
צריך להתחיל לפתוח פה שרשורי שחקנים

הפורום הזה מתחיל להיראות כמו פורום מיכאל אלוני, ולא כמו פורום השמינייה

gal love sims

New member
די כבר!נמאס!

אני גם אוהבת את מיכאל כמו כל שחקן אחר בשמיניה אבל הוא בנאדם כמוני ,כמוך וכמו כולם בפורום! מסכן הבנאדם הוא כבר לא יכול לצאת מהבית בטח!! הוא בעצמו אמר שמתנפלים עליו(והוא הודה שהוא אוהב את זה חח..) אבל לא צריך להגזים!!!!!! אז לכולם,מיכאל בנאדם כמו כולם שפשוט יש לו קריירה וזהו!!!

נעמקה19

New member
אוקיי... ../images/Emo4.gif

אני באמת מבינה מה את מרגישה. גם אני מעריצה. לא את מיכאל אלוניו ולא מהסיבות שאת אמרת ועוד ועוד, אבל גם אני מעריצה ואני יודעת מה זה להעריץ. אני מבינה מה את מרגישה. באמת. אבל לפתוח שירשור חדש בשביל זה? אני חושבת שזה קצת מוגזם. באמת כדאי, כמו שמישהי הציעה פה, לפתוח שירשור סגידות. שכל אחד יכתוב למה ולמי הוא סוגד מהשמיניה ונגמר סיפור. אם זה דון, אם זו רוחלה, אם זה מיכאל ואם זו אדית חצור
...

למעלה