שרשור

אביחי 33

New member
פורום אהבה מעבר לפינה..כנסו../images/Emo70.gif

אני מצטער להגיד את זה,ובאמת שזה לא קל לי לומר את זה,אבל הדיע המועד שבאמת כבר לא יכלתי,ואני נאלץ לעזוב את הפורום
לא משנה כרגע מה הסיבות לעזיבה,היום מלא דברים שהרתיחו אותי בפורום,על אי הכבוד על הזלזול,וגם היו דברים שהרתחתי אחרים. אני לא רוצה סתם עכשיו להתחיל לפרט כי זה סתם יהיה מריבות שחבל בהודעה שאמורה לסכם שנה שלמה שיהיו שם. אתם פורום כל כך מושלם,בחיים לא חשבתי רק חשבתי בתת מודע שלי שאני יוכל להתמכר למקום,לאנשים,לאהבה,לחמימות
,כל צהרים שאני קורא את שרשור הבוקר טוב אני רואה אותו ורואה כמה אהבה יש בינינו וזה ממש משמח אותי. "לכל התחלה יש גם סוף",ואני חושב שהייתה לנו שנה נפלאה,של מריבות בתחילה,של צחוקים,של המון כבוד,והמון אהבה שתמיד תהיה רק כאן
נקשרתי לכל אחד ואחד מכם/ן, וגם עם ילדים שרבתי בתק' האחרונה היה לי בעבר קשר מאוד מאוד עמוק. בזה שאני עוזב אני לא רוצה להשאיר פינות פתוחות,ולכן אני יגיד לכמה ילדים כאן דברים: קודם כל מירי..כמה שורות מעלייך זה באמת דיבר עלייך.המריבות שלנו באמת אבל באמת שלא מעניינות אותי.הם כרגע והם יישארו לעד
אבל אני רוצה לסכם את התק' שהייתה לפני המריבות,תק' ממש יפה,של צחוק ושעשוע..תודה
רעות.. אני לא יכול לעזוב את הפורום לאחר המריבה הזו במסנ.רק שתדעי שלמרות כל מה שהטחנו אחד כלפי השני אני עדיין חושב שאת ממש טובה ואת תעשי את העבודה שלך בהצלחה בהמשך. איילת.. אני כ"כ אתגעגע אלייך,אבל כעת אני ואת באותה סירה,תודה רבה על שנה מופלאה שבלעדייך ל=א הייתה ש=ו=ו=ה כלום
ולכל אחד ואחת כאן בפורום,וואי אני חולה על כולכם מיליון
אתם ילדים מקסימים,שמחבקים,אוהבים,יודעים גם לתת בראש שצריך.. כה"כ לכולכם,תודה על שנה נפלאה של אהבה
אחרונה חביבה אני מקדיש לה בהודעה היא מיכל.. אני ממש מצטער שאת מה שדשנו עליו בשבועיים האחרונים היה אמור להיות לביצוע.אבל זה ממש לא היה בכוונה להראות לך שהנה אני נצחתי.זה ממש עגמה שאני הרגשתי והרגישו כלפי. אני חושב שמציתי כאן את עזרתי,ואני בטוח אבל בטוח שיהיו כאלה שימלאו את מקומי ואת תפקידי בפורום
אוהב את כולכם, אביחי

sHir shUr

New member
פורום.. כנסו.. ../images/Emo95.gif

לא חשבתי שאני אכתוב לכם הודעה כזאת.. בטח לא בזמן הקרוב אבל אני עוזבת.. פשוט כל מה שקרה לפורום הזה ביומיים האחרונים הוציא לי את כל החשק להיות פה.. סורי...
אני לא הולכת לכתוב פה מגילה.. אני רק רוצה להודות לכם על שנה וחצי מדהימהה
באמת שהיה לי רק כיף איתכם.. הצלחתי ממש להתמכר אליכם ואתם יודעים את זה.. אז אני פשוט רוצה להגיד לכם תוווודה על הכללללל
אני אמשיך להיות איתכם בקשר.. כי אתם יודעים שאני לא יכולה בלעדיכםם
חולה עליכם המוןןןןןן שירן

../images/Emo85.gifנשמה שלייי ../images/Emo99.gif

למרות שיצאתי מהניהול.. הנה אני עדיין מגיבה קצת.. אני חולעעליךךך
ומבינה אותך
מקווה שהקשר שלנו יהיה לעדד

שירנוששששששששששש

כולם עוזבים... היה לי כיף להיות איתך שנה שלמה חבל שאת עוזבת.. תבואי לבקר מידי פעם חולה עלייך סיון

natali2007

New member
באסה!!../images/Emo10.gif

אני מקווה שהחלטת פעמים לפני שאת עושה את הצעד שלך!! אני אומנם לא מכירה אותך כל כך אבל בכל זאת עצוב לי שאת עוזבת!! תבואי לבקר לעיתים קרובות וככה גם אני יוכל להכר אותך יותר!! שיהיה לך דרך צלחה בכל מה שתחפצי בו!! אוהבת המון!!! נטלי

שירןןן בבקשה לא את פליז נווווווו

שירנוש בבקשה אל תעזבי בבקשהההההההההההההההההה וכנסי למסן

שירןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

את לא עוזבת ולא שומדבר
כל יום מישו אחר מתכוון לעזוב
מה קורה לכםם אנשיםםם
מה שקרה פה ביומיים האחרונים באמת לא היה כיףף.. אבלל.. זאת לא סיבה לעזוובבב
כל יום אני פותחת תמחשב ומגלה הודעה "פורום כנסוו.." "פורום אהבה מעבר לפינה כנסו.." או מה שזה לא יהיה (
) בסוף הפורום ישאר ריקק
תישארו פההה התקופה הזאת תעבורר
בקיצור שירןןן.. את לא עוזבת וזהוו
אני ידבר איתך היום (אם אני יהיה בבית חוץ מעכשיו
) במסןן או מחרר בבוקרר..

KaPLAn8

New member
פורום כנסו ומיכל סורי..

אני גם עוזבתת חחחחחחחחח מיכללל עצבנתי אותך נכון? חחח בצחוק למה נראה לכם שאני יעזוב מי שעוזב הוא עושה טעות!! איך אהבתי את הנושא של ההודעה! זה היה מצחיקק.. חחחח

אנשים אתם לא חושבים שזה מעצבן

ותאמינו לי שכל מי שעוזב הוא תורם להריסת הפורום חלס עם זה כבר נוו באמת מה יש לכם!?? אני מבינה שירד לכם כל החשק אבל דיי נוו באמת ועם אתם רוצים שישאר פוורם אז תפסיקו ליפתוח הודעות כל שני וחמישי על זה ששאתם עוזבים מאיפה בכלל הבאתם את הרעיון הזה (לעזוב)?!? ואווי תחשבו קצת ובקשר לשירשורים חלססס כבר ליפתוח על זה הודעות יאלה הזגמתם עם הנושא הזה רדו ממנו! ועוד דבר אני ממש אבל ממש מודה לכל אלה שעזבו באת!

הודיה צודקת כנסו../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

כל אלה שמתכוונות לעזוב. תאמינו לי שחברי הפורום מנסים ליצור אוירה טובה בפורום וכל הודעה כזאת ממש אבל ממש לא תורמת לזה. אם כל אחד בפורום יקח יוזמה ויתרום מחלקו תאמינו לי שיהיה פה מש כיף בדיוק כמו פעם.... עכשיו כמו בזוגיות: אתם לא זוכרים איזה תקופות יפות היו לנו? בדרך כלל הפורום היה צריך להתפרק מתי שהעונה לא התחילה אבל במקום שנתפרק רק התחזקנו ונהינו יותר מגובשים אתם לא חושבים? אז עכשיו שהעונה סוף סוף התחילה אנחנו מתפרקים? באמת שאני לא מבינה את זה... אם הייתם אוהבים את הפורום לא הייתם עוזביפ והייתם מנסים לעשות ה-כ-ל כדי שזה לא יקרה... מה אני יגיד לכן....אכזבתם אותי

בדיוק../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

גם אותי ממש אכזבתם.. החזקנו כמעט שנה עד שהעונה התחילה ובדיוק כשהיא מתחילה אתם צריכים לעזוב
אתם יודעים כמה ריבים היו פה בזמן שהעונה עוד לא התחילה וכולם פה עברו אז זה וחזר לעצמו.. אז עכשיו יש עוד תקופה של ריבים.. וגם היא תעבוררר
במקום להשאר אתם עוזבים..

מסכימה עם הודי ומוסיפה ש....:

אני לא אתפלא אם תפוז יסגרו לנו ת'פורום... תראו איך אתם מיתנהגים!. לא פלא שכולם בורחים מהפורום!. אתם רוצים לעזוב? תעזבו לכמה ימים עד שהכול ירגע,יהיה שקט, ואז תחזרו... ואם זה לא יעזור רק אז תעזבו, זה פשוט כבר בילתי ניסבל! אתם אולי לא יודעים אבל אנחנו הפורום הרישמי, וכול מי שאוהב את התוכנית ניכנס ל=כ=א=ן=!!! רציתי תכתוב שורה ותראו מה יצא ... זה מה שאני מרגישה!. וזהו,אתם רוצים? תעזבו, אבל אל תקפיצו בגלל זה את הפורום! -קרן-

אני אישית לא מכירה אותך טוב אבל...

אני חושבת שזו טעות!!! וכמו שמיכל'וש אמרה זה עודתקופה מעצבנת, זה עוד משבר קטן אבל תתני לזה לשבור אותך!!!!! תשארי בבקשה!!! בסוף הפורום יישאר ריק!!

למעלה