פורום אהבה מעבר לפינה..כנסו../images/Emo70.gif
אני מצטער להגיד את זה,ובאמת שזה לא קל לי לומר את זה,אבל הדיע המועד שבאמת כבר לא יכלתי,ואני נאלץ לעזוב את הפורום
לא משנה כרגע מה הסיבות לעזיבה,היום מלא דברים שהרתיחו אותי בפורום,על אי הכבוד על הזלזול,וגם היו דברים שהרתחתי אחרים. אני לא רוצה סתם עכשיו להתחיל לפרט כי זה סתם יהיה מריבות שחבל בהודעה שאמורה לסכם שנה שלמה שיהיו שם. אתם פורום כל כך מושלם,בחיים לא חשבתי רק חשבתי בתת מודע שלי שאני יוכל להתמכר למקום,לאנשים,לאהבה,לחמימות
,כל צהרים שאני קורא את שרשור הבוקר טוב אני רואה אותו ורואה כמה אהבה יש בינינו וזה ממש משמח אותי. "לכל התחלה יש גם סוף",ואני חושב שהייתה לנו שנה נפלאה,של מריבות בתחילה,של צחוקים,של המון כבוד,והמון אהבה שתמיד תהיה רק כאן
נקשרתי לכל אחד ואחד מכם/ן, וגם עם ילדים שרבתי בתק' האחרונה היה לי בעבר קשר מאוד מאוד עמוק. בזה שאני עוזב אני לא רוצה להשאיר פינות פתוחות,ולכן אני יגיד לכמה ילדים כאן דברים: קודם כל מירי..כמה שורות מעלייך זה באמת דיבר עלייך.המריבות שלנו באמת אבל באמת שלא מעניינות אותי.הם כרגע והם יישארו לעד
אבל אני רוצה לסכם את התק' שהייתה לפני המריבות,תק' ממש יפה,של צחוק ושעשוע..תודה
רעות.. אני לא יכול לעזוב את הפורום לאחר המריבה הזו במסנ.רק שתדעי שלמרות כל מה שהטחנו אחד כלפי השני אני עדיין חושב שאת ממש טובה ואת תעשי את העבודה שלך בהצלחה בהמשך. איילת.. אני כ"כ אתגעגע אלייך,אבל כעת אני ואת באותה סירה,תודה רבה על שנה מופלאה שבלעדייך ל=א הייתה ש=ו=ו=ה כלום
ולכל אחד ואחת כאן בפורום,וואי אני חולה על כולכם מיליון
אתם ילדים מקסימים,שמחבקים,אוהבים,יודעים גם לתת בראש שצריך.. כה"כ לכולכם,תודה על שנה נפלאה של אהבה
אחרונה חביבה אני מקדיש לה בהודעה היא מיכל.. אני ממש מצטער שאת מה שדשנו עליו בשבועיים האחרונים היה אמור להיות לביצוע.אבל זה ממש לא היה בכוונה להראות לך שהנה אני נצחתי.זה ממש עגמה שאני הרגשתי והרגישו כלפי. אני חושב שמציתי כאן את עזרתי,ואני בטוח אבל בטוח שיהיו כאלה שימלאו את מקומי ואת תפקידי בפורום
אוהב את כולכם, אביחי
אני מצטער להגיד את זה,ובאמת שזה לא קל לי לומר את זה,אבל הדיע המועד שבאמת כבר לא יכלתי,ואני נאלץ לעזוב את הפורום