שרשור

דניאלהז

New member
שלום נשים, צריכה את עזרתכן!

שמי דניאלה ואני עיתונאית. אני מחפשת נשים אשר איבדו (או טרם איבדו) את בתוליהן בגיל מבוגר יחסית (23+) ומוכנות להתראיין על כך לכתבה, בעילום שם כמובן! על הנשים להיות בין טווח הגילאים 23-32, אודה לכן מאוד על עזרתכן! האימייל שלי: [email protected]

amazone

New member
בוקר טוב נשימיות ואנשימים: דוח מצבה

המחלקה תמתח להקשב לבוא האמזונה - 2, 3 הקשב! מי חניכה תורנית? דוח מצב"ה!

סיון 1 23

New member
היום.

בחורה שאני מכירה דרך האקס, שהמצב שלה ושל חבר שלה הוא כמעט מדוייק כמו ששלי היה עם האקס, נפרדה מחבר שלה. היא אמרה לי שהיא הולכת להיפרד ממנו, ואז הודיעה לי כשנפרדה ממנו. אמנם אני כבר מרגישה יותר טוב אבל זה התחיל לחזור אליי בימים האחרונים. ופתאום זה שימח אותי... כי היא הייתה שלמה עם זה, והצליחה לצאת ממשהו שיצא לה רע. זה שימח אותי וגרם לי להרגיש חופשיה. גם אני רוצה לשתף ולקבל תגובות, וגם אני מרגישה שזה כן קשור למיניות נשית. אני מרגישה חופשיה, רוצה לצאת, לבלות, להכיר אנשים, להנות, לצחוק. ובגלל שאני יושבת בבית ורק מחר אבלה. רציתי להוציא ולפרוק ולכתוב את זה כאן. סיון =)

givatronist

New member
ב16/8 מצוין יום הסחר בנשים- רשת א

של קול ישראל בתוכנית מיוחדת. יש לך המלצות להעשרת התוכנית? את מי היית רוצה לשמוע מתראיין בנושא? אילו שירים היית רוצה לשמוע? אילו דיונים ושאלות צריכות להישאל לדעתך? אשמח לתגובות. עדכונים בהמשך!

amazone

New member
איזה שוטר מסוקס

מי זוכר שדפקתי את ההילוך החמישי? אז היום זה הדביק את כל תיבת ההילוכים ובגלל זה נהגתי איזה קילומטר וחצי כמו פוסטמה שזאת הפעם הראשונה שהיא נוהגת על גיר רגיל עד שנעצרתי בתחנת דלק (שבמקרה גם הייתה בשכונה מאוד סמפטית ומבורכת העונה לשם תל ברוך) בכל מקרה, דקה אחרי שעצרתי והרמתי טלפון למוסכניק המסוקס, עצר ליידי שוטר מסוקס במסווה (יעני היה ב"פגישת עבודה") נוטף רגיעה אחרי שחרור הורמונים אנרגטי שואל אם קרה משהו מציין שכמעט עשיתי 3 תאונות בדרך (לא נכון הם פשוט ראו שקל בצד השני של הכביש ו.. ו... והרצפה עקומה) וביקש ממני רשיון ואני - ילדה רעה שכמוני צריכה לשחק אותה צדיקה תמימה כדי לחסוך את זה - שלום אדוני השוטר נעים מאוד! מה? אני אדוני השוטר? לא. פשוט בדיוק החליפו לי את הגל הינע ואני צריכה להתרגל לגיר כי החליפות את הגל הינע ששייך לתיבת העברה... ואני לא רגילה לגיר כי זה לא האוטו שלי... מה? רשיונות? בטח שיש לי רק רגע... שיכורה? רוצה לבדוק? (מכירים את הבדיחה??? בהזדמנות אספר...) [יבדוק אולי אחכ...] אתה רוצה רשיון נהיגה... רק רגע מאמי [כל זאת תוך הבלטת חזה שרבוב שפתיים וחיוך פתטי סקסי ותמים] בסוף גרמתי לו להשבר וללכת בלי שהוא בדק כלום

יום.

New member
המממ

אין לי מושג מה רצית בהודעה הזאת... אבל מצאתי בה תירוץ נהדר.. לכתוב שאני מובטלת... באסה לי

ToryMaster

New member
גם לי זה קרה

לאחרונה חתכתי קשר[ידידותי אומנם] שעשה לי רע, ובימים האחרונים התחלתי להרגיש עם זה רע, עד שהיום חברה סיפרה לי כמה דברים על האדם הזה, שגרמו לי להרגיש טוב עם עצמי.

ellulli

New member
היי לך!

תשמעי, זה רק עניין של גישה. אם תסתכלי על זה כמעשה טוב, שהציל אותך וגאל אותך - זה יהיה טוב. חבל להתחרט על מעשים, אין בזה שום תועלת! אם כבר עשית את הבחירה - היא נכונה. (זו דעתי)

סיון 1 23

New member
הוא נפרד ממני האמת...

אבל היה מצב דומה איתה והזדהתי איתה וזה גרם לי להרגיש טוב.

ToryMaster

New member
אני רוצה גם לרצות את זה ../images/Emo4.gif

אני מניחה שלוקח זמן עד שמתאוששים מספיק בשביל להרגיש ככה, הא?

סיון 1 23

New member
לוקח, במיוחד אם הוא וחברים שלו

הפכו לגושי אבן אנטיפטים וזה קשה לי נורא.

amazone

New member
תאמת ניסיתי לקבל דוח נוכחות לחדשים

אבל שכחתי שהרוב קטינות באסה...

amazone

New member
לא יודעות מה זה דוח מצבה

אין קשר לקברים (אתה יודע ואת יודעת - באוכל של בה"ד 12 אסור לגעת! וגם אסור להתקרב...)

יום.

New member
יו! אני לא קטינה וגם אין לי מושג

מה זה.. אין דברים כאלו בשר"ל...

amazone

New member
טוב בסדר

אז אני לא אקנה לך אביזר מציצה ליום הולדת

למעלה