שרשור

רוזיA

New member
מת על הכאב ראש העדין הזה..

שמלטף לי ת'ארובות של העיניים... על רעב של שלושה ימים ואדי אלכוהול.. מת על זה שאני פותח ת'מצלמה אפילו שאני יודע שאין כלום אבל לראות בעצמי שהים משומן ולקבל בעיטה בבטן מרוב דיכאון שהמוח לא מסוגל להכיל.. בוקר טוב חולרות.

רוזיA

New member
סופ סופ חורף..

מדיטציה חורפית.. שקיעות מטורפות עננים בגוונים.. אויר דחוס בריאות.. לאקיסטרייק וקפה ליד הרכב.. פפ סעעממ.. בחורות עם פרצוף של "איך אתה מעיז להתיר ת'קשר ברגליים ולנתק לי את הספקת החום ..ולמה ב6 בבוקר שאחות של ריטה החליטה לעשות עליה לציון..ולמה יש לך כזה מבט מוזר בעיניים ולמה אתה בכפכפים!??.." "רפייייי אני לא חוזר לירקותתתתתתתתת"

rtz2

New member
שינוי מבנה שנת הלימודים

חבל מאוד שאת הסעיף ההגיוני של המלצת דו"ח דברת לא ישמו. היה הרבה יותר הגיוני לעשות שינוי במנה שנה"ל בבתי הספר, כך ששנה"ל תפתח ב- 15 באוגוסט בכל שנה, ותמורת זה חופשת סמסטר בת 17 יום בשיא החורף בין ה- 15 ל- 31 בינואר כולל בכל שנה. הדבר תאפשר בילויי חורף בהיקף נורמאלי, דבר שאינו אפשרי במבנה הנוכחי של שנה"ל, אשר לא נותנת כמעט כלום עבור חובבי בילויי החורף. אשמח לשמוע דעתכם בנושא.

יוסיא

New member
אין כמו בוקר טוב ושמח שכזה

אין כמו לקום עם האנג אובר מטורף ולהיות בטוח שכל העולם מתנדנד ואתה היחיד שעומד ישר....
ממש כיף ותענוג לפתוח את הבוקר עם משפט אופטימי שכזה..... רק שלא תתחיל להרגיש טוב ואז המצב יהיה הרבה יותר גרוע... תעדכן אותנו מה קורה לבטן שלך בצהריים יאללה יאללה קום כבר שטוף פנים , ואל תתלהב החיים לא כל כך טובים גם אחרי ארוחת הבוקר

רוזיA

New member
סרבעק המיתון הזה.. יותר מדי מחשב

ויותר מדי מחשב זה רע.. בצרוף עם אתרי גלישה זה משפיט ת'נשמה..

jKiTTiE

New member
לדעתי זה ממש גרוע!

כי איזה חורף יש לנו כבר?! אם הייתה אומר שהמעלות 5 ויורד שלג וזה סבה צודק...אבל אין אצלנו ממש חורף אז עדיף שיהיה קיץ כמו שצריך...

rtz2

New member
גולשי גלים מתלוננים על החורף ../images/Emo12.gif

הרי, אין כמו החורף הישראלי עבור גולשי הגלים. הגלים הגבוהים מתקבלים בחורף, לכן לא ברור לי למה אתם מתלוננים על החורף. גלים כמו בחורף לא תקבלו בקיץ.

ILANA360

New member
כן אבל תחשב תאלכס..

חוץ מלגלוש החופש הזה לא נכול לעשות כלום כי חורף מה כבר יש לעלות לשבת בבית ולשתות שוקו.. כאני בעד הרעיון אבל חוץ מלגלוש לא יהיה משהו אחר..אני מזה מבועסת תמיד שבחורף אין שמש

rtz2

New member
יש הרבה מה לעשות בחורף הישראלי

הימים הגשומים והסוערים הם חגיגה לגולשים - ואילו הימים הבהירים הלא גשומים, כאשר הים שקט, הינם נפלאים ביותר לטיולים בחיק הטבע. הרי אצלנו כל הפריחה בחורף, וגם הזרימות המרשימות של הנחלים בחורף, לכן יום חורפי בהיר (ימים בהם הים שקט) הינם אידיאליים ביותר לטיולים בחיק הטבע. כך, אפשר לגוון מאוד בפעילויות בחורף, ימים סוערים לגלוש גלים - וימים בהירים לטייל בנופים הפורחים והמדהימים בחורף של ארצנו.

maorubin

New member
את*

אני לא מתלונן... חוץ מהתלונה היחידה שהחליפה מבעסת!!! בקשר למה שכתבת... אין לי כל כך תגובה.... אבל אתה יודע מה יכול להיות טוב?.... חופשת חורף של חודשיים!.. חחח או ללמוד שנה ושנ ת שבותון.. חח

rtz2

New member
חופשת חורף חודשיים מצויין אך ...

חופשת חורף של חודשיים דבר מצויין, אך הדבר בלתי אפשרי לישום מכיוון שצריך להיות מספר קבוע של ימי לימוד בשנת לימודים (אי אפשר להיות כל הזמן בחופשה) - ובגלל הסכמים בינלאומיים, משום מה, החופשה הארוכה צריכה להיות בקיץ - אך, 45 יום בקיץ מספיק ארוך בשביל ישום ההסכמים הבינלאומיים בנושא חופשת קיץ, ולכן 17 יום אפשר להעביר לשיא החורף.

jKiTTiE

New member
חחחח עזבו את זה שאין לי חליפה

אני מתה ללכת לגלוש בחורף ואין לי חליפה אבל תיהיה לי כי הגרינר שלי הולך להביא לי =] אבל אני טיפוס של שמש! וקיץ וחום! אני שונאת אבל כל כך שונאת חורף! אז דוגרי חוף מללכת לגלוש אי אפשר לעשות כלום אלה אם כן יש לכם חבר\ה ;] קיצר אנלא טיפוס של חורףף בעעע קורר לא אוהבת בכלל!

rtz2

New member
החורף יותר אטרקטיבי לגולשים

עבור גולשי הגלים החורף אטרקטיבי יותר, לכן קצת מוזר שאת שונאת חורף ואוהבת גלישת גלים - כי את מפסידה את העונה עם הגלים הבאמת אטרקטיביים לגלישה.

rtz2

New member
ימים בהירים-אידיאליים לטיולים בטבע

הימים בחורף אשר אינם מתאימים לגישת גלים, כפי שהסברתי קודם, הינם ימים בהירים אשר אידיאליים ביותר לראות פריחות וזרימות חזקות של נחלים בנופים מדהימים בארץ, אשר ירוק מאוד בחורף. לכן, עבור חובבי גלישת הגלים, החורף הישראלי היא עונה אידיאלית ביותר לבילויים - כי בימים הסוערים הגלים אטרקטיביים, ובימים הבהירים הנוף בטבע - לכן, אני לא מבין למה את שונאת כל כך חורף.

DaRזה אני

New member
תקשיב

אני מבין שאין לך מושג זה דבר ראשון ימים של סערות זה לא דבר גליש, אלא בחופים מסויימים. מה שבאמת גליש וכל גולש מחכה לו זה היום יומיים שאחרי הסערה,שמגיע יום בהיר והגלים באים מסודרים בסוואל מהעומק וכולנו מרגישים פתאום כמו הארנב שדפק את ליסה מארץ הפלאות ואז בלע כמה פטריות בחסותו האדיבה של הגמד שלא באמת מעשן רק טבק במקטרת שלו!!!!!

למעלה