שרשור

shiray

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

כל מה שיש לכם להגיד שלא קשור לניקול (ולא קשור לטום בגלל שעל זה כבר נפתח שרשור בעמוד הזה)- לכאן.

shiray

New member
אכן די קרוב...

בתור אחת שלפחות פעם בשבוע מגיעה לקניון גבעתיים במטרה זו או אחרת...

shiray

New member
אהם אהם

מומלץ להעביר את השיחה למסרים פרטיים... לא לשכוח שלא כל מי שקורא את ההודעות פה הם אלה שאתה מכיר מהפורום וסומך עליהם...

Lancelot99

New member
פסדר.. מאיזה אוזר בגבעתיים.. ../images/Emo8.gif

גם ככה גבעתיים זה די ספציפי

GALCLASSA

New member
מצטערת שרק עכשיו אני עונה

מגבעתיים חח :) פשוט מגבעתיים ושירה אם את כל שבוע בקניון אז אולי ראיתי אותך ואני לא יודעת חחח אני כל יום שם

shiray

New member
חחח רוצה עוד ריב עם הפורום

של מייקל ג'קסון?!?!?! התגעגעת?! ואני לא יודעת איך להגיב לזה. לי אישית נראה שהוא אשם- בדר"כ מבוגרים לא נוטים לשכר ילדים ולישון איתם במיטה.... רק נשאר לי לקוות שהמושבעים ידעו מה הם עושים, בגלל שאני לא שמעתי עשירית ממה שהם שמעו...

shiray

New member
נופ.

בהתחלה רציתי, אבל אח"כ ראיתי שכל החברות שלי שלא מתות על אלימות סבלו בסרט, ואמרתי למישהו שממש התלהב ממנו ורצה שאני אלך, שאני אחת שיכולה לסבול אלימות בסרטים רק אם נקודת המוצא היא שהאלימות שלילית, והוא אמר לי לא ללכת... חחח ופליז לשרשררררר

Kuroi Tenshi

New member
כן :]

בתור אחד שקרא גם את הקומיקסים לפני זה (|גיק|), ידעתי למה אני נכנס. אם לא הייתי בוגר מגמת קולנוע, הייתי יכול לומר בלב שלם... "בסט. סרט. אבר"

ערן1987

New member
חח,מה הקשר? אני באמת רוצה לדעת את

הדעות של האנשים כאן! אגב,אני לא יודע בדיוק על מה היו כל 10 האישומים,אבל אני יודע שאחד מהם,חטיפה,נראה שאין סיכוי כמעט שהוא עשה את זה(מה לעשות שבזמן ה"חטיפה" של המשפ' ההיא,הם יצאו ונכנסו מהחווה שלו כמה פעמים והאמא אפילו הלכה לעשות הורדת שיער מלאה *ו"תודה" ל-CNN על המידע,חח*)

Kidmaniac Liron

New member
האשמה של "קונספירציה" היתה מגוחכת

הם ניסו להגיד שהוא חטף את המשפחה והכריח אותם להצטלם לספיישל הזה של מרטין באשיר. אידיוטים. בקשר למשפט, כמובן שאף אחד מאיתנו לא יכול לדעת את האמת, אבל ממה ששמעתי, גברת ארויזו (אמא של הילד) נתנה עדות כ"כ לא אמינה ומגוחכת. בנוסף, ההגנה הצליחה להראות שאין מספיק ראיות להרשעה. נקבע שהוא לא אשם, וכך זו מערכת המשפט - מחובתנו להאמין בחפות שלו. אני מקוה בשבילו שכל הסיפור הזה ייגמר. אחד האישומים היה על נתינת אלכוהול לקטין. כאן לא כל כך מובן לי למה זיכו אותו: הוא עצמו הודה בכך, וההגנה אפילו לא טרחה להפריך את זה.

למעלה