שרשור

../images/Emo4.gifשירנושש....../images/Emo108.gif

אני לא מרשה לך לעזובב ממיייי... בקשה אל תעזבבבבבבבייייי אנחנו מתיייייייים עלייךך יפיופית....

יעל 13

New member
אין לי מה להגיד...חוץ מזה שאיכזבתם

אותי ובגדול....איילת עוד הייתה סיבה שהיא מתגייסת וגם אם היא רוצה היא לא יכולה להישאר...אבל אביחי ושירן אתם איכזבתם בגדול.. זהו...עכשיו תעשו מה שאתם מחליטים כי לי כבר נמאס על זה...ובואו נתערב שהשבוע יהיו עוד הודעות כאלה..

שירנוששששששש

דיייי למה את עוזבת
למה עכשיו כולם עוזבים
דייייייי אתם ממש מאכזבים אותי
שנה שעברה היינו יותר מגובשים
ועכשיו כל חמש שניות מישהו עוזב
דיייי אל תעשו את זה
שירן תחשבי טוב טוב אם את באמת רוצה לעזוב פליז

אביחיייי../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

הולכת להיות פה חפירה..אז..לא כולם חייבים לקרוא..חוץ מאביחי..
מה אני יגיד לך
חבל ליי... ואתה לא יודע כמממממה... אמרת לי בערך ת'סיבה..ולפי דעתי אתה צריך לדעת להתמודד עם כאלו דברים..יש לך מושג כמה מריבות אני רבתי עם הפורום
יש לך מושגגג כמה ימי עצבים עברו עלי בגלל הפורום
נכון..אין לך מושגגג...ואני לא אומרת שלא כתבתי הודעות פרידה ושלא עשיתי פוזות וכאלה..אבל עם הזמן התגברתי עליהםם אין מה לעשות כל עוד אתה בפורום אתה צריך לדעת להתמודד עם מצבי רוח של אנשים...וזה קשה אפילו קשה מאודדד..ואני לא מדברת על הפורום הזה בספציפיות..ככה זה בכל פורום..ועם אתה כל כך ניקשרת אלינו ובמ'ת גמאנחנו ניקשרנו אליך..אז למה כל כך קל לך לעזוב ולהגיד ..אל תשכנעו אותי..אני לא חוזר...
תאמין ליי...תחשוב על כל המילים פעמיים שלוששש.... אני רוצה שתשאר.. אוהבת המון.. הילה

אביחי 33

New member
הילה../images/Emo99.gif

זה לא עצבים של רגע,זה דברים שנבנו במשך שבועיים וחודש אחרון כאן. מאמי,זוהי הבחירה שלי,וכמו שכבר אמרתי לך בואי נכבד אותה ביחד
אני לא רוצה בחיים לאבד איתך את הקשר שלייי
אוהב אותך הכי הרבה שבעולם
אביחי

הדסוש15

New member
אוףףף אביחי למה גם אתה עוזב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

קרה שכל המנהלים החליטו לעזוב את הפורום
|
ועוד מתי בתחילת העונה השנייה
אני מקווה שתמשיך להכנס לכאן לפעמים ותכתוב מידי פעם

הדסוש15

New member
אביחי.

אתה פשוט בנאדם מקסים אתה עונה לכל הודעה ודואג לפורום אז למה אתה עוזב
מה רע לך כאן
כולם אוהבים אותך פה נו אל תעזוב.

אביחי 33

New member
מאמי אני מצטער אבל זה החלטה...

שכבר כשבועיים אני חושב עלייה,יש דברים גם מאחורי המערכת שאתם שאר הגולשים לא יודעים ולא רואים מאמי. אשמח לשמור איתך על קשר,אי סי:323149586
אביחי

../images/Emo7.gif אביחי כנס../images/Emo7.gif

הגעתי מאושרת מבית ספר ואיך שנכנסתי לפורום השמחה הזאת השתנתה. אני מניחה שאין באפשרותי ובכוחי למנוע ממך זאת אז רק תרשה לי להגיד כמה מילים. אביחי איך שהגעת לפורום כבר אז היה בל משו לא רגיל. היתה בך מין אהבה וחיבה כזאת שקיבלה כל אחד ואחד בפורום. אף פעם לא הפסקת להחמיא ולאחל לא משנה באיזה עינין ותמיד נתת מילה טובה ושלנו היא היתה כה גדולה. נתת לי הרבה עצות שעזרו לי בהמשך, ועל זה אני אלפיי תודות. כל מי ששאל שאלה בפורום ידעת לענות לו בצורה הכי יפה ומגובשת שיש, ניסחת אותה כמו שצריך, קצר ולעניין ובזה חסכת לנו הרבה בלאגן. לא סתם נבחרת להיות מומחה הפורום, עשית את תפקידך בצורה הטובה ביותר. אולי אתה לא יודע אבל שאני כותבת לך עכשיו אני באמת מתרגשת ואם אתה פה היית מיכול לראות איזה דמעה אחת.
אני בטוחה שנשמור על קשר כי אחרת אתה יודע מה יהיה
אני מאוד שמחה שפגשתי חבר כמוך, שהעביר לי את אחר הצהריים בצורה הכי כייפית שיש.
אני מקווה שתבוא לבקר (חסר לך שלא)
אני מקווה שלא תשכח אותי ואת כל הפורום המדהים הזה
ולסיום: come bake.....טוב אני יודעת שזה לא יעזור אבל בכל זאת...
אני שמחה שפגשתי חבר כמוך
אל תשכח את המסן....

אביחי 33

New member
תודה חופית../images/Emo24.gif

על המילים המחממות.. אני מתרגש בדיוק כמוך לקרוא אותן
תודה על תק' נפלאה
שמחתי להכיר אותך אוהב מיליון,(נראה לי שזה בין האחרונים שתראי כאן בפורום) אביחי

שמעו צר לי לאכזב אותכם אבל

היתםםם פורום מגובש ועכשיו את האמת כבר לא.. ו..אני אומרת לכם שבסוף כמו שמעיין אומרת 2 ילדים ישארו

למעלה