שרשור

rtz2

New member
מה מצחיק ? חשבתי שאתם רציניים כאן

מה כל כך מצחיק אתכם ? חשבתי שגולשי הגלים אכן אוהבים ים סוער, ולא מתפנקים בים קייצי.

jKiTTiE

New member
הגרינר שלי זה יריב

הוא מהערבה... ושמע כל אחד והעונה המועדפת עליו ולא משנה אם יש גלים או אין אני מעדיפה קיץ וגם אני מעדיפה יותר תגלים של הקיץ כי אנלא ברמה כזאת של גלים כאלה ענקיים...וחוץ מזהה יותר כיפי בקיץ כי חם כזה ונעים ולא צריך תחליפה...לדעתי חליפה זה משו ממש מסורבל ובע כזה.. קיצרר "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח" חחחחחחחחח =]

rtz2

New member
אך, רוב גולשי הגלים מעדיפים חורף

החורף הרבה יותר אטרקטיבי עבור גלישת גלים מאשר הקיץ, לכן אני משוכנע שמרבית גולשי הגלים (לפחות הרציניים) מעדיפים חורף מאשר קיץ.

ILANA360

New member
הכי צחוקים בחורףף..חח

תמיד אנשים מסתכלים כאילו שאנחנו חולי נפש שנכנסים למים ותמיד יהיה מישו שישאל "לא קר במים?" גם שהם רואים שאתה עם חליפה..אין אנשים סתומים חחחח אבל עדין יש תמיד תזקנים הרוסים האלא שבשש בבוקר הם כבר בים עם תחתון ולא אכפת להם שקר בכלל חחחח

ILANA360

New member
חחחחחחחחחחחחח ברור אני כבר לא

יכולה להיתאפק כולי חמה עליך רק מי אתה??? ומאיפה לך אם אני לא יודעת??? חח סתם תרגיע

רוזיA

New member
אה בטח בטח מותק תגידי לו..

תגידי לו שאת יודעת ההההההההההההכלללללל פההההה גדולללללללללללללל ההכלל..

Bik101

New member
רוזי יערבי

זה אני לא חוזר לירקות רפי..... ולא רפי אני לא חוזר..... חניה היא דבר מאוד מאוד חשוב....

רוזיA

New member
אני מחליט מה ומי יא חמוס אוזבקיסטני

פפ סרבעק.. ערבי עשה אותך יא חציל בלגי

יוסיא

New member
נו...אז הכל בסדר?

מקווה שבמרגש השתפר במעט... תספר לנו מה יהיה בבוקר מחר.... נ.ב. - אהבתי את החתימה שלך , מעניינת

למעלה